Dotted Tights

Kolla vad jag fick köpa idag, nämligen Dotted Tights för $4 stardollars fast jag ska betala mer imorgon. Jag tycker dem här prickiga tightsen är jättefina, skulle passa till kjol och stuff. Gillar't!

 

Ett stort tack till MissAndi98 som sålde dem till mig till ett bra pris!

Louis Vuitton Inspired Bag

Jag är en sorts person som älskar väskor och handväskor. För ett par minuter sen fick jag syn på väskan ovan, perfekt för oss som gillar märkesplagg.

 

Sök på väskor i plaza, gå till sidan 8 och voila så hittar ni den där. Icke-ss kan också köpa den! :D

Pink Outfit

Jag fick lust att knåpa ihop en liten outfit med klänningen som man fick gratis igår, tyckte outfiten blev rätt lyckad även om den var lite enkel. ;D

 

Väskan hittar ni hos Voile och skorna hos Pretty in Pink.

70 miljoner medlemmar

Nu har vi äntligen kommit upp till 70 miljoner medlemmar! Gud vad fort det går, dem två senaste gångerna har det ju gått jätte fort. =) Alla som loggar in borde kolla suiten snabbt för där lägger 6 presentpaketer som innehåller gratis saker bland annat en fin klänning.

Hotbuys Striped Bag

En fin Hotbuys väska har kommit till plaza, jag måste tillägga att jag gillar den så den köpte jag på stört. Ni borde verkligen checka in den! =) Jag tror den skulle passa till många outfits. Man kan köpa den hos Bisou för endast $7 stardollars.

 

Om du är lat som mig då kan du klicka HÄR för att få den i provrummet!

Dagens outfit 30/7

L'occitane Smink

Idag köpte jag en del L'occitane smink som är då bland annat läppstift, ögonskugga och till sist rouge. Jag tycker extra mycket om rougen eftersom den är mycket enklare att applicera på t.ex kinderna! :D Testa själva, ni kommer nog gilla det mycket. Det kostade mycket men jag tycker det är värt det.

L'occitane - Nytt smink

Det har kommit nytt smink till Starplaza som heter L'occitane! Woho, vad glad jag är! Sminket är verkligen fint med naturliga färger om man säger så. Gillar verkligen allt. Det är lite billigare än LUXE sminket iallafall, så det är ju riktigt bra? ;) Kommer visa strax vad jag har köpt!

Renovering

Hemma hos mig så renoverar vi om allt och det är en massa möbler som flyttas runt hela tiden. Min stationära dator har massa sladdar så därför ligger den i min storebrors rum fast den är stängd av, kan tyvärr inte få tillgång till en dator. Detta kommer ske i några dagar tror jag, vi får se hur det blir.

Men då vet ni läget, bloggar från min mosters data just nu. Jag kommer kanske använda Macbooken istället där hemma. ;D

Smyckeshopping

För några minuter sen köpte tre personer ur min bazaar, så då blev man rik haha. :D Jag tyckte det var dags att shoppa lite smycken nu, köpte två örhängen och ett diadem. Hotbuy örhänget är jag väldigt nöjd med, jättefin var den ju med sina starka färger. $19 stardollars kostade allt sammanlagt.

Shopping IRL

Idag var jag och familjen i en shopping center och drillade runt, jag köpte allt som ni kan se här nedan. Det märks verkligen att jag gillar randiga oversize tröjor/linnen. Alla kläder som ni ser här nedan är inte allt, det finns mer kläder fast dem orkade jag inte fota..! Dessutom så suger kvaliteten men ni får stå ut. ;D Shoppingen varade i timmar och jag blev helt utmattad på slutet, men klarade det sista utmärkt hehe.










Stan

Nu sticker jag iväg till stan med familjen, kommer shoppa loss idag! :) Bara så ni vet så blir det ju lite dålig uppdatering på dagen. Men vi hörs senare allihopa! ♥

Vänförfrågan

Fick en vänförfrågan av en tjej där det stog ungefär "tack för att du köpte något från min bazaar". Jag tycker det borde finnas fler folk som tackar, trevlans ju. ;D

PIP Crop Top

Den här blommiga toppen fyndade jag nyss i bazaar för endast $4 stardollars. Det är ingen helt vanlig topp utan det är en Hotbuy. Lite weird att det inte står så på prislappen annars, man kan ju bli lite förvirrad. Hur som helst, beviset kan ni hitta HÄR! :)

DKNY Off Shoulder Dress

Jag fick byta min DKNY Chunky Scarf mot den här klänningen av Oychiel. Jag tyckte inte om scarfen så speciellt mycket så det var på tiden att byta ut den mot en fin DKNY klänning! Haha. Klänningen har jag haft tidigare också, men sålde den för $500 stardollars om jag minns rätt.

Nu har jag den igen, och den åker direkt in i garderoben. ;)

Dagens outfit 25/7


Svart hatt (Classic Hat Black) - Miss Sixty $5 Finns endast i Starbazaar
Tröja (Pretty Top) - Pretty in Pink $3 Finns endast i Starbazaar
Topp under tröja (White Tube Top) - Basics $3
Kavaj (Embroidered Box Blazer) - Voile $4 Finns endast i Starbazaar
Svarta handskar (Voile Gloves) - Voile $2 Finns endast i Starbazaar
Leggins (Pantyhose) - Fame $0 Finns endast i Starbazaar
Väska (DKNY Runway Satchel) - DKNY $2 Finns endast i Starbazaar
Klackskor (Sequined Pumps) - Voile $5

Hiss eller diss? :D

Ännu mera dagens köp

Tröja (Striped Sweater) - Sonia Rykiel Tribute $24 

Svart hatt (Classic Hat Black) - Miss Sixty $5

Rosa hatt (Classic Hat Pink) - Miss Sixty $10

Rosa bälte (Hot Buys Bow Belt) - Pretty in Pink $6

Vitt bälte (Pretty in Pink Hip Bow) - Pretty in Pink $4

 

Jag fick inte nog och ville köpa mer i bazaar, fyndade väldigt mycket plagg idag. Hattarna är jag jätte nöjd med, tycker ju verkligen om hattar som jag skrev förut! =) Jag är riktigt nöjd med dagens köp, är många plagg rikare men många stardollars fattigare. Hahaha.

Dagens köp 25/7

 

Idag shoppade jag riktigt rejält med plagg både från Starplaza och Starbazaar. Dem flesta plaggen kommer från rean också. Jag köpte fler plagg än väntad, är otroligt nöjd. Ikväll kommer jag nog sitta uppe länge och leta efter plagg i bazaar, det finns mer som väntar på mig tydligen. Haha. ;D

Superstar igen

 

Nu är jag Superstar igen! :D Lyckades övertala mamma igår, berättade om rean och allmänt tjat såklart. 10 kr erbjudandet kom inte upp fastän jag provade med nya medolls så köpte för 30 kr istället. Det spelar väl inte så stor roll nu. Här ska det iallafall köpas plagg från rean! =)

 

Jag måste även tillägga att dem senaste dagarna har varit lite trist på grund av att jag var icke-ss, men det var roligt att hitta olika snygga plagg som man aldrig märkt tidigare.

Rea i Starplaza

Det är rea i plaza just nu! Denna gång är det fullt med fina kläder som jag vill ha, superfina om jag ska vara helt exakt. :D Älskade allting på bilden ovan, har länge velat ha väskorna med fast såklart har jag problem på vägen. Jag är inte superstar nämligen..! :/ Hahaha så tragiskt.

 

Jag är helt desperat just nu och har en stor ångest, jag vill ju kunna köpa dem här plaggen innan dem försvinner! Tjatar som ett tok på mamsen men hon säger att jag ska vänta med att köpa nytt. Typiskt. :@ Har dessutom märkt att när man är icke-ss så hittar man sjukt snygga kläder i plaza! =)

Todays question


Vilka av dessa tre starpointhår föredrar ni eller tycker är helt klart snyggast?

Själv tycker jag den första längst till vänster är snyggast. Ni ser ju hur ofta jag använder den, har dock börjat tröttna på den lite men jag gillar den ändå liksom haha. Det finns ju andra frisyrer som är snyggare också som till exempel 5500 frisyrerna och massa andra! :D

At the spotlight

En liten kul grej som jag precis upptäckte var att jag såg mig själv bland "Hitta vänner" listan. Jag fick vara i rampljuset några minuter, herre jisses. :O *ironi* Hahaha.

 

Även _anto_ fick vara med och så lite random svensk folk. Ni ser ju vad kul man kan ha såhär mitt i natten, lol.

Penthouse möbler i suiteshop


Bild: tussann.webblogg.se

Det har kommit lite nya Penthouse möbler till suiteshopen! Vissa av sakerna gillade jag verkligen, som t.ex. tjejen som dyker under vattnet. :D Riktigt ballt ju. Själv så äger jag en Penthouse som jag köpte förut då den kostade $149 stardollars men jag har inte inredat rummen.

Vet inte varför jag köpte Penthouse, men är glad att jag hann köpa det billigt. Nu kostar det ju liksom $249 om jag minns rätt . . Vem skulle köpa? Fritt fram, haha. =)

ByStardoll SHOW





Yara97 och CutiieGirl.. har en egen Stardoll show tillsammans där dem pratar om Stardolls nya makeover, intervjuar någon och en veckans medlem m.m. Jag fick syn på dessa tre videos idag på Yaras blogg, själv så tycker jag hela idéen är smått cool och rolig. Jag gillar mest när dem intervjuar folk, den här gången blev det söta StarGirlSweden. =)

Videosarna är delade i olika parts, första delen är videon från början längst upp om ni scrollar uppåt. Ni kan förresten kika in Yara97's blogg HÄR och CutiieGirl..'s blogg HÄR!

Dagens outfit 24/7


Denna outfit är en av dem snyggaste jag har gjort. Hatten, väskan och handskarna gör susen! =) På senaste tiden så har jag fallit för hattar, tycker dem är väldigt charmiga och gör sin grej haha.

Det är något som jag tycker fler och fler borde använda! Så tänk det som ett litet tips från mig.

Summer Dress

 

Den här klänningen ovan fick jag syn på en gång i Starplaza, jag tyckte den var helt okej och bläddrade förbi nästa sida. Har även sett en hel del folk i Stardoll ha den i sina garderober också. Idag såg jag den igen plaza, tog en liten närmare titt och provade lite sådär med klänningen och då blev jag helt fast! :D

Visserligen är jag typiskt en person som liksom dömmer fort olika plagg i plaza, men när jag väl testat dem så gillar jag dem helt plötsligt? Riktigt knas, haha.

HISS
+ Blommiga mönstret
+ Klänningens själva form

DISS
- Bruna "bältet" som är lite tjock
- Linjen som är i mitten av klänningen
- Priset är jätte dyrt, $14 stardollars

En outfit med klänningen kommer snart!

Spara 11 Stardollars

Längst till höger ser ni ett par shorts från den nya Real Brand affären Killah som kostar $16 hela stardollars men vem vill köpa ett par shorts för så mycket stardollars? Ett litet bra tips som man har nytta av är att den vänstra shortsen kostar $5 stardollars och dem hittar ni hos Fudge.

 

Så ni som är snåljåpar precis som jag kan spara $11 stardollars! Shortsen är dessutom för alla icke-ss också. ;)

Den dåliga uppdateringen

Som ni har märkt så blev det ingen uppdatering igår, var då hos mormor och hade inte tillgång till en dator. Jag skriver det rätt kortfattat, har dessutom ingen lust att blogga just nu. Men kommer kanske slänga in ett par inlägg lite senare om jag får lusten tillbaks . .

Bra, då vet ni hur det ligger till. ;)

Jeans designade av Mant__*

Den här råsnygga jeansen som Mant__* har designat är jag villig att sälja till ett riktigt bra pris för er som är intresserade då. Jag köpte dem hos henne för $13 stardollars men ni kan få dem billigare om ni så önskar det! :) Jag kan sälja mellan $8-10 stardollars om ni undrar.

 

Kontakta mig genom att skriva i gästboken eller skicka en vänförfrågan, det tar bara någon minut. Klicka HÄR för att komma till min suite. Har ni några frågor bör ni ställa dem här i kommentarsrutan!

Ny kategori - Plagg som säljs

Jag har gjort en ny kategori här på bloggen som heter då plagg som säljs! I den här kategorin kommer jag helt enkelt visa upp ett fåtal plagg där ni som är intresserade kan kontakta mig och få köpa plagget. :)

Tycker min idé är riktigt bra eftersom jag har tusen plagg som ligger och ruttnar i garderoben, jag har nästan ingen nytta av dem så det vore ju riktigt bra att sälja dem istället!

Vita solglasögon



Håller ni inte med om att vita solglasögon passar min medoll? :D Testade dem med en outfit och det blev ju helt perfa, som jag brukar säga. Är ju helt kär i dem! Ni lär se mig använda dem rätt ofta framöver så inget snack om saken, hahaha.

Så ett litet tips till er är att pryda eran medoll's huvud med dessa snygga brillor, dem finns inte bara i vitt utan i massa olika och färgglada färger. Du kan hitta dem hos Splendid för endast $4 stardollars och dessutom kan alla icke-ss köpa dem. ;)

Nytt i Hang Teen



Det har kommit lite nya kläder till Kohls - Hang Teen! Dock blev jag inte lika förtjust i kläderna som förut, tycker vissa toppar är helt okej faktiskt. Allt är för icke-ss så passa på om ni fastnade för något.

Ett par fina korta jeans köpte jag:


$7 stardollars gick den åt, kommer nog experimentera med den hel del haha. :D

Månadens djur

Månadens djur är äntligen här - och det är en söt panda denna gång som går att adoptera hem till sin suite. Måste även klaga lite på att den är sen, den borde ha kommit från början av juli? Men själva pandan är jätte gullig tycker jag, man måste ju bara adoptera den. :)

 

PS. Glöm inte att rösta på tussanns klubb TheAnimalCare för att den ska hamna med på listan bland djurvänliga klubbar. Det är ju lite smått coolt om den hamnar där igen precis som förra gången.

 

[ Klicka här för att adoptera pandan ]

Lösögonfransar

 

En sak jag verkligen använder rätt ofta till min Medoll är dessa lösögonfransar ovan, jag personligen älskar dem! ♥ Dem gör ögonen mer levande och framhäver verkligen på rätt sätt. Man kunde köpa dessa lösögonfransar för ett tag sedan, dem var tydligen en Hotbuys.

Vet att flera vill så gärna ha lösögonfransarna! Själv har jag rätt tur som köpte dem. ;) Haha, men ni ser ju hur ofta jag använder dem eller nästan missbrukar. Ett litet tips till er som har den är att använda den, ger mycket resultat och ögonen glänser typ haha. ;D

Klänning

Den här fina klänningen fick jag äntligen tag på! Jag har alltid velat ha den sen jag såg den hos någon på Stardoll, för ett tag blev jag nästan helt desperat haha. ;) Men idag fick jag köpa den av Oychiel för $18 stardollars, budade nämligen på hennes bloppis.

 

Nu har jag den iallafall som tur är. Vad har ni för åsikter kring klänningen? :D

Framhäv ögonen

Underhållande vänförfrågan

Jag vet inte vad jag ska säga egentligen, låter bilden tala för sig själv istället.. haha. Är det fler som fått sånna här äckliga vänförfrågningar?

 

Förresten, sminktips kommer snart! :D

Gårdagens outfit 7/17



Kofta (Embroidery Cardigan) - Bisou $15
Baddräkt under jeans (Hotbuys Swimsuit) - Pretty in Pink $2 Finns endast i Starbazaar
Jeans (Slim Fit Jeans) - RIO $6
Väska (Gray Mini Satchel) - Baby Phat $14
Klackskor (Glitzy Silver Heels) - Baby Phat $10

Jag älskar outfiten som jag haft både igår och idag, tycker koftan är råsnygg och matchar perfa med jeansen. :) Lär ha kvar den imorgon med just för att jag är extra nöjd, hehe.

Dagens köp 17/7

Idag köpte jag en gullig prickig kjol i Starbazaar som jag hittade för endast $2 stardollars, kaninöronen köpte jag av Kischy. Visst är dem söta? :D Jag är jättenöjd med den prickiga kjolen.

Solen skiner


Fotade med datorns webbcamera en snabbis, hehe.

Jag sitter på balkongen och solar med datorn bredvid mig, idag så orkade jag tyvärr inte blogga så mycket som ni har nog märkt..! :) Det är verkligen fint väder, först var det lite moln sedan sakta och försikigt kom solen fram. Hahaha, det är verkligen kul att sola på balkongen.

Kommer uppdatera mer lite senare. KRAMAR ♥

Cats&Dogs affär


Bild och källa: Yara97

Det har kommit en ny affär till Starplaza, men dock kan vi svenskar inte se den. För att kunna se den måste vi använda oss utav en länk för att komma åt sakerna. Notera att det finns en gratis katt bland dessa saker. :)

[ Klicka här för att få sakerna i omklädningsrummet ]

The Winner

Vinnaren av "Hitta hund" tävlingen är ingen mindre än Ghtt1990 . . =) Grattis till dig, du kan skicka redan nu ett meddelande till mig och välja en valfri present värde $4 stardollars.

 

Och ni andra behöver inte vara deppiga för att ni inte hann först, det kommer absolut komma mer roliga tävlingar med bättre pris också. Så glöm det inte, hehe. Det roliga var att alla hittade den rätta gömstället också, nästa gång måste jag gömma hunden på en bättre plats. Hahaha. :D

Extreme Makeover del 5


Azritta
Emmyandersson2
Missisnickol
Cillan101
Mardsund
A.secret
MariNicole
Vano_king
Missmadonna1956
Missbffnr10
Marre_star
Therese555
I.ha
Hannah-4-ever
Mileycyruslisa
Josse226
VilmaModel
Daniella_3
Tokiohotel400
Mooa_
JossJossy1997
Princeccan.
Hampi-09
Yara97
Miss_star5000
Pettzgirl

Det går inte att anmäla sig mer längre.

Sarah_Pretty13 - Medlem i 2 år


Glömde helt bort om att skriva detta..! Glömska jag haha. Till saken nu, idag så fyller min Sarah_Pretty13 två år! :) Jag har alltså spelat Stardoll i två långa år fullt med äventyr och annat skoj. Det känns helt ofattbart och kul. Under alla dessa år har jag fått massor med nya fina vänner och samlat på mig mycket starpoints också. ^^

Ungefär såhär såg min Medoll ut när jag började Stardoll:


Jag minns exakt hur jag såg ut på den tiden. Visst var jag snygg? Hahaha.

10 kr erbjudande

 

Titta vad som ploppade upp när jag loggade in på mitt andra användare Sachil. Superstar för 10 kr erbjudandet gäller fortfarande alltså, jag trodde den var borta för alltid. Men tydligen visade det sig att jag hade fel!

 

Gud vad bra, nu blir det att köpa Superstar till Sarah_Pretty13 på stört. Hahaha. =)

Rea i Suiteshopen

Det är 50 % rea i Suiteshopen just nu! Massa fina småsaker som kanske kan behövas till suiten för ett billigt pris. Skynda och fynda för det är riktigt fina grejer till salu. :D

Hitta hunden - Tävling

Jag har gömt en hund i min suite, eran uppgift är att leta efter den och till slut kommentera här i kommentarsrutan och skriva vart den ligger. För att göra det lite enklare för er så ska jag avslöja vilken rum den är i, när ni klickar er till min suite så är det den rummet min medoll är i.

 

Ett litet tips till er är att leta rätt noga för jag kommer göra det lite svår, jag kan t.ex förminska hunden. Hahaha. Priset får bli en klassiker gåva, en valfri Superstargåva värde $4 stardollars. Sätt igång och leta efter hunden! :D

 

[ Till min suite ]

Dagens köp 14/7

Dagens köp fick bli detta band (eller bälte, hahaha?). Jag tycker den ser fin ut sådär fast bara om man prickar in den rätt med kanske ett par jeans. Jag kan föreställa mig dem med ett par jeans och det skulle nog se riktigt bra ut.

 

Jag knåpade även ihop en outfit med bandet:

 

Som ni ser så gick det inte så bra tycker jag, men jag gjorde det bästa jag kunde.. haha. ;)

Ställ era frågor på Bloggsvar.se

På senaste tiden har jag fått många frågor från Stardoll till design, jag hade dröjt lite med att svara och det tycker jag är jobbigt. Jag vill ju kunna svara er rätt fort. =) På bloggsvar svarar jag så fort jag ser en ny fråga, så ett litet tips till er som vill fråga mig om något. I menyn till höger så kan ni ställa er fråga i rutan och få korrekt svar till er fråga.

 

Så tänk på det till nästa gång, haha. :) Det är också rätt kul att svara på era frågor när man inte har något att göra.

Lipsy White Dress

Jag klickade in mig till Starplaza och hittade den gudomliga klänningen ovanför, jag föll direkt för den. Inte så konstigt egentligen, den är ju elegant och stilren dock kostade den $16 hela stardollars men det stoppade inte mig. Allt jag ser och vill ha - köper jag det direkt! :D

 

Knåpade en liten outfit med klänningen:

AbsolutSwe bland populära klubbar

http://i30.tinypic.com/14v3cw5.png

Bild: tussann

 

Checkade in AbsolutSwe's diskussioner just nu och hittade en tråd där tussann hade lagt upp en bild. I bilden så är AbsolutSwe med i listan bland populära klubbar. :D Jag blev så himla glad när jag såg det, den platsen förtjänar klubben upp till hundra procent. Nu gäller det att slå alla andra klubbar . . haha. Grattis till tussann! ♥

 

[ Till klubben AbsolutSwe ]

Beige blus

Idag fick jag köpa en beige blus som är riktig fin av Britney070. Själv hade jag alltid velat ha den men aldrig liksom orkat leta i Starbazaar efter den, tycker den är rätt fin och går absolut att göra en outfit med. $5 stardollars fick jag köpa den för vilket är billigt enligt mig. Tack Brittan! =)

Nerdglasses

Såhär mitt i natten så fick jag tydligen en liten kick och provade äntligen mina nördglasögon som hade legat i Medoll Editorn och var på väg att ruttna. Jag tycker jag ser bra ut i dem, lite charmig kanske? ;) Hahaha.

Dagsturen till Danmark

Eftersom jag inte kommer på något speciellt att blogga om och att det händer knappt något på Stardoll så kör jag på med en IRL inlägg. Tänkte skriva lite om min dag för två dagar sen då jag åkte till Danmark. :)

För två dagar sen så bestämde mamma sig att åka båt till Danmark med hela familjen tillsammans, alltså en enkel dagstur då. Vi fick vakna klockan sju på morgonen och klä på oss osv, båten skulle avgå prick nio och det var lite jobbigt att vakna så tidigt eftersom natten innan hade jag varit vaken rätt länge.

Men det var rätt kul i Danmark måste jag erkänna. :D Vi gick runt i olika butiker och åt på en fin restuarang, jag köpte ett par skor och ett halsband som var i äkta guld. Resan och shoppingen kostade rätt mycket men det var absolut värt det. I själva båten vann jag till och med 200 kr, det var olika spelmaskiner och jag hade riktigt tur. Har otur i spel annars, hahaha.

http://www.simplonpc.co.uk/HML/Egnatia_III-01-gg.jpg

Bild: Google

Gratis tröja


Gå till Starplaza och sedan klicka på "Nytt", på första sidan så finns det en I ♥ France tröja som kostar $0 stardollars. Köp den och tada - så har du en påse i suiten som innehåller då själva tröjan. Här behövdes det inga proxy och andra jobbiga grejer för att kunna få den. :D

Dagens outfit 13/7



Tröja (Sheer Silk T-shirt) - Pretty in Pink $7
Armband (Black Star Bracelet) - Avril Lavigne Black Star $0 Finns endast i Starbazaar
Svarta leggins (Leggins) - RIO $4
Väska (Black Embellished Purse) - Sonia Rykiel Tribute $12
Boots med nitar (Studded Boots) - Avril Lavigne Black Star $7 Finns endast i Starbazaar

Ville prova något nytt så körde på den tuffa stilen idag. Hade dock velat ha lite nitar på väskan också, haha. ;)

Senaste besökarna uppdaterat

Gissa vad jag såg nyss? Stardoll har tydligen ändrat senaste besökarna, nu kan man se fem av sina besökare och även mer om man klickar på "Visa mer". =) Detta är tack vare all feedback som dem fick och såklart hade nästan alla klagat över detta, även jag tyckte det var löjligt med endast tre besökare.

 

Nu är det fixat som tur är, Stardolls design blir bara bättre och bättre. Jag börjar gilla den mer än vad jag gjorde förut faktiskt. Hoppas dem fixar alla andra småsaker som vi fortfarande klagar över, då kanske dem får mindre klagomål vilket är ju faktiskt bra? :D Fler och fler kommer gilla Stardoll som förut.

Sachil - Min andra användare

Visste ni att Sachil är min andra användare här på Stardoll . . ? Som de flesta nog vet så är jag inte riktigt nöjd med namnet som jag har på mitt "huvudanvändare" som är då Sarah_Pretty13, vet inte riktigt vad jag tänkte på.

 

Jag tyckte att det vore liksom kul med en annan användare, självklart med enklare namn så man kommer ihåg det. :) Starpointsen lär ta lite tid men det har jag inget emot faktiskt dock vet jag inte om jag kommer ha lusten kvar. Så ni som undrar vem denna mystiska Sachil är - så är det jag! :D

 

[ Till min andra användare Sachil ]

Scenery i AbsolutSwe



Folk i AbsolutSwe har verkligen fått fnatt och gör flummiga sceneries, inkl. jag! :D Såhär mitt i natten fick jag tydligen också fnatt och gjorde en scenery som ni kan se ovanför. Hahaha, tyckte den var riktig rolig på något vis. Söta små katter, den svarta är den som är ensam och den vita är den som gillar att flörta. ;)

5500 och 6000 frisyrerna

http://i31.tinypic.com/20hu1ac.png

http://i29.tinypic.com/4utftd.png

http://i26.tinypic.com/oqj093.png

http://i29.tinypic.com/doo3k4.png

 

Bad min snälla polare Oychiel testa mina drömfrisyrer på Stardoll. :) Ovanför ser ni hur jag ser ut i 5500 och 6000 frisyrerna som jag förhoppningsvis kommer få riktigt snart. Älskar den första frisyren och den sista. Längtar verkligen tills jag når dit, kommer säkert ta evigheter ju.


Malina Joseph's nacke

What's up med Malina Joseph's nacke egentligen? Hahahaha. Oychiel tipsade om denna lustiga sak iallafall och jag var ju tvungen att kika in så klart. =)

 

[ Till Malina Joseph ]

Besök av ZIVYLE

Wooh, fick ett litet besök av självaste ZIVYLE. =) För er som inte vet vem hon är, så är hon med på listan Toppdesigners. Jag har alltid tyckt att hennes medoll och suite är unik. Kul med besök iallafall.

Dominika23's outfit

Dominika23 har verkligen lyckats med sin outfit idag! Inte bara det utan hon är även catwalkstjärnan också. :) Riktigt coola outfits har hon gjort, hennes album är proppfull med kreativa outfits som hon verkligen har lyckats med.

 

Jag precis som andra beundrar henne starkt. Hon har massa DKNYs också, små godbitar hahaha. :D Allt jag vill ha sagt är att hon är kreativ och lyckas med sina outfits. Vad tycker ni?

 

[ Till Dominika23's suite ]

[ Till Dominika23's album ]

Flytta munnen på någons Medoll

Nu kan man även flytta t.ex. näsan eller munnen på någon annans medoll. Det kunde man inte göra förut så det är ruskigt bra för oss som ska göra makeovers! Vet ni vem det är på bilden förresten? ;)

 

Hahaha, ska bli riktig kul att experimentera ju. Det kommer bli lättare att göra makeovers nu, förut så blev det riktigt fult när man skulle testa vissa hår på någon och då var håret antigen upp eller ned liksom. Tack Stardoll för detta! (finns ändå rätt mycket grejer dem borde ta och fixa..)

Hotbuys Peace Shirt

 

En grå Hotbuys tröja dök upp i Starplaza för ett tag sedan. Själv tyckte jag den var riktig fin men ska inte köpa. Dock är den lite dyr också, $14 hela stardollars alltså. :)

Åker iväg till Askimbadet

Nu ska jag åka iväg med familjen till Askimbadet! Det är en rätt så fin strand med snäckor och allt hehe. :D Ska bli trevlans, just nu packar jag ned badkläderna och bloggar med. Ni får ha en bra lördag. KRAMAR ! ! ♥

http://www.drivrutiner.net/bilder/citygbg/bad/badet_hovas.jpg
Bild: Google

Dagens outfit 9/7



Scarf (Hot Buys Scarf) - Folk $29 Finns endast i Starbazaar
Topp (Olsenboye Love In The City Cropped Tee) - Olsenboye $5 Finns endast i Starbazaar
Shorts (Dark Distressed Denim Shorts) - ELLE $60 Finns endast i Starbazaar
Genomskinliga leggins (Pantyhose) - Fanc $0 Går ej att få tag på
Väska (Amy Bag) - Pretty in Pink $2 Finns endast i Starbazaar
Skor (Platform Pumps) - Bisou $5

Idag känner jag mig rätt tuff sådär, hehe. Gillar verkligen scarfen och väskan! =)

Gratis Makeover prylar

Nu när den nya designen är här så ville Stardoll fira och därför så har dem ordnat lite billiga kläder i Starplaza. Det finns en söt klänning också som jag tänker köpa lite senare. Man får även två prylar gratis - så skynda er till plaza och köp! :)

 

Osminkad och naken, hahaha :D

Senaste besökarna

Den här listan ovanför stör jag mig otroligt mycket på alltså! :@ Förut så kunde man se flera besökare, nu kan man bara se dem tre senaste besökarna. Jag har tyvärr inte hittat någon knapp som utökar listan, tycker det är grymt fel gjort av Stardoll. Dem kunde åtminstone visa dem tio senaste iallafall.

 

Man vill ju kunna se alla sina besökare..? Tänk om t.ex. Keira-V eller någon annan känd person besöker en och man vet ingenting liksom. :/ Gud vad dåligt, ännu en nackdel med designen.

Stardolls nya design




Den nya efterlängtade designen är här! :D Gud vad det känns konstigt just nu, allt har liksom förändrats bara sådär. Om jag ska vara ärlig så finns det flera nackdelar med den här designen men man vänjer sig med det till slut.. antar jag. Den nya designen är mer proffsig men ändå är det lite svårt att hitta t.ex. utloggningsknappen. Jag hittade den inte från början, är ju lite virrig än hehe.

Nu kan man sitta och utforska Stardoll, haha. Jag tror nog flera får den där lusten tillbaka nu. Det är ju riktigt bra, tycker jag. Det finns både fördelar och nackdelar med Stardolls nya design, ska bli väldigt kul att "spela". ;)

Nytt i Kohl's



Nu har det kommit nya kläder till Kohl's! Candie's, Abbey Dawn, Mudd och till sist Hang Ten är fyllda med nya snygga kläder. Jag ska köpa några plagg därifrån lite senare, gillade de mesta av kläderna idag. Stilren och välgjord. =)

Vad tycker ni om dem nya kläderna som har kommit till Kohl's?

Sneak Peek på Makeover



Det här är en sneak peek från Stardolls officiella blogg. Jag liksom flera andra tror att rummet ovanför på bilden är Starbazaar rummet när man besöker någon, det står ju "My bazaar" längst till vänster. Men det är ju inte säkert än iallafall. Hursomhelst så längtar jag som ett tok på den nya designen..! =)

Rolig pussmun

Hahaha, gud vad rolig jag ser ut i pussmunnen! Jag hade inget bättre för mig så jag testade munnen ovanför som jag kallar pussmunnen. Ser ju helt weird ut i den men ganska rolig med enligt mig. Sånt här brukar jag hålla på med när jag har tråkigt och inget för mig. :D

 

Visst är jag liksom bara så snygg? (Not)

New room

Nu har jag suttit i några timmar och gjort ett nytt rum! Den blev helt okej men jag är rätt nöjd ändå, fick inspiration och lite idéer av Oychiel. Ni får gärna checka in den och säga vad ni tycker. :)

 

Jag är helt slut just nu efter att ha gjort om rummet, det tog sin tid faktiskt.. hehe. Aja, nu ska jag kolla på Simpsons.

KRAMAR! ♥

Dagens outfit 7/7



Tröja (Rabbit Tee) - $5 Evil Panda Finns i starbazaar
Kedja på tröjan (Safety Pin) - $2 Evil Panda
Rosa Jeans (Sequined Skinny Pants) - $30 Just Cavalli Tribute
Skor (Strappy Heels) - $18 Just Cavalli Tribute

Personligen älskar jag denna outfit! Enkelt men ändå superfin. Jeansen och skorna prickade jag in rätt bra tillsammans med tröjan, enligt min åsikt. =)

Fyndat i Starbazaar

Åh jisses! Nyss satt så jag med min lillasyster Sarasweet1 och letade efter olika kläder i Starbazaar. Just när vi skulle bläddra till nästa sida så fick jag syn på en supersnygg Chanel klänning. Det är inte det utan den kostade bara $16 ynka stardollars (Den kostar egentligen $36 stardollars.)!

 

Jag skrek "wihooo!" och då kollade min lillasyster sarkastisk på mig, haha. Men jag berättade för henne att den är värdefull osv, då förstod hon och nickade.. den lilla skitungen. :) ♥

Stardoll Makeover - smygtitt

 

Nu kan man se en bra bit av Stardolls nya stora makeover! Jag tycker det ser så fint ut, mer ordning och ljusa färger! :) Älskar allt, snart återstår det tills den kommer och vi får pilla & trixa med den nya designen samt bli vana vid det.

Antidote är ute!






Antidote är ute igen i Starplaza! Den har fyra våningar fullt med kläder, skor, väskor och accessoarer. Skynda och köp innan allt blir slutsåld. :) Själv köpte jag den lila rosetten för $15 stardollars.

DKNY Scuba Dress

 

Visste ni att jag en gång i tiden har ägd en DKNY Scuba Dress? Det är inte så himla konstigt att jag har massa DKNY's nu som jag säljer bort, runt 2008 och 2009 var jag en DKNY samlare. Jag har också varit en stolt ägare till två Paulina RC plagg, det var goda tider det. =)

 

Idag är jag inte lika intresserad längre av DKNY som ni förstår. Säljer bort det mesta nuförtiden för bloggdesign och stardollars. Det här var min lilla korta historia. :)

Diskussion om läsk



Fick fnatt idag och gjorde en scenery i AbsolutSwe. Den är enkel sådär men rolig på något sätt när Heinna flippar nästan på slutet. :D

Dagens outfit 4/7



Klänning (Sheer Flower Dress) - Sonia Rykiel Tribute $34
Halsband (Karin Feller Inspired Dress) - RIO $5
Paraply (Idoru Umbrella) - Fallen Angel $4
Leggins (Pantyhose) - Fanc $0 Finns endast i Starbazaar
Skor (Platform Tbar Shoes Black) - Bisou $5

Dagens köp 3/7

 

Idag köpte jag dessa fyra plagg både från Starplaza och Starbazaar, fyndade två plagg därifrån. Sonia Rykiel klänningen köpte jag bara för att ha något i garderoben, $34 stardollars gick den åt. (jag har garderoben full, vet inte varför jag köpte den egentligen, haha). :D

Gästbloggar hos Yara97

Klicka på bilden för att komma till bloggen.

 

Tjena folket! Jag, senja10, StarGirlSweden och Pettzgirl gästbloggar nu för Yara97 för hon ska vara borta och vi fyra fick chansen att gästblogga hos henne. =) Tänkte bara skriva om det så ni vet, nu har jag två bloggar att hålla uppdaterad. Vi får se hur detta går men jag är säker på att det kommer bli väldigt kul.

Dagens outfit 3/7




Rosa bastopp (Coral Tube Top) - Basics $3
Kavaj (Scalloped Punch Blazer) - ELLE $5 Finns endast i Starbazaar
Svarta byxor (StarDesign Fashion) - Designade av Sarah_Pretty13 $10 Finns endast i Starbazaar
Väska (Hot Buys Purse) - Bisou $6 Finns endast i Starbazaar
Svarta boots (Lace-up Boots) - Archive $4 Finns endast i Starbazaar

Jag är så nöjd som man kan bli med outfiten även idag också! :) Diademet piffade upp den lite, och superstar håret passade in perfekt. Märkte också att nästan allting förutom den rosa bastoppen är från Starbazaar, hehe.

4500 Starpoints

 

Nu har jag kommit upp till 4500 starpoints! Men jag fick bara en enhörning och enhörningsvingar, man får tänka positivt. Jag är ju iallafall ett steg närmare 5500, hehe. Enhörningen kostar $20 hela stardollars och vingarna kostar $10 stardollars.. Jag väntar nog med att köpa dom ett tag, hahaha. =)

Stardoll Makeover 2010

Detta fick jag syn på idag. Stardoll ska få en alldeles ny och stor makeover tydligen, med en fräschare look osv. Det är ju så spännande tycker jag, man längtar ju så mycket. Hoppas det kommer riktigt snart, man vill ju inte vänta för länge! =)

 

[ Klicka här för att komma till sidan ]

Statistiken

Statistiken låg väldigt lika både igår och idag, lite smått coolt sådär. :) Den går neråt nu för att det är typ midnatt nu, hehe. Men kul med besökare iallafall. ♥

 

Nu ska jag sova. God natt på er allihopa!

Dagens outfit 1/7


Svart bastopp (Tube Top) - Fallen Angel $4
Bustier (Cropped Denim Bustier) - Gift-O-Meter $0 Finns endast i Starbazaar
Halsband (Multi Beaded Necklase) - Voile $4
Glittrig kjol (Sparkeling Mini Skirt) - Bisou $6
Skor (Platform Pumps) - Bisou $5

Idag blev jag riktig nöjd med outfiten, det var på tiden att använda den glittriga kjolen också! :D Tyckte jag prickade in den långa halsbandet rätt.

Dagens sålda plagg 1/7


Idag sålde jag lite plagg som jag icke ville ha för ett billigt pris, och fyra personer nappade! Den där gröna väskan tyckte jag inte alls om, förstår inte ens varför någon vill ha den.. haha! Men hursomhelst så tjänade jag iallafall $8 hela stardollars, det är inte så dumt det. =)

PPQ of Mayfair





Ny affär i Starplaza! PPQ of Mayfair heter den och har tre våningar med plagg, skor, väskor och accessoarer. :) Dock är det lika dyrt som vanligt och endast för alla superstars. Jag blev inte så särskilt förtjust i något, hittade tyvärr inget jag ville ha. Hoppas ni hittade något! =)

Hotbuys diadem

Herre jösses, vilken fin Hotbuys diadem jag såg i starplaza idag! Jag blev helt fullkomligt kär i den, den är absolut en av mina favorit diadem nu.. hehe. :D Den kostar bara $8 stardollars dessutom! Skynda er och köp. ♥

Säljer plagg i Starbazaar



Just nu så säljer jag lite plagg i min Starbazaar för ett riktigt bra pris. Några plagg som till exempel Mant__*'s designade jeans kan vara lite dyra men annars är resten dem billiga. Om ni är intresserade utav något så får ni självklart kika in i min starbazaar! 15 artiklar är till salu. :D

[ Till min Starbazaar ]

Dagens köp 1/7

Jag blev riktig nöjd över dagens köp, speciellt toppen som jag älskar! Den är riktig läcker måste jag säga, köpte chinosen och bältet bara för att. Något att ha i garderoben liksom men dem kommer användas också så. :D

Heart Beat City

Heart Beat City tröjan som ni kan se här ovanför kommer från Bisou och kostar $7 stardollars. Den är väldigt snygg också och går att mixa ihop outfits med. När jag såg den idag i starplaza kände jag igen den från någonstans. Igår så kollade min storasyster Topshop's hemsida och fann den här tröjan fast IRL! :D Hon ville beställa hem den direkt fast det kom lite problem upp, men då ville hon springa till närmsta Topshop och köpa en, haha. :)

 

Så den här tröjan finns både i Stardoll och IRL! Själv tycker jag den är jättesnygg, köpte den direkt på stört när jag såg den. Min syster skrattade ihjäl sig nyss när hon fick veta att den finns i stardoll med. =)

 

Såhär ser den ut IRL:

RSS 2.0