22 månader sedan

Hittade en tråd där jag hade skrivit i för 22 månader sedan i AbsolutSwe. Haha, jätte gammalt! Lilla jag har väl hängt med ett tag ju. ;D

Halloween

Idag är det dags för Halloween! Och det firar många på stardoll med att sminka om sina medoll till en vampyr, zombie eller något slags monster. I år ska jag inte klä ut mig till något eftersom jag har inte så stor lust, kommer ägna hela kvällen med att titta på skräckfilmer. :)

Ska ni hitta på något roligt ikväll?

En gammal bild


Jag hittade en jätte gammal bild som jag printscreenade i datumet 2009-06-16. Schildt (som äger stardolls största svenska klubb, Sweden) skickade ett meddelande till mig där det stog "puss". Vi brukade chatta lite då och då på den tiden. :D Minns när jag var aktiv i hans klubb Sweden och mina fina gamla vänner. Minnen minnen! ♥

På bilden kan man även se att jag hade 1249 stardollars också, då var man minsann rik. Haha. Min medoll ser ju inte klok ut heller. :O Tänk vad man kan förändras så snabbt.

Hatt

Håller ni inte med om att jag passar i hatten? =D Jag älskar den! Det är på tiden att använda den för en gångs skull dessutom. Den finns i Voile för $4 stardollars. Går fint att köpa den med P&E pengar också. Hähä.

10 tips för en bra blogg

Jag fick lust att göra en sån lista där jag skriver om mina bästa tips för en bra blogg. :D Jag tyckte att det var ganska roligt att göra listan, så räkna med att det kommer fler listor med tips till alla er bloggläsare. Även jag lärde mig en gnutta när jag satt och tänkte vad som krävs egentligen för en bra blogg.

 

Nu får man hoppas på att ni tycker om tipsen. ♥

Opera Suite

Alla som öppnar den sista "paketet" av Opera Mystery grejsen har fått en Opera interior. Själv så förstår jag ingenting det här med Opera Mystery grejen.

 

Läs mer HÄR istället så kanske ni förstår bättre! :D

Undersökning

En mail från stardoll ploppade in i min inkorg idag! På den senaste tiden så har stardoll skickat allt för många undersökningar tycker jag. Men det ska man väl inte klaga över. Förbättringar är alltid bra, dessutom är skönhetssalongen väldig rörig för tillfället.

 

Det tar ungefär 5 minuter att göra den här undersökningen och denna gången är det intressanta frågor, det handlar om skönhetssalongen. Så jag tycker att ni borde medverka i den. Är väldigt glad över att jag medverkade i alla fall, jag hade en massa synpunkter så nu får man hoppas att stardoll tar tag i det. :)

 

Klicka HÄR för att göra undersökningen!

God natt

Nu säger jag god natt till er fina bloggläsare! ♥ Har bloggat mycket bra idag, runt 9 inlägg om jag minns rätt nu. Det måste ni väl hålla med om? Hähä!

Hund

Men titta, jag tror jag smälter bort. ^.^ Hunden på bilden är så himla söt. Den heter Dexter och är nämligen Paulina Porizkovas lilla hund. Har sett honom i en video också tillsammans med Paulina, han är tusen gånger sötare IRL. Längtar tills jag får någon hund en vacker dag! Min egen Dexter på stardoll står i en av mina rum. ♥

Gratis interior

Åh! Man kan köpa en gratis interior i plaza. Själv så tycker jag jätte mycket om den! Man måste använda sig utav en länk för att få denna interior i sin provrum. Klicka HÄR för att få den i provrummet. (:

Belöningen

Woho - nu är belöningen här! Och jag må säga att detta är den bästa belöningen ever. :D Gillade massa grejs där men som sagt så är jag totalt pank. Det är jätte billigt för er som är intresserade lika mycket som jag. Köpte bara den vita tröjan i mitten som var gratis, hehe. Gratis plagg tackar man inte nej till ju. ♥

Halloween Chicks



Den här kollaget har Stellaahnt gjort! Jag tyckte den var jätte cool så jag visar upp den här. Outfitsarna som hon har knåpat ihop är verkligen grymma och bakgrunden är läskig precis som den ska vara med temat Halloween. Läääskigt, hähä. :P

Dagens outfit 29/10

Den här outfiten blev jag nöjd med så det är ju bra. Jag prickade in färgerna någorlunda rätt men det var svårt att hitta skor som matchade, fast det ser okej ut ändå. :)

80 miljoner medlemmar

 

Då är vi 80 miljoner medlemmar! =D Herre jösses, vad det flyter på ju. Det verkar som stardoll blir bara mer och mer känd över hela världen. Tänk om man i framtiden kan se sina medolls i 3D. Hur stört är inte det liksom? Haha. Hur som helst så har vi inte fått presenterna än eftersom stardoll teamet har ledigt på helgerna. Så ni kan räkna med att få presenterna på måndag istället.

Man blir lite nyfiken på vad det är för slags presenter, vågar gissa på en klänning och kanske ballonger. Vem vet. ;)

Presentation


 

Så här ser mitt nuvarande presentation ut. Väldigt enkel men stilren, färgerna har jag lyckats blanda och det har gett en rätt så bra effekt tycker jag. Gillar korta presentationer med mindre fakta. Dock så är jag inte nöjd med den upp till hundra procent men i veckan så kommer jag förmodligen ändra lite färger och sådant (kommer inte ta någon inspiration denna gång, man kan anklagas för kopiering av någon man inte ens har besökt). ^^

 

Återkommer med den nya presentationen inom kort!

Knas



Jag klickade in mig i AbsolutSwe som vanligt, då sidan som kom upp var helt knas. Allting låg huller om buller som man brukar säga. :O Hmm, det verkar som stardoll sysslar med uppdateringar hit och dit nu och sidan laddas lite segt. Inte så fort som innan men det löser väl sig till slut.

Söt dräkt

Kikade lite genom starplaza, på nyheter hittade jag dräkten ovanför. Visst är den söt? Men dock så är huvudet och själva dräkten separerat. Själv så är man totalt pank. Otur där ju, haha. :( Jag hade förresten tänkt att klä ut mig till något ikväll, fast har inte så stor lust till det. Vi får väl se lite senare helt enkelt.

Min flummiga medoll

Så här kan jag se ut någon dag. Vad säger ni? :D *ironi*

Stardoll Halsband

Kolla vilken söt halsband jag hittade i plaza! Tydligen hade jag köpt det förut men jag minns konstigt nog inte det. Men tur att man äger då en sån för "ekonomin" går riktigt dåligt här hos mig, haha. Är ni intresserade så kan ni bara söka på "Rosa" i plaza och gå direkt till sidan 20. Där hittar ni halsbandet! :)

 

Svart Mössa

 

Kolla vad snygg jag blev i den svarta mössan som jag köpte för längesen! Borde använda den ofta tycker jag, den passar ju bra till outfiten. Hihi. ;D

Billig Hot Buys tröja

Jag tror ingen har missat att det finns en Hot Buys tröja som kostar $1 stardollar i plaza? Riktigt snygg är den också så den tackar man inte nej till. Tyvärr är det för alla som är superstar men man överlever nog ändå, haha. Jag hann köpa tröjan när jag var superstar så det var tur det. Nästa gång jag köper superstar får bli någon gång under nästa månad, man vet aldrig om det hinner komma ett erbjudande ju. Hahaha. Nej då, skojar bara. ;D

 

Skynda er nu och köp. ♥

50 % rea

Då var det dags för rea igen i plaza! Jag har inte hunnit kika på kläderna än, men av att se på bilden så verkar det vara helt okej. Den blommiga väskan tycker jag man absolut ska köpa! :D Jätte fin är den ju, går säkert att matcha med en svart kappa nu och lite tuffa boots.

 

Klicka HÄR för att komma direkt till plaza!

Rosa bandet


Jag bestämde mig igår kväll för fixa en liten band som visar att jag stödjer Rosa bandet. Tycker det är jätte bra att visa att man bryr sig om kvinnor som lider av bröstcancer. Häromdagen köpte jag också en produkt som hälften av pengarna gick till Rosa bandet, kände mig lite stolt faktiskt. =D

Vill ni veta hur man sätter dit bandet, så klickar bara HÄR.

Hotbuys Wool Sweater

Den här mysiga tjocktröjan är jätte snygg, köpte den på stört när jag fick syn på den i plaza. Jag önskar verkligen att det fanns en likadan IRL, då hade jag blivit riktigt glad. Hur som helst så kostade den $15 stardollars om jag minns rätt från vår kära gamla Bisou. Min favorit affär på stardoll!

 

Nu hänger den fint på garderoben och väntar antagligen på att jag ska bära den någon gång. Det kommer bli väldigt snart ska jag tala om för er. ;)

 

Dagens outfit 23/10

Så här ser jag ut idag! Väldigt casual om jag får säga det själv. :D

Nytt i Sunny Bunny



Ok, det får bli ett tidsinställd inlägg nu då...! *kommer inte missbruka funktionen :D*

Igår (tror jag) kom den nya Sunny Bunny kollektionen! Jag gillade massa coola grejer som jag även köpte till sist, fick sitta och klura lite med mina stardollars nämligen. :) Blir lika glad varje gång det kommer ut en ny kollektion, köper ju alltid något och inte en enda besvikelse hittills haha.

Hoppas ni tyckte om denna kollektionen lika mycket som jag.

Tillbaka från liten paus

Hej på er!! Jag har saknat stardoll och bloggen otroligt mycket de senaste dagarna och då var jag tvungen att komma officiellt tillbaka. Som ni vet så hade jag mycket läxor men nu har det lugnat ner sig lite och jag har fått mitt "spelsug" tillbaka igen precis som vanligt. :D

Imorgon tänker jag blogga mer, ikväll ska jag mysa med familjen. En påse chips och coca cola väntar på mig i vardagsrummet. Förresten så har blogg.se gjort så att man tidsinställa inlägg. Jätte bra är det ju, passar mig alldeles utmärkt ifall det skulle bli någon dålig bloggdag. Haha. ♥

Paus

Nu har jag bestämt mig för ett jätte viktigt beslut. Jag tänker ta en paus från stardoll, har haft denna tanke i huvudet ganska länge och nu är det dags att berätta det för er. Hur länge jag kommer vara borta vet jag inte men kanske en månad eller mer. Det finns en massa anledningar till att jag tar en paus för tillfället. Jag har mycket läxor varje dag, dvs en massa rapport och uppsatser som jag får betyg på. Klarar inte av pressen helt enkelt, jag kan inte stalka stardoll hela livet ju. :[ Alldeles för dumt! Man måste tänka på sin framtid också. Dessutom har stardoll blivit tråkig för mig. Jag har växt ifrån det antar jag. Men det finns också en del goda minnen också. Jag kommer sakna klubben AbsoloutSwe mest av allt. Den klubben har verkligen hjälpt mig massor och det är jag jätte tacksam för.

 

Jag vill även tacka mina fina vänner som har gjort stardoll till en underbar sida! Utan er skulle stardoll inte vara samma. Tack och adjö allihop, vi ses någon gång igen! ♥

 

UPDATE: Det kan hända att jag är inloggad någon gång för att hälsa på sådär eller tjäna starpoints. Kalla mig gärna starpointberoende, haha =)

Månadens Hot Buys

Idag såg jag äntligen månadens Hot Buys! Tyckte dem var jätte fina men gillade mest scarfen, örhänget och klänningen var bara för sockersöt ju? :D Örhänget på bilden kom dessutom till plaza igår så den tvekade jag inte på att köpa.

 

[ Klicka HÄR för att komma till artikeln ]

Extreme Makeover del 6



Det går tyvärr inte att anmäla sig längre

- Cillan101
- Mardsund
- A.secret
- MariNicole
- Vano_king
- Missmadonna1956
- Missbffnr10
- Marre_star
- Therese555
- I.ha
- Hannah-4-ever
- Mileycyruslisa
- Josse226
- VilmaModel
- Daniella_3
- Tokiohotel400
- Mooa_
- JossJossy1997
- Princeccan.
- Hampi-09
- Yara97
- Miss_star5000
- Pettzgirl

Wild Candy


Jösses, vad mycket stardoll uppdaterar med nya affärer hela tiden men det ska man ju inte klaga på. Wild Candy heter affären! Tycker om det mesta av plaggen, har också gott om stardollars så det är inga problem för mig. Men jag köpte endast den prickiga handväskan som var så söt. :D Jag fick köpa den med mina P&E pengar.

Ja, det var nog allt jag ville skriva.. haha. Är jätte trött just nu efter att ha pluggat lite matte som jag verkligen behövde göra för att hinna ikapp. Snart blir det läggdags. ♥

Outfit of the day

 

Den här outfiten blev jag nöjd med. Den bästa på länge! :D

Tingeling Halloween Couture



För någon dag sedan kom det en så kallad couture butik som heter Tingeling Halloween Couture. Gillade klänningarna och dem svarta bootsen, massa fina stuff. Priset varierar lite men det högsta man kan köpa är för $50 stardollars.

Kommer strax göra en "dagens outfit" inlägg. :D

Nya plagg i Mortal Kiss


Nu har en hel drös med plagg kommit till Mortal Kiss ännu en gång. Väldigt fina plagg, det fanns lite tröjor som jag gillade väldigt mycket. Jag börjar gilla affären bara mer och mer för varje gång ju. Välgjorda och stilrena plagg som passar till min galna smak.

Hoppas att ni gillade plaggen också! =)

Superstar för en dag

Den här mailet ploppade upp när jag loggade in på mitt andra konto Sachil (som numera min lillasyster brukar gå in på då och då). Alla som är icke-ss får bli superstar i 24 timmar alltså en hel dag! Tyvärr kan man inte göra vissa saker som riktiga superstars får göra som starta partyn, köpa i starbazaar eller använda superstar hår. Men jag tycker det är ett bra och lyxigt erbjudande ändå. :)

Sminkade ögon

Jag hade riktigt tråkigt så jag bestämde mig för att göra en liten sminkning på ögonen, ville verkligen försöka visa min goda talang på att måla ögonen. Nej jag bara skojade, haha. Eller nu skojade jag igen. Okej, jag skojade. Lite flummhumör av colan här. ^_^

RSS 2.0