Blogguppdatering

Idag lär det bli seg uppdatering, jag ska åka till mormor men jag kommer hem på kvällen eller imorgon. Jag får ångest över att jag inte kan uppdatera och det är verkligen inte kul, jag behöver verkligen paus från datan. :( Ibland måste man ta tag i saken och göra något åt det, precis som jag gör just nu. Jag vill uppdatera när jag har lust och ork till det.

Jag ska absolut inte sitta fastklistrad vid datorn från och med nu, så ni får vänja er vid dåliga bloggdagar. På kvällen kan jag ju alltid uppdatera. =) Och det är ju inte värsta grejen.. det finns tusentals stardollbloggar att välja mellan. Ni kan gärna kika in på länkarna i menyn längst nere till vänster.

Ha det bra nu! :D Vi hörs ikväll eller imorgon.

Typsnittet ändrad

Nu har jag valt en av förslagen som kom med där ni skulle skriva vilken typsnitt ni ville se här i bloggen bland inläggen alltså. Jag valde Trebuchet MS och Tahoma, det känns lite konstigt men jag kommer bara ha den ett tag. :)

Medollens ögon

 

När jag minskar medollens storlek så blir ögonen annorlunda, jag ser ut som en liten kines då. :) När jag förstorar eller minskar så ändras ögonen hela tiden. Jag antar att detta har hänt flera utav er också, om jag minns rätt så läste jag en gång på tussanns blogg att det hade hänt henne med. Knas.

Årets första dopp

Nu ska jag åka iväg och bada! Det blir årets första dopp idag, jag är ju alltid lite sen. ;) Har aldrig liksom orkat bada tills nu, bästa möjligheten ju.

Jag kommer uppdatera på kvällen igen. Ha det bra!

Extreme Makeover del 4

Iza113
Allan.
Duvetstar
Azritta
Emmyandersson2
Missisnickol
Cillan101
Mardsund
A.secret
MariNicole
Vano_king
Missmadonna1956
Missbffnr10
Marre_star
Therese555
I.ha
Hannah-4-ever
Mileycyruslisa
Josse226
VilmaModel
Daniella_3
Tokiohotel400
Mooa_
JossJossy1997
Princeccan.
Hampi-09
Yara97
Miss_star5000
Pettzgirl

Det går inte att anmäla sig mer längre.

Konstig upptäck?

Klubben Piinkiie är med i listan på aktiva klubbar, inget konstigt med det men klubben har bara 4 medlemmar. Hur kommer det sig att den är aktiv då? Jag kollade förresten klubben och ingen hade ens skrivit så mycket, den hade endast två trådar.

 

Hahaha, konstig upptäck? Ja! ;)

Dagens fråga 28/6

 

Svara i en kommentar med namnet på typsnittet, sedan väljer jag ut en typsnitt och kommer ha det här på bloggen minst en dag eller så. Tycker det är grymt kul att prova sånna här grejer, så fritt fram med förslag nu! Det är helt upp till er alltså! :D

Dagens outfit 28/6

 

Jumpsuit (Mudd Challis Riffle Tube Romper) - KOHL'S $10

Bälte (Extra Long Belt) - Pretty in Pink $3

Leggins (Black Leggins) - Archive $5 Finns endast i Starbazaar

Väska (Hot Buys Purse) - Bisou $12 Finns endast i Starbazaar

Skor (Platform Pumps) - Bisou $5

 

Idag har jag på mig jumpsuiten, blev nöjd med outfiten denna gång! Hade dock velat ha matchande skor med väskan och bältet, menmen. :)

Britney070's makeovers



Britney070 har gjort två fina makeovers på mig! Jag tyckte mest om den vänstra, eftersom det är mer min smak och look. Glömde förresten lägga upp dem, det här skulle jag egentligen lägga upp för längesen men det blev knas men nu så. :)

Stardoll Reklam

Inget nytt att det ploppar fram Stardoll reklam på bloggen i det stället där det brukar komma diverse reklam mellan två inlägg. Jag har sett reklamen bland annat på flera andra stardollbloggar, väldigt passande för en stardollblogg tycker jag. =)

Svar på tal



Ja du, det kan man undra. Jag åker till Liseberg för att ha kul med mina kompisar och jag betalar ingenting när jag åker dit. Har nämligen guldpass, om man har det är allting gratis både entrén och så kan man åka attraktioner hur många gånger man vill! :)

Dagens sålda plagg




Idag har fem personer köpt ifrån min starbazaar! Jag sålde plagg som jag tyckte var fula och inte ville ha till ett riktigt billigt pris alltså mellan $1-3 stardollars. :D Tänka sig att folk ens köper dem här plaggen som ni ser ovanför, hehe.

Men jag är hursomhelst $12 stardollars rikare! Tjohu, alltid nått. :)

Keira-V Makeover

 

Jag hade absolut inget att göra så jag satt och gjorde en liten makeover på Keira-V, självklart valde jag att lägga upp videon på bloggen. Jag använde Camtasia Studio 7 och redigerade den i Windows Moviemaker. Tyck gärna till! =)

37 Starpoints kvar

 

Det är väldigt lite starpoints kvar tills jag får en ny belöning, då kommer jag få en enhörning och enhörningvingar men inget nytt hår. Vid 4500 och 5000 man får alltså ingen starpointhår, men man måste kämpa sig fram till 5500.

 

Förresten så har Flican1 nått 5500 starpoints och fått två läckra frisyrer, hon passar jättebra i dem! Det gör så att jag längtar ännu mer, hehe. Kan säga att jag är lite trött på den nuvarande frisyren som jag har just nu, där det krävs 4000 starpoints då. =)

Dagens köp 27/6

Ljusrosa bastopp (Pink Tube Top) - BASICS $3

Korallröd bastopp (Coral Tube Top) - BASICS $3


Dagens köp fick bli två bastoppar som sammanlagt kostade $6 stardollars. Riktigt billigt, dessutom så älskar jag bastoppar som går att mixa outfits med. :)

Ny design

Som ni ser så har jag bytt design! :D Tyckte den förra var lite för rosa, så jag bad Oychiel fixe lixa en ny design till mig. Jag sålde en DKNY Lip Print Blouse till henne för $2 stardollars så det var därför, hon gör inte designer gratis. Det finns ett par saker kvar som måste göras klart men, dem är endast småsaker.. hehe. :)

Vad tycker ni om den nya designen?

Den gamla designen:


Den nya designen:

Liseberg

Nu ska jag åka till Liseberg med nelllyfurtado och -am-i-na-! :) Det kommer bli alltså dålig bloggdag idag, men på kvällen så kanske uppdaterar jag.

Vi hörs allihopa! ♥

4444 starpoints



Titta vem som har lyckats få exakt 4444 starpoints idag! Det är nämligen jag, hehe. När jag skulle logga in fick jag syn på den här roliga starpoints siffran, dessutom är det inte långt kvar tills jag får min nästa belöning. :D

Har ni fått exakt samma starpoints siffror någon gång?

Bloggens 201 inlägg



Detta är bloggens 201 inlägg!! Alltså har jag gått över 200 strecket, gud vad kul. =) Bloggen har förändrats otroligt mycket sen starten och jag har fått massor med nya besökare. Tack till alla som följer denna bloggen och läser den varje dag, ge mig gärna tips på hur jag kan förbättra den.  ♥

Hot Buys shorts

Den här rosa Hotbuys shorts har kommit till Starplaza med alla andra kläder, när jag fick syn på den köpte jag den direkt. Shortsen kostar endast $7 stardollars och kommer från butiken Pretty In Pink. Jag tycker den är jättesöt och den kommer användas flitigt, hehe.

 

Passa på nu allihopa! =)

Sonia Rykiel Tribute



Ännu en ny affär i Starplaza! Sonia Rykiel heter den. Det finns 5 våningar med kläder och jag gillade det mesta av alla kläderna. Allt jag ville ha kostade $78 stardollars, lite dyrt så jag fick ta bort lite plagg hehe. Hoppas ni gillade kläderna! =)


Här har vi de väskorna och skor som jag köpt och allt gick åt $48 stardollars:

Shrek kläder

Shrek kläderna är ute i Starplaza, fast dock kan vi svenskar inte se butiken. Men däremot finns det en länk där man kan få tag i kläderna som tur är. :) Klicka här för att få tag i alla kläder.


Källa och bild: Stardollzerosv

Sommaroutfit

Krans (Midsummer Hair Flowers) - Splendid $4

Klänning (Single Shoulder Red Carpet Gown) - VOILE $7

Skor (Winner Martitta12345) - Decade of The Teens $4

 

Dagens sommaroutfit! Flera har nu kransar på sina medolls och deras outfit är även somriga, så jag använde klänningen som jag köpte i rean och gjorde min outfit somrig med. Enkelt och snyggt! :D

Midsommarkrans

Jag älskar midsommarkranset som har kommit till Starplaza! Det är ju snart midsommar och en sån måste man bara ha liksom, hehe. :) När jag såg den köpte jag den direkt, dessutom var den billig också endast $4 stardollars. Det har även kommit midsommarkläder också så passa på.

 

Man kan även få kransen gratis fast då måste man fixa och trixa med manuell proxy, om ni vill få den gratis så kan ni besöka Stardollzerosv här och läsa mer!

Rea i Starplaza

Nu är det rea i Starplaza och det finns så mycket kläder som är billiga och snygga. Jag älskade allt ovanför och köpte dem på stört, den långa klänningen var ju riktig fin dessutom. :)

 

Skynda er nu och fynda, det finns så mycket plagg att välja mellan. Klänningen kommer förresten från Voile och kostar $7 stardollars nu, förut kostade den $15 stardollars om jag minns rätt.

Utländsk läsare?

När jag skulle acceptera vänförfrågningar dök den här meddelandet upp. Det är en tjej som antagligen är utländsk och läser min blogg. :D I meddelandet stog det ungefär "Hej, jag älskar din blogg den är grym!" om man översätter det.

Det är ganska roligt att ha en utländsk läsare men jag fattar inte hur dem kan förstå svenska, hehe. Jag funderar på att ha en translator, men Google Translate översätter riktigt dåligt fast ändå. Något att tänka på, kanske? Hahaha.

LE och DKNY

Jag är riktigt glad just nu! Ovanför ser ni en LE väska och en DKNY kofta, dem sålde söta amlis_88 till mig för endast $2 ynka stardollars.

 

Väskan är jag helt kär i, den är riktig läcker och välgjord. Sen den kom ut har jag alltid velat ha den, men då hade jag inte råd. En riktigt bra dagens köp faktiskt! =)

 

[ Till amlis_88's suite ]

[ Till amlis_88's blogg ]


 

Starbazaar

Idag har jag köpt massa grejer ifrån Starbazaar, lite senare efter märkte jag att Gift-O-Meter räknaren rörde sig inte. Det är ganska trist att den inte rör sig för visst hade man velat ha lite gratis plagg, men nu vet ni allihopa också om det. =)

Jag gillade mest väskan. Ska nog leta efter den i Starbazaar för ett billigare pris, jag tror inte jag ska spendera över $100 stardollars denna vecka, hehe.

Gift-O-Meter överraskningen

Bild: UnderNeath Stardoll

 

Den hemliga Gift-O-Meter överraskningen var en interior till suiten. En stor besvikelse för mig faktiskt, att spendera $800 stardollars för en interior? :/ Vilken tur att jag hade fingrarna borta.

 

Ganska dyrt också men tänk positivt, haha. =)

Dagens köp 21/6

Linne - Designad av Lucas.Poland $8 Finns endast i Starbazaar

Armband (Stacked Shell Bracelets) - Folk $3

Halsband (Hot Buys Necklace) - Fudge $6

Skor (Modern MaryJanes) - Bisou $4

Klänning (Multi Stripe Dress) - Gift-O-Meter $0

 

Älskar Hotbuys halsbandet, den matchar flera outfits tycker jag. :D Och sedan linnet som jag kallar "Kiss linnet", hehe. Den ska egentligen föreställa den där LE-linnet.

Dålig bloggdag

Det var en jättedålig bloggdag igår, och det kommer även bli dålig bloggdag idag med. Anledningen till det är att jag inte är hemma just nu och har svårt att få tillgång till en data. Nu fick jag låna en jätteseg laptop, men tänkte bara ge information om hur det ligger till just nu.

Dessutom när jag kommer hem så kommer den nya designen som Oychiel har gjort komma upp. Den är jättesnygg. :D Nu ska jag njuta av sommarlovet, ha det bra allihopa!

Liseberg igen!

Man måste ta vara på sommarlovet, hahaha. :D Idag ska jag till Liseberg igen med mina IRL kompisar och det kommer bli lätt kul. Jag tror inte det blir någon uppdatering idag, men på kvällen kommer det förmodligen komma några inlägg. Om inte, hörs vi imorgon.

Jag har förresten uppdaterat åt er på natten, hahaha. Ha det bra nu allihopa!

http://www.themeparkreview.com/europe2005/liseberg/liseberg207.jpg

RosaSmurf's designer

Den här söta linnet kammade till suiten hos mig direkt! RosaSmurf har designat den, när jag först såg den blev jag direkt kär alltså. ♥ Checka in hennes starbazaar eller skriv i gästboken om ni vill ha en, kostar endast 8 stardollars. Den ska föreställa den svarta katten man fick när man spenderade 15 stardollars. Passa på nu allihop! =)

 

[ Till RosaSmurf's bazaar ]

Dagens outfit 18/6

Vit bastopp (White Tube Top) - Basics $3

Jacka (Ripley Jacket) - Bisou $5

Svarta jeans (Serpent Multi Zip Skinny) - Jordache $7

Väska (Light Pink Canvas Bag) - Basics $2

Skor (Lace-up Boots) - Archive $4 (Finns i Starbazaar)

 

Jag blev även jättenöjd med den här outfiten och looken. Älskar superstarhåret och den kommer användas flitigt. Bytte tillbaks, hehe. :D Saknade håret faktiskt dessutom passar den outfiten.

2222 Starpoints



Titta vad coolt! MissEmilieA98 har prick 2222 starpoints. Hur gick det till? :D Hahaha. Det är coolt med sånna roliga starpointsiffror. Hoppas jag får samma någon gång, hehe.

Vit topp passar till allt

Vit "bastopp" passar till allt utom klänningar då. Jag har suttit och gjort outfits med en vit bastopp, det ser så snyggt och välgjord ut med accessoarer. Den här bastoppen ovanför på bilden kommer från Basics och kostar 3 stardollars. Var inte rädd att matcha med accessoarer för det ser mycket levande ut på något sätt om man har det! =)

 

Outfits som jag knåpat ihop tillsammans med bastoppen:

Två favorit frisyrer

Ovanför ser ni mina två favorit frisyrer från alla nya superstarhår som hade kommit igår. Jag använde båda två av dem igår och en av dem även idag på morgonen men bytte tillbaka till det gamla vanliga. =) Gillar också dem andra men man har ju sina favoriter också, hehe.

 

Jag skulle kunna tänka mig använda ett av dem här superstarhåren någon gång till en outfit, så bli inte förvånade om ni ser att jag byter ofta. Hahaha. Ett stort hiss till dem här två frisyrerna!

Liseberg bilder

Här kommer några Liseberg bilder som jag och min vän tog när vi var i Liseberg den 15. Det var jätteroligt i Liseberg, och som sagt hela sommaren kommer tillbringas där. =)

Luxe - Nytt smink

Nu har äntligen Luxe kommit till starplaza! Det är en sminkmärke som förresten inte tagit Dot's plats, utan Dot finns kvar. Jag såg att flera hade skrivit i sina stardollbloggar att Luxe skulle ersätta Dot, men det stämmer inte. :) Hursomhelst, så är sminket väldigt glittrig och snyggt. Jag älskar allt och önskar jag kunde köpa allting men tyvärr är det jättedyrt så jag ska inte köpa så mycket.

Det jag köpte då var en rosa ögonskugga och läppglans, dem är väldigt fina och glittrar också. Haha så köp nu ett par ögonskuggor och läppstift. =) Det är absolut värt det.


Besök av Keira-V igen

Igår på natten bloggade jag om när Keira-V besökte mig och jag blev jätteglad! Nu när jag skulle kolla suiten så ser jag att Keira-V har besökt mig igen. :D Hehe, roligt att få besök två gånger av en kändis här på Stardoll.

Gift-O-Meter gåvor

Nu har jag precis spenderat lite över 50 stardollars och jag fick två plagg från Gift-O-Meter tydligen. Man måste spendera 50 stardollars för att få den blommiga klänningen, och för den lilla linnet måste man spendera 25 stardollars.

 

Jag tyckte 50 stardollars klänningen var lite ful, tyckte inte alls om den. :/ Linnet däremot var helt okej, inget wow sådär men okej.

Keira-V besökte mig

Titta vad glad jag är! :D Hehe, lite småcoolt sådär att Keira-V besökte mig. Jag är inte ett direkt fan av henne men det är alltid roligt att kändisar på stardoll besöker ens suite. Jag skrev ett litet gästboksinlägg hos henne så det är antagligen därför hon besöker mig. ^^

 

Har ni någon gång fått kändisbesök?

Skrattretande




I chatten så fejkade någon mig så jag loggade in på Cbox, där kan man se IP-adress nämligen. Jag kollade upp IP-adresset och det var tydligen MissHeddan98 som fejkade mig här i chatten. Det kändes skrattretande. Det är så löjligt att fejka andra personer, var dig själv istället? Inte bara det utan hon ber mig även att fixa en header till henne, haha herregud. Kom ihåg nästa gång att man kan se din IP-adress och framförallt var dig själv!

Ny design snart

Jag är så himla trött på den här designen som jag har just nu och det minskar min blogglust lite, vilket är dåligt. :/ Så ganska snart kommer den här bloggen få en ny fräsch design. Det är viktigt att ha en bra bloggdesign då fastnar även läsarna direkt, hehe.

Nu tycker jag vi gör en omröstning så jag vet vad ni tycker just nu:

Medollen just nu

Så här ser jag ut med min favorit superstarhår. Jag tyckte bäst om den och tänker använda den ett litet tag. :D Flera från AbsolutSwe har ändrat sina frisyrer också, hehe. Kul kul.

 

Vad tycker ni om alla dem här 15 superstarhår som har kommit?

15 nya Superstarhår

Läste nyss i Stardollzerosv att 15 nya superstarhår kommer komma snart. Jag blev jättenyfiken, om man kikar på bilden här nedanför så ser man fem av dem. Den sista var riktigt fin tyckte jag, skulle tänka mig att använda den någon gång. :D

EDIT: Nu är dem här och dem är jättefina! ♥


Bild och källa från underneathstardoll.blogspot.com.

Veckans outfit hos miss_star5000

Min outfit fick vara med i Miss_star5000's blogg som veckans outfit! Riktigt snällt och kul att många av er gillar outfiten, själv blev jag också nöjd med den. :)

 

[ Till Miss_star5000's blogg ]

Månadens Play & Earn samlarpris

 

Nu har jag fått månadens Play & Earn samlarpris, en liten rödhårig söt docka. :D Hehe, men det betyder även också att jag inte längre kan få $5 stardollars varje dag. Nästa månad kommer jag alltså kunna börja på nytt. Dockan var söt men inte lika söt som den förra faktiskt. ♥

Sommarlov!

Nu är skolavslutningen över och äntligen har jag sommarlov nu! :D Gud vad skönt, att vara ledigt i ungefär 2 månader och slippa sova så tidigt på kvällarna. Denna sommar ska inte bli som den förra sommaren då jag satt fastklistrad vid datorn, utan denna sommar blir det ungefär hela tiden Liseberg med mina fina vänner och så förstås lite andra möjliga grejer och lite data blir det också. :)

Snart ska jag till Liseberg kära bloggläsare så det kommer inte bli någon uppdatering idag, vi får se om jag skriver något på kvällen! Vi hörs ♥

Tre Makeovers

Jag hade tråkigt så då gjorde jag tre makeovers på mig själv. Två av dem blev ganska färgglada, min favorit är nog den första till vänster. Det är ganska kul att göra makeovers faktiskt! :D

Svar på frågestund del 2


Kan du inte fixa header tävlingar?
Jo, det kan jag ordna någon gång. Tack för tipset!

Kan du visa en bild på dig IRL?



Ditt bästa plagg i stardoll?
Finns så mycket plagg jag gillar, det går bara inte att välja en. :)

Läser du Foki, Kenza och Kissie?

All the time. Jag är en bloggnörd kan man säga, hehe.

Vad tycker du om tussann?
Tussann är en underbar tjej tycker jag, det finns så mycket bra saker med henne. ♥

Och hennes blogg?
Hennes blogg följer jag regelbundet, en av mina favoritbloggar faktiskt!

Kan du inte börja med makeovers eller så?
Jag har redan startat en fast man kan inte anmäla sig längre pga den långa kön. :/

Hur många timmar spenderar du vid spegeln?
Inte timmar, hehe. Bara några minuter ungefär.

Är du stolt över dig själv?

Ja, haha. Borde inte alla vara det?

Hur gjorde du din design?
Headern och den stora menyn till vänster har Oychiel gjort, resten har jag gjort själv med hjälp av designadinblogg.se.

Vart får du alla fusk ifrån?
Olika stardollbloggar osv.

Nu har jag svarat på alla frågor, denna del kom kanske sent upp men nu har jag iallafall publicerat. :D Enjoy och förresten, jag fick flera frågor om jag kunde visa en bild på själv. Scrolla lite uppåt och kolla, finns en bild i del 1 också. ^^

Köp en Stardoll kompis



Som ni ser här ovanför på bilden kan man nu köpa en docka som kommer finnas i din suite när du har köpt en, du kan även köpa kläder till den. Lite knäppt men coolt, även icke superstars kan köpa vissa av dem här dockorna. :D Fast tyvärr kostar det hela $70 stardollars, lite dyrt kanske...? Jag ska icke köpa en docka, det räcker med mig själv i suiten. Hahaha.

Dagens köp 14/6

Till höger så köpte jag en blå glittrig tank top för $7 stardollars och en icke superstar shorts för $4 stardollars, båda kommer ifrån butiken Bisou och på köpet fick jag ett par snygga byxor från Gift-O-Meter. Jag hittade även den gula klänningen till slut i Starbazaar, $14 stardollars kostade den men absolut värt det! :D Yippie!

Nya Gift-O-Meter gåvor

Det är en ny vecka vilket betyder nya utbytta gåvor från Gift-O-Meter! Rätt fina och välgjorda plagg denna vecka faktiskt, gillade mest den gula klänningen och dess form fast $200 stardollars kan man glömma att slösa för att få den. Ska kika i Starbazaar lite senare för att hitta den gula klänningen till ett billigare pris istället, hehe. Gillade ni något plagg?

Förlängt Superstar

Jag hade ungefär 6 dagar kvar som superstar, så jag lånade min storasysters mobil och förlängde då mitt superstar. Jag hatar att vara icke superstar. Har även blivit lite förkyld, har använt jättemycket papper och näsan är helt röd nu. Jag klarar inte av skolan imorgon, hehe men inget är viktigare än skolan så jag är tvungen att gå. ^^ Mitt intressanta liv.. hehe.

Lika som bär

Klickade in mig på CutiieGirl..'s blogg av någon anledning och fick syn på ett roligt inlägg! Jag och Oychiel är tydligen lika som bär, hehe. Tack StarGirlSweden! =)



[ Till bloggen ]
[ Till inlägget ]

Dagens outfit & facelook

Lite dåligt kvalite på den första bilden.

 

Dagens outfit blev jag otroligt nöjd med, blev även nöjd med medollen så jag publicerar dagens facelook också. Ibland kommer jag alltså lägga in dagens facelook så ni bara vet om det! =)

Vit topp (White Tube Top) - Basics $3
Kappa (1920s Coat) - Decades $8
Kjol (Beige Mini Skirt) $4
Väska (Hotbuys Circle Handle Purse) - Bisou $6
Skor (Lace Up Wood Platform) - Folk $4

Nellykate Catwalkstjärnan

Jag fick syn på catwalkstjärnan nyss och såg den här tjejens outfit! Nellykate heter hon på Stardoll och hon har gjort flera fina outfits men just den här outfiten var ganska speciell. Flätan som hon har lagt till gör det lite extra på något sätt och dem rosa örhängena passar allt bra. :D Välgjord outfit!

 

[ Till Nellykate's suite ]

[ Till Catwalken ]

Dagens köp 12/6



Dagens köp blev det ni ser här ovanför! Det har förresten kommit nya solglasögon till Splendid så jag passade på att köpa några snygga solglasögon för $6 stardollars allihop. :D

Plaggen till höger köpte jag genom Starbazaar för endast $6 stardollars också, egentligen kunde man få den genom Gift-O-Meter fast då skulle man vara tvungen att spendera $100 stardollars.

Vinnaren av Bloggsvar.se tävlingen!

Vinnaren av Bloggsvar.se tävlingen är ingen mindre än Pettzgirl, grattis! ♥ En inbjudan ligger och väntar i ditt e-post! Hon förtjänar verkligen detta eftersom hennes blogg är så bra. :)

 

Detta skrev pettzgirl om varför hon ville vinna: "Jag får ofta många frågor av bloggläsare, men jag vet inte var jag ska svara på frågorna. Det vore mycket enklare om alla kunde skriva frågorna på samma ställe så att jag lättare kan svara på dem. Därför vore det väldigt bra med en frågelåda."

 

[ Till Pettzgirl's blogg ]

Icke Superstar bälte

Den här bältet är för alla icke superstars, kostar endast $3 stardollars och kommer från butiken Pretty In Pink. Det som är bra med den här bältet är att den är icke superstar och billig, så alla kan köpa den med sina Play & Earn pengar. :) Den går att matcha flera outfits med också!

 

En enkel outfit med bältet:

Dagens outfit 11/6

Vit topp (White Tube Top) - BASICS $4

Shorts - KOHL'S (Mudd Africa Black Destroy Rollcuff Short) $6

Bälte - Bisou (Vintage Belt) $2

Prickig väska - (Dot Print Canvas Bag) Bisou $6

Skor - (Lace Up Wood Platform) Folk $4

Uppdatering bland klubbarna



När man går in på Klubbar, så står det att dem uppdateras. Har det hänt så för er också? :/ Lite tråkigt nu eftersom klubbarna är det ända som är underhållande på stardoll, hehe. Nu får vi hoppas att det inte dröjer så länge.

EDIT: Nu funkar det igen!

Tävling ~ Vinn inbjudan till bloggsvar.se

Jag har en frågelåda till vänster i menyn som ni redan har sett här och i andra stardollbloggar med, och för att få en egen måste man vänta på kö i bloggsvar.se. Men det är tråkigt att vänta på kö när det är över 500 personer som väntar på en inbjudan, man kan istället få en inbjudan av någon som redan har en frågelåda.

Jag har en inbjudan kvar och den tänker jag lotta ut till någon läsare! Om ni är intresserade och vill få en inbjudan ska ni fylla i ert e-postadress i e-postfältet, samt en motivering om varför ni vill få en inbjudan (det behöver inte vara så långt, skriv ett par meningar bara.) Jag drar en vinnare ikväll eller imorgon så ni har nog god tid på er! :)

~ ACCEPTERAR INGA KOMMENTARER ~

Smink jag använder till ögonen

Det är många på sistonde som har bett mig visa här i bloggen vilken smink jag använder till ögonen när jag sminkar mina ögon. I detta inlägg ska jag visa er vad jag använder för smink, de flesta har redan samma smink som t.ex den tjocka mascaran från Sephora.

 

Detta har jag använt mig utav:



Den svarta ögonskuggan kommer från DOT och resten från Sephora, fast det finns även i DOT liknande smink om ni vill köpa. Och sen så har jag använt lösögonfransar. :) Busenkelt!

Nytt plagg såld!





Gissa vad som har hänt det senaste tio minutrarna? En tjej köpte en klänning av mig för $360 stardollars!! Kan ni fatta det? Haha, på så kort tid har jag lyckats få såhär mycket pengar. Nej, nu blir det shopping för mig! :D

Miss Sixty - Nya kläder

Nu har det kommit nya kläder till Miss Sixty och plaggen är jättesnygga och välgjorda, jag gillade mest den svarta jackan som man kan göra många outfits med. :) Snygga kläder men dock lite dyra, tur att jag fick lite pengar nudå, hehe. Glöm inte nu att kika in i butiken för det är som sagt massa snygga kläder där, kanske något för er alla.

Starbazaar - Sålda plagg


Idag när jag loggade in fick jag en liten chock, fyra personer hade köpt ifrån min bazaar! :D Hur otroligt är inte det? Nu har jag över $300 stardollars och det är skillnad från igår. Jag sålde bl.a lite DKNY och gamla grejer som jag inte alls ville ha kvar i garderoben. Lite pengar skadar inte, hehe. ♥

Ny affär - DVF

Nu har det kommit ut en ny affär i starplaza som heter DVF och är förkortning till Diane Von Furstenberg. Dock är allting för superstars och det är riktigt höga priser. Jag tänker inte köpa något, men rosetterna var ganska fina. :)

30 Stardollars rikare

Yippie, någon snäll flicka har köpt ifrån min bazaar! Jag la en ful Hotbuys till salu för $30 stardollars, så nu är jag $30 stardollars rikare. :D Jag behövde verkligen pengarna, hehe.

The Blue Jacket

Jag älskar den blåa jackan som ni kan se här ovanför, har alltid velat ha den samt letat efter tok. Nyss satt jag och letade i starbazaar och där hittade jag den! Gud vad glad jag blev alltså, hehe. :D Den kostade $6 stardollars också så det är ett mycket billigt pris, en tursam fynd. ^^

 

Vad tycker ni om den här jackan?

 

Hotbuys Bikini

En ny Hotbuys bikini har kommit till starplaza, den var inte riktigt min stil men det finns både plus och minus med den. $12 stardollars kostar den och finns att hitta i butiken Bisou.

 

~ Plus ~

• Dem gulda kedjan

• Överdelen är kort och välgjord

 

~ Minus ~

• Röda strecken passar inte alls

• Underdelen är för långt

 

Detta är vad jag tycker, men annars var den söt och går att matcha med några outfits. Tyvärr fastnade jag inte för den så mycket så jag håller mig bort. :D

Svar på frågestunden del 1


Din favoritkavaj på Stardoll?



Snyggast på Stardoll?
ZIVYLE och maj23! :D

Vem ser du upp till på Stardoll?
Det är ingen direkt jag ser upp till, men Keira-V kanske.

Vad tycker du om Keira-v?
Cool och rik tjej, hehe. :D

Har du husdjur?
Nej, men jag älskar små söta valpar!

Bästa bildredigeringsprogram som är gratis?
Gimp är det bästa som går att få gratis, man kan ladda ner det på gimp.net.

Hur gjorde du designen?
Tog lite hjälp utav designadinblogg.se fast Oychiel har gjort själva headern.

Är jag fin?? Kan du visa något speciellt fint på mig?
Javisst, din medoll är jättefin. :)

Vilket datum slutar du skolan?
15 juni.

Vad ska du ha på dig på skolavslutningen?
Har inte riktigt bestämt mig ännu, måste ut och shoppa men det blir antagligen en klänning och ballerinaskor.

Vem tipsade dig om stardoll?
En nära kompis till mig.

Vad köpte du senast på stardoll?

Vad köpte du senast på riktigt?
Godis! :D

I vilken stad bor du?

Göteborg.

Har du varit utomlands någon gång?
Jadå, massor.

Om ja, var?
Det är flera länder som jag inte kommer ihåg, men jag tar de som kommer upp i huvudet. Tyskland, Ryssland, Afghanistan, Frankrike med mera. :)

Vad sa du senast?
"Några minuter till bara.." till mamma som undrade när jag skulle stänga av datorn, hehe. :D

Vilka stardollbloggar läser du?
Det är massor, brukar följa 3-4 varje dag och andra stardollbloggar kikar jag in då och då.

Vilka IRL bloggar läser du?
Kenza och Kissie, och sen mina vänners bloggar.

Vilken är din favoritfilm?
Komedi och skräck älskar jag, går inte att välja eftersom jag kan välja bland tusentals filmer men om det får bli en så får det bli Mean Girls.

Vilken är din favoritbok?

Twilight böckerna gillar jag.

Vilken är din favoritglass?
Twister. :D

Har du smakat någon av de nya glassarna?
Nej, men väldigt snart ska jag göra det! Älskar glass. ♥

Vilken är din favoritfärg?

Jag har ingen favoritfärg direkt, men det får bli svart eller röd.

AbsolutSwe eller Sweden?
AbsolutSwe lätt! :)

Katt eller hund?
Hund.

Tidning eller bok?
Bok.

Tv eller dator?
Dator, hehe. (A)

Bada i havet eller pool?
Pool.

Gillar du ostbågar?

Älskar ostbågar.

Vilket ämne i skolan gillar du mest?
Engelska och svenska.

Visa du bilder på dig själv, isåfall kan du visa en?


Läser du Swedishmagazine?
Kikar in där då och då, jättebra blogg.

Kram och puss eller KoP ?
KoP är lättare. ;)

När fyller du år?
Jag vet inte .. :/ HAHA skojar bara, 2 januari.

Vilken klass går du i?
Efter sommarlovet så går jag i åttan, men just nu går jag i sjuan.

När tänker du ca sluta med stardoll?
Jag tänker inte sluta stardoll på väldigt länge, men det är oklart om när jag slutar.

Kan du visa en bild på dig sj?
Scrolla uppåt, har redan publicerat en bild på mig.

Vem gillar du MEST på Stardoll?

Jag vet inte riktigt men Oychiel är väldigt snäll och vi har en del gemensamma saker tillsammans.

Drömresan går till...?
Hawaii eller Las Vegas.

Vad tycker du är bäst med sommaren?

Härliga vädret, glass och massa bad men framför allt att vi har lov.

Nya LE ute!



Nu är LE ute på butik, skynda er och köp allt ni vill ha innan plaggen blir slutsålda för vissa kommer inte vara tillgängliga inom kort. LE är dyrt som vanligt och endast för superstars.

Jag fastnade tyvärr inte för något direkt, men vissa plagg var snygga fast jag tänker inte köpa något. Faktum är att jag äger ingenting från LE faktiskt så jag är inte direkt sugen varje gång. :D

Ny Gift-O-Meter gåvor

 

Nu är det en ny vecka vilket betyder nya gåvor i Gift-O-Meter. Hitills har jag fått en söt liten väska eftersom jag köpte plagg för $10 stardollars. Denna vecka kommer jag antagligen slösa uppåt till 100, det går inte att hålla fingrarna borta hehe. :D

Ska ni hålla fingrarna borta eller slösa som ett tok denna vecka?

I Oychiels blogg

Min blogg finns med i Oychiels blogg under bloggtips. Jag blev verkligen glad när jag såg det faktiskt, det är inte bara min blogg som är med utan även systrarna emelienguyen och kimberlyyn. Vill säga tack till söta och rara Julia, hehe! :D ♥

 

[ Till Oychiel's blogg ]

[ Till Oychiel's suite ]

Dagens outfit 6/6

Topp - Tingeling $3

Jacka - Pretty In Pink $9

Byxor - Jordache $6

Väska - Chanel $40

Skor - RIO $4

 

Dagens outfit idag, jag personligen älskar Chanel väskan och jackan så jag satte ihop en liten outfit tillsammans med dem. Visst blev det lyckat? :D

Sveriges nationaldag

Idag är det den 6 juni vilket betyder att det är Sveriges nationaldag, och självklart får vi gratis ballong och en "I ♥ Sweden" tröja. Alla svenska medlemmar har fått den i sin suite så skynda er och öppna paketet genast. :)

 

Äntligen tillbaka!

Hej hej allesammans! Hela helgen har jag varit borta och inte haft tillgång till data, jag plågades nästan ihjäl utan data men kul har jag haft. :D

Jag åkte till Liseberg med mina kompisar i fredags, och direkt därefter åkte jag till mormor så nu är jag äntligen tillbaka samt har tillgång till data. Mycket har hänt ser jag, fått massor med mail och vänförfrågningar. Gud så skönt det är att vara hemma igen. Uppdateringen kommer vara normal framöver så ni behöver inte oroa er, hehe.

Frågestund



Nu kör jag på en frågestund! Ni får självklart fråga allt mellan himmel och jord, jag besvarar på alla era frågor. :) Frågestunden avslutas på måndag så ni har god tid på er.

~ FRÅGA PÅ NU ~

Nytt smink i Dot

Det har kommit nytt smink i Dot inkl. en svart ögonskugga som var ganska efterlängtad. Sephora försvann för så länge sedan och det var många som inte hann köpa ögonskuggan eller tyckte den var onödig, men nu är den äntligen här och tillgänglig för alla superstars! :D

 

Själv tänker jag inte slösa mina stardollars för jag har redan så pass mycket smink, och om jag köpte dessa skulle jag inte ens använda dom. Dessutom så har jag redan en svart ögonskugga från Sephora som jag hann köpa. (Den gamla ögonskuggan är egentligen från Kat Von D, men jag skriver Sephora ändå. ^^)

 

PentHouse

Nu blev jag av med jättemycket pengar, det bara ryktes ifrån mig för att jag köpte PentHouse. Jag måste erkänna att jag ångrade mig lite efter att ha köpt det men gjort är gjort. :D Jag borde vara glad istället, jag äger PentHouse nu, hehe yay.

181 stardollars har jag just nu.

Adoptera Tornuggla

Nu har det kommit en ny djur som man kan adoptera den här månaden, nämligen en Tornuggla. Söt var den så jag adopterade den direkt. :D

 

[ Klicka här för att adoptera en Tornuggla ]

Chanel väskorna jag köpte.

Jag kunde absolut inte hålla fingrarna borta från dem där snygga väskorna, dem var ju helt oemotståndliga. Jag köpte iallafall tre dyra Chanel väskor och det gick åt $117 hela stardollars. Väldigt dyrt, hehe.

Och förresten så har jag slösat över $200 stardollars denna vecka så jag fick långklänningen gratis från Gift-O-Meter. Haha, men visst var väskorna snygga? Det ska bli kul att pilla & trixa med väskorna och försöka skapa outfits iallafall. :)

Ny Chanel butik

Jag har läst från andra stardollbloggar och några svenska klubbar hit och dit att Chanel kommer till Starplaza, och det har den tydligen gjort nu! :D Massa ursnygga väskor som jag blev kär i direkt alltså, fast dock är dem väldigt dyra och endast för icke-superstars. Jag ska försöka hålla fingrarna borta nu, annars ryker massa stardollar bort. ^^

Dagens fråga


Jag har undrat lite om mina läsare använder Firefox eller Internet Explorer, själv brukar jag alltid använda Firefox för att det är mycket snabbare och enklare. Jag gillar absolut inte Internet Explorer så mycket, den är ganska jobbig att handskas med faktiskt.

Gick in på Internet Explorer för några minuter sedan och sökte på min blogg, där är designen jättekrånglig tydligen. :/ Jag vet inte vad som går snett hela tiden, haha. Just därför undrar jag om det ens finns några som använder Internet Explorer och läser min blogg därifrån.. problemet ska iallafall fixas snart så det ser vanligt ut även i Internet Explorer också. :D

Gåvor från Gift-O-Meter

 

Jag har slösat lite mer än över $100 stardollars idag, dels för dem nya kläderna från Kohl's och Gift-O-Meter. Jag fick 2 snygga klänningar, en väska och ett par svarta skor. Dessutom köpte jag massa plagg också från olika butiker som jag är otrolig nöjd med. :)

 

Från början tänkte jag inte alls på Gift-O-Meter men senare kom jag på den. Jag blev dock lite beroende i slutet, kan man säga haha. Jag tänkte typ "ah men det är ju lite kvar till hundra, så varför inte köpa?" :D

Dagens köp - Kohl's

Nya Kohl's kläderna har kommit till Starplaza och allt är endast för icke-superstars vilket är ett stort plus, för kläderna är verkligen snygga. Många icke-superstars kan köpa kläderna med Play & Earn också. Nedanför ser ni vad jag köpt från butiken, den långa gråblåa klänningen älskar jag! Jumpsuiten också, det blir jättekanon att fixa outfits med dem. Jag är en sortens typ som brukar sitta i flera minuter och skapa outfits. :D

 

Nya sommar Gift-o-meter

När jag skulle logga in på stardoll fick jag syn på den lilla Gift-O-Meter skylten, jag blev lite nyfiken och klickade in mig där. Tydligen har stardoll fixat en sommar Gift-O-Meter där alla kan delta. Om man fyller mätaren fyra veckor i rad kommer man få nyckeln till skattkistan med hemliga överraskningen. Nu blev man allt nyfiken, haha. :D

Kreativitet

En tjej som heter Etana på stardoll har verkligen lyckats med håret och vart väldigt kreativ. Hon har bl.a använt rosetter och diadem till håret så den ser riktigt uppsatt ut. En smart idé är att använda det saker man har, och försöka fixa fram det till en annorlunda frisyr. Jag såg nyss att hon var scenery vinnare också. :D

 

[ Till Etana's suite ]

RSS 2.0