Tussann Barbie Makeover



Jag hade inget annat för mig så jag gjorde en liten snabb speed-makeover på tussann, temat fick bli något annorlunda nämligen barbie style. :D Haha, tussann goes barbie. Njut av musiken förresten, den är ganska speciell! ^^

Nya plagg i Archive

Det har kommit nya kläder till Archive i Starplaza. Jag gillade inte kläderna så mycket och köpte inte alls något därifrån, men kanske vissa av er fastnar för nått. :D Tyvärr är allting för superstars men nästan mycket plagg är billiga så kika gärna in.

 

Dagens köp

Dagens köp fick bli en fin grå och guld väska från butiken Baby Phat som kostar $14 stardollars. Den är ganska dyr och endast för superstars men jag kunde inte låta bli att köpa den. Det är lite tråkigt att det flesta saker är endast för superstars, jättedåligt för alla icke-superstar medlemmar.

 

 

Och till sist en outfit med väskan:

Platform Tbar Shoes

Platform Tbar Shoes är ett par svarta snygga skor som finns i plaza just nu. Den är också rätt billig med, endast $5 stardollars som man kan köpa med sina Play & Earn pengar. :D Man kan hitta dessa skor på butiken Stardoll.

 

Själv har jag alltid tyckt positivt om den samt använt dem väldigt ofta numera, passar väldigt bra när man ska göra olika outfits tycker jag. Ni som är icke-ss borde kolla in dem.





Vill du bli länkad?

Dom tio första som kommenterar detta inlägg kommer jag att länka i menyn längst nere till vänster under "stardollbloggar". Om du vill att din blogg blir länkad kan du gärna skriva ner din bloggadress i kommentarsrutan. Jag länkar endast stardollbloggar, inget mer. :)

~ SKYNDA PÅ NU! ~

Mors dag

Idag är det Mors dag och Stardoll har gett alla medlemmar en liten present som ligger i din suite. Jag kramade mamma lite extra och sa "Grattis på mors dag!". Hehe. :) Hoppas ni får det lika bra som jag och glöm nu inte att kika på presenten som väntar på att öppnas.


Dagens outfit 29/5

Basic topp - Stardoll $4

Jeansjacka - Miss Sixty $17

Jeans - Designade av EmilyDollheart_ $2

Converse - Fudge $4


Dagens outfit blev detta, enkel med massa denim. Perfekt outfit för en varm sommarkväll ute på stan! IRL har jag en likadan jeansjacka & converse så det blir lätt en sån här outfit även IRL också. Jeans blir inte så svårt att hitta, hehe ^^.

Gratis Star Struck outfit

Nu är ytterligare en till outfit tillgänglig, nämligen Star Struck outfiten som är helt gratis. Klicka här för att få outfiten, du hittar två presentpaketer senare i din suite.



(Det fick bli ett inlägg idag trots allt, hehe.)


Dålig uppdatering

Hej allihopa! Det har blivit en hel del dålig uppdatering vilket är tråkigt. Det kommer även vara dålig uppdatering idag också men imorgon kommer jag blogga som vanligt igen. Jag ska umgås med familjen så det är anledningen. :)

Hoppas ni har det riktigt bra!

Slumpmässigt



Klickade på "Precis loggat in" och helt slumpmässigt så fick jag syn på mig själv där. :) Hehe, så kul även om man inte får besökare och allt det där. Jag tycker det är så kul att se sig själv till exempel i catwalken, covergirl, scenery osv men denna gången var det nåt annat. :)

Kavaj - modetips

Kavajer är jättesnygga både i stardoll och IRL, själv äger jag tre übersnygga kavajer på stardoll som jag älskar. Det går att matcha precis med allt helt enkelt. Nedanför ser ni tre av mina favoriter som jag använder rätt ofta till jeans och converse.

 

 













Har suttit och knåpat ihop en outfit till er med en kavaj:

 

Svart kavaj - $11 stardollars - från butiken ELLE.

Svart kavaj med silver - $4 stardollars - från butiken Voile.

Grå kavaj - $9 stardollars - från Elizabeth & James.





Extreme Makeover del 3





Kön just nu:

Ampen98
Lipstickan
Ancie
Iza113
Allan.
Duvetstar
Azritta
Emmyandersson2
Missisnickol
Cillan101
Mardsund
A.secret
MariNicole
Vano_king
Missmadonna1956
Missbffnr10
Marre_star
Therese555
I.ha
Hannah-4-ever
Mileycyruslisa
Josse226
VilmaModel
Daniella_3
Tokiohotel400
Mooa_
JossJossy1997
Princeccan.
Hampi-09
Yara97
Miss_star5000
Pettzgirl

Det går inte att anmäla sig mer längre.

Svar på tal - Hur gör jag videos?



Flera har undrat vilken program jag använder när jag gör makeover videos, det är ganska lätt egentligen. Det finns olika program man kan ladda ner som filmar din skärm, jag rekommenderar nog Camtasia Studio 7. Man kan endast ha den i 30 dagar om inte man har en kod för att kunna behålla den för alltid. Camtasia Studio 7 har väldigt bra kvalite och är ganska enkel att lära sig.

Själv använder jag det det till mina videos, sedan redigerar jag dem i Windows Moviemaker och efter när jag har redigerat klart laddar jag upp det på Youtube. Windows Moviemaker finns i alla Windows datorer så ni behöver inte ladda ner något. :)

[ Klicka här för att ladda ner Camtasia Studio 7 gratis ]

Extreme Makeover del 2





Kön just nu:

Flican1
Oychiel
Rockstaree
Ampen98
Lipstickan
Ancie
Iza113
Allan.
Duvetstar
Azritta
Emmyandersson2
Missisnickol
Cillan101
Mardsund
A.secret
MariNicole
Vano_king
Missmadonna1956
Missbffnr10
Marre_star
Therese555
I.ha
Hannah-4-ever
Mileycyruslisa
Josse226
VilmaModel
Daniella_3
Tokiohotel400
Mooa_
JossJossy1997
Princeccan.
Hampi-09
Yara97
Miss_star5000

Det går inte att anmäla sig mer längre.

Månadens samlarpris



Nu har även jag tjänat ihop $70 stardollars vilket betyder att jag inte längre kan få mer pengar tills månaden är slut. Månadens samlarpris var en söt liten docka. :D Jag fick ett dockhus också eftersom jag aldrig förut spelat varje dag, denna månaden gjorde jag det iallafall.

Svar på tal - Video på mig själv



Här är videon:


Jag tycker det är grymt kul att göra Makeover videos, så om ni vill kan jag göra på er eller någon annan ifall jag har tid. Denna gången använde jag mig av Camtasia och snabbade även upp det i Windows Moviemaker som finns på alla Windows datorer. :)

Nytt rum



Nu har jag inredat ett nytt rum, tycker mina nuvarande rum känns lite tråkig så jag satt i minst en halvtimma och gjorde om ett rum som jag blev riktig nöjd med. Ni kommer få se fler omgjorda rum framöver med snyggare och fräschare inredning än det jag har just nu. Det är så kul att sitta och inreda rum samt komma på olika idéer och få inspiration.

Hiss/diss?

Oychiel Makeover



Nu har jag gjort en videomakeover på Oychiel som blev lyckad. Jag tycker det är kul att göra sån här videos så ni kommer få se fler framöver. Jag använde mig av programmet CamStudio och sedan redigerade jag videon i Windows Live MovieMaker. :)

5500 starpoints håren


Bilder lånade från pettzgirl.

Ovanför ser ni hur jag ser ut med 5500 starpoints håren, gud vad fina dem är. Personligen tycker jag om den högra mer, men nackdelen med den är att den har röda slingor vilket jag tycker är ful om man använder en brun färg. Pettzgirl testar dem här två frisyrerna på dig i sin blogg, så ni kan anmäla er där om ni vill se hur ni ser ut i dem. :)

Dålig bloggdag!

Hej allihopa!
Jag har haft en dålig bloggdag idag, det blev nämligen inte så mycket inlägg för att min familj bestämde sig för att grilla ute på gården dessutom var det så himla bra väder ute. Så vi gick ut för att grilla. Just därför har det blivit dålig uppdatering, men imorgon kommer uppdateringen vara normalt som förut.

Märkte att både igår och idag har jag fått över hundra läsare! :) Tack till alla som läser bloggen och följer den, ni är guldvärda! ♥

Dagens outfit 23/5

Vit blus - Jordache $6 (Finns i starbazaar)

Guld kedjehalsband - Archive $6 (Finns i starbazaar)

Leggins - RIO $4

Väska - Stardoll $4

Skor - Bisou $5

 

Idag är det svart och lite guld som gäller. Outfiten är enkel kanske men stilren tycker jag, satte bara i en minut och gjorde den. :) Hoppas ni tycker om outfiten!

Extreme Makeover del 1





Kön just nu:
Mathilda_Tilda
DDona
Sarasweet1
Flican1
Oychiel
Rockstaree
Ampen98
Lipstickan
Ancie
Iza113
Allan.
Duvetstar
Azritta
Emmyandersson2
Missisnickol
Cillan101
Mardsund
A.secret
MariNicole
Vano_king
Missmadonna1956
Missbffnr10
Marre_star
Therese555
I.ha
Hannah-4-ever
Mileycyruslisa
Josse226
VilmaModel
Daniella_3
Tokiohotel400
Mooa_
JossJossy1997
Princeccan.
Hampi-09
Yara97

Det går att anmäla sig fortfarande.

MissEmilieA98

Igår skickade MissEmilieA98 mycket broudcast och idag kom han på tvåa plats! :) Det var lite tråkigt att han inte blev Covergirl men tvåa plats är nog bra det också. Inte nog med det vann han även scenery också, ett stort grattis!


Glittrig outfit 22/5

 

Kavaj - ELLE $11 (Finns i starbazaar)

Axelsmycken - Archive $2 (Finns i starbazaar)

Klänning - RIO $7

Leggins - Archive $5

Väska - RIO $5

Skor - Stardoll $5

 

Dagens outfit blev riktigt bra och jag är nöjd. Väskan, axelsmyckena och skorna älskar jag! Det finns inte så mycket att säga om den här outfiten och några utav plaggen finns endast i starbazaar, vilket jag har skrivit ovanför. :)

Länkad av Stardollzerosv

Zerosv teamet hade väntat på en bloggsvar inbjudan, ingen av dem hade fått en inbjudan men jag var lite generös och skickade en inbjudan till dem. :) Och nu har jag blivit länkad utav en av sveriges största stardollbloggar vilket känns jättekul. Stardollzerosv är en av mina favoritbloggar faktiskt.

TACK SÅ MYCKET MEDOZA FÖR ALLT! =D


Sonnys Chance outfit

Jag läste precis på StardollZerosv att man kunde få gratis outfit från Sonnys Chance, vilket är jättebra för outfiten är snygg också. Om ni vill få outfiten klicka här, ingen proxy behövs. Fredag den 28 maj och fredag den 4 juni kommer man även få ytterligare en outfit till. Kolla bilden här nedanför så blir det nog lättare. :)

Extreme Makeover - anmäl er!


Nu är det dags för lite Extreme Makeover till alla som anmäler sig. Ni kan börja anmäla er redan nu och skriva i kommentarsrutan. Reglerna är enkla - man anmäler sig minst en gång fast man kan däremot anmäla sig med sin andra docka också. Sätt igång och nu och anmäl er! :)

Vinnaren av SS-tävlingen!

Äntligen har jag suttit och letat fram en vinnare och till slut blev det en tjej som verkligen förtjänar det. Hon har varit dessutom extra snäll mot mig, och hennes medoll är fantastisk.

Vinnaren är självklart Flican1! Grattis, en present kommer strax att skickas till dig. Tack till er andra som deltog men oroa er inte - fler tävlingar kommer självklart komma och då har ni en chans att vinna.

 

[ Till Flican1's suite ]

Stardoll reklam



Jag skulle logga in på Ebuddy då plötsligt en stardoll reklam kom upp. Vad mycket stardoll reklamerar nuförtiden. :)

Dagens köp



Hotbuys kjol - Rio $10
Silver bälte - Rio $3
Hotbuys bälte - Rio $6
Silvriga skor - Voile $4

Idag köpte jag mycket kläder från Rio för att matcha en silvrig outfit, jag provade och det blev jättesnyggt! Men Hotbuys bältet köpte jag bara sådär, Hotbuys är ju hotbuys hehe. :)

Outfiten som jag hade tänkt mig:


Jag har faktiskt lagt upp mycket outfits sistonde och som ni säkert har förstått så älskar jag att sitta och göra outfits hela dagen. Jag har fått mycket inspiration också och som sagt så flödar fantasin bara fram. Hoppas ni gillar det, dessutom funderar jag på att göra en sån där outfitsmakeover till er där ni kan anmäla er osv. Det kommer bli kul, nu får vi se om det blir på g. Nu måste jag sluta blogga, jag har ett svenska prov att plugga till! Kram ♥

60 miljoner

 

Nu har stardoll lyckats få 60 miljoner medlemmar och för det får alla tre presentpaketer som innehåller ballonger, klänning och cupcakeljus. Kolla ovanför. :) Nice med gratis saker!

Vinn en SS-gåva

Jag tänker lotta ut en superstar gåva från minishopen till vem som helst, tyckte det var lite tomt med tävlingar här i bloggen så ett tävling vore bra att ha. :)
Allt du behöver göra är att skriva ditt stardollnamn i kommentarsrutan och sen lottar jag ut någon. Den här lilla tävlingen avslutas imorgon eller ikväll, eller så avslutas den när max 20 personer har deltagit.

Lycka till!



TÄVLINGEN ÄR SLUT!

Modetips - Converse

 

Jag älskar converse både på stardoll och IRL. Ovanför ser ni hur många jag har köpt på stardoll och det är ganska många har jag märkt, hehe. Converse är grymt sköna att ha på sig IRL och passar även otroligt bra till jeans o.s.v. Men en sak som jag tycker är riktigt fult att ha converse med är klänningar. Haha, det ser riktigt knasigt ut då.

 

Jag har knåpat ihop en liten outfit till er med converse:


Du hittar svarta och gråa converse i butiken Evil Panda för endast 4 stardollars. Mörkblåa och rosa converse hittar du i butiken Fudge för endast 4 stardollars också.

Dagens outfit

Cardigan - DKNY $5 (Finns i starbazaar)

Scarf - DKNY $12 (Finns i starbazaar)

Leggins - Rio $4

Skor - Rio $5

 

Jag älskar outfiten idag som jag knåpat ihop delvis skorna, så läckra och kostar endast fem stardollars från Rio. Legginsen har jag alltid gillat, så ett stort plus till dem. En slags DKNY och Rio outfit blev det idag. Personligen så gillar jag att sitta i timmar och göra outfits, fantasin flödar bara fram. ^^

Gratis Alice i Underlandet blomma


Gå in på suiteshopen, där finns det en gratis Alice i Underlandet blomma som man kan köpa för $0. Gratis saker gillas och plus att dom har sänkt priset på några varor, jag köpte den söta tjocka katten! :)

Style_Magazine's outfit

Jag sökte lite hit och dit efter kända personer på Stardoll och kom fram till en tjejs docka. Jag blev helt imponerad och fascinerad av outfiten hon hade gjort! Den var kanske enkel men jag gillade det ändå för att det var något riktigt speciellt med den faktiskt. :)



[ Till Style_Magazine's suite ]

Tussann på magasinet


Titta vems suite Callie.Stardoll har fått syn på hehe, jo nämligen tussann! :) Om det skulle vart jag skulle jag vid det här laget hoppat och skrikit. Verkligen kul, grattis tussann! ♥

[ Klicka här för att se artikeln ]

Sälja plagg för max 500

Nu kan man äntligen sälja för max 500, det tycker jag är ett stort plus och många slipper bli lurade på pengar och sällsynta plagg som DKNY. Men det finns en nackdel med detta också, du får endast 450 stardollars om någon köper det du sålt för 500. Stardoll drar alltså 50 stardollars.



Ny Miss Sixty kollektion

Yey, nya Miss Sixty kollektionen har kommit ut i Starplaza men dock blev jag lite besviken för att priset var så högt fast kläderna är ju rätt fina! Några väskor köpte jag endast, fast klänningar orkade jag inte hehe.


Dagens outfit


Topp - Miss Sixty 16$
Väst/kofta - Voile 2$
Skinny jeans - Jordache 7$
Svarta skor - Stardoll 5$

Dagens outfit idag som jag blev nöjd med, lite enkel sådär men snygg ändå. Just nu sitter jag i skolan så det fick bli en snabb dagens outfit här. :D Vi ses när jag kommer hem!

Reklam i broadcast

På sistonde har det blivit mycket reklam och spam i broadcasten på stardoll. Visst, alltså det kanske varit så länge men nu har jag insett det seriöst liksom. Det är inget roligt mer med folk som skickar reklam och själv tycker jag att broadcasten har blivit rätt så tråkig. Folk broadcastar för fullt i nuläget, jag skickade några broadcast för mindre än två veckor sen och dem kom upp efter några timmar vilket är dåligt.


Ovanför ser vi ett gott exempel. Visst är det lite irriterande?

Hotbuys hatt

I Starplaza har det kommit en Hotbuys hatt som är rosa och prickig! Den var verkligen fin så jag köpte den på direkten. :D $6 stardollars kostar hatten och den kommer från butiken Pretty in Pink.

 

Hello Kitty design - youtube

 

Är ni lika dåliga som jag med att designa plagg och vill bli lite bättre på det samt få inspiration? Checka in videon ovanför, där visar en tjej hur man designar en Hello Kitty tröja. Jag tycker det är så bra att titta på videos för att få inspiration och veta hur man gör osv. Ett hett tips ;)

Längtan . . .

Jag har knappt haft starpointsfrisyren i en vecka och tröttnat på den redan, hehe. Jag är knasig ibland, alltså jag vet inte varför men jag tröttnar fort på till exempel en outfit jag gjort en dag senare. Jag längtar redan till 5500 starpoints vilket kommer att ta åratal till att nå. Pettzgirl har ju fått dem två läckra frisyrerna, lyllo henne.

Jag tycker det är lite orättvist att man inte får någon frisyr vid 4500 - 5000 starpoints. Frisyrerna är det enda man längtar efter verkar det som för min del. Dem andra sakerna är jag inte så intresserad utav. Att samla starpoints har blivit viktigt för mig , Haha. ;)

Men är det någon som känner igen sig?

Gratis klänning

 

Klicka på bilden och sen köp klänningen! Den kostar ingenting och är självklart gratis. Man kan köpa den hur många gånger som helst, hehe.

[ Källa: StardollZerosv ]

Dagens köp

Bisou topp - 7 SD

Amy Claire svart klänning - 10 SD

Amy Claire grå och svart klänning - 12 SD

Amy Claire svart tröja - 9 SD

Evil panda grå och svarta converse - 4 SD

Evil panda kedja - 2 SD

 

Ovanför ser ni vad jag har köpt idag, det blev mycket från Amy Claire butiken också. Dom är lite dyra men fina, kunde inte motstå. Jag har märkt att jag köper lite för mycket plagg och accessoarer numera. :) Alla plaggen hittar ni i Starplaza.

 

Grattis Pettzgirl!

Pettzgirl har nått 5500 starpoints och fått två läckra frisyrer idag! Hon är jättefin i den ena håret, tycker jag. Ett stort grattis till pettzgirl som kämpat så mycket och äntligen fått ihop tillräckligt starpoints.



[ Till pettzgirls suite ]
[ Till pettzgirls stardollblogg ]

DKNY i riktiga livet.

DKNY 2007 plaggen är så populära i Stardoll, men inte lika populära i riktiga livet. Folk dör i stardoll för en DKNY plagg ju, hehe. Man betalar en massa för en scuba till exempel. I detta inlägg ska jag visa er hur dem ser ut i riktiga livet.

http://4.bp.blogspot.com/_r5MOXpaPQZg/SoSMa7vm0AI/AAAAAAAABNg/cUedzYJ3NLU/s400/00570m.jpg

http://www.lasplash.com/uploads/3/DKNY_Spring_2009_Collection-6.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_-D0nFLYYeek/SWErF7witiI/AAAAAAAAAB4/AgPmJ3s7cjA/s400/DKNY+Dress.jpghttp://www.trendcocktail.com/gallery/big_064218dkny.jpg

Bilder lånade från google.com.

Kändis i turkiet?

Nyss satt jag och kollade in min suite och besökarna hade stigit raketfart! Gissa om jag blev glad? :) Haha, jag är ju känd i Turkiet! Jag har sett att många andra också haft den här turen, och det här är inte första gången för mig.

 

 

Amy Claire butik ute.

Nya Amy Claire kollektion är ute i Starplaza nu fast tyvärr för superstars. Lite dyra kanske men annars ganska snygga klänningar. Jag köpte tre plagg därifrån, så alla superstars borde kolla in butiken och se vad dom kan hitta!


Dagens outfit


DKNY tröja - 7 SD (Finns i starbazaar)
DKNY shorts - 5 SD (Finns i starbazaar)
DKNY väska - 5 SD (Finns i starbazaar)
Bisou pumps - 5 SD (Du hittar den i starplaza)

Dagens outfit idag. Jag ändrade hårfärgen till ljusrosa och sen dom ursnygga örhängena från Splendid som kostar 6 stardollars har jag också på mig. Hiss eller diss?

Irriterande chatt!

Jag tycker som många andra att chatten i stardoll är väldigt irriterande dels för att den inte går att stänga av som förut. Det tycker jag är väldigt dåligt och stardoll borde verkligen göra något åt det. Massa som skickar vänförfrågan till mig skriver i chatten för mycket och det blinkar ganska ofta.

Sen har jag ingen aning om varför jag accepterar alla okända från olika länder. Numera brukar jag aldrig svara i chatten, om det är något viktigt svarar jag förstås men annars inte.


Krångel?

Nu är det så att jag vill uppmärksamma det fel/krångel i bloggen, så om ni ser det minsta fel så ska ni genast kontakta mig. Jag fixar det med en gång. ;)

//Sarah_Pretty13

Keira-V säljer designer

Har ni checkat in Keira-V's snygga fairy designer? Om inte - kolla in den då! Hon säljer klänningar med fairydesigner på som är lite dyra men snygga. Själv har jag köpt en Hello Kitty tröja.


Rea i Philosophy butiken.

Nu är det nämligen rea i Philosophy butiken fast tyvärr är det endast för superstars. Priserna har sänkts till ett otroligt bra pris, så alla som har alltid velat köpa något där men tyckt att det var för dyrt har nu chansen! Fynda på nu. :)

Kändis?



Loggade in idag och blev lite förvånad faktiskt. 12 nya vänförfrågningar, gästboksinlägg, meddelande, kommentarer till foton och album. :) Man kan undra vad som hänt.

Finn två fel!

Här ovanför ser ni exakt samma kjolar och båda kommer ifrån Rio. Men priset och namnet är inte likadant. Vad konstigt! Hittade den här felet när jag skulle kolla butiken Rio faktiskt. Stardoll borde kolla upp det.

Bloggtips - tussann

Flera i Stardoll har hört talas om tussann och hennes fantastiska svenska klubb AbsolutSwe. Hon är kreativ och har en bra sinne för mode. Dessutom äger hon en stardollblogg där hon uppdaterar ofta och skriver om senaste nytt, jag följer hennes blogg regelbundet. :)



[ Till tussanns stardollblogg ]
[ Till tussanns klubb AbsolutSwe ]

Oychiel här

Amen tjena! (:

OychPoych här... Har precis fixat Sarah_Pretty13's design. Hon blev nöjd så det är ju bra!! Om ni undrar varför ni inte fått några designer, så är det för att jag lovat Sarah jätte länge nu. När jag "spelade" stardoll så fick jag DKNY i utbyte, men när jag slutade så hade jag redan lovat henne en design. That's why! :)

HA DET SÅ BRA NU, ALLA LÄSARE. ♥

Hur jag sminkar mig.

Jag har funderat länge på att visa er hur jag sminkar mig på Stardoll, så i detta inlägget kommer ni att få se hur jag sminkar mig. Det är printscreenbilder som visar er steg för steg.

Steg 1:


Applicera mascara runt båda ögonen. Mascara är ett måste tycker jag för att ögonen blir mycket finare då.

Steg 2:


Eyeliner gör också att ögonen blir lite större och framhäver dem.

Steg 3:


Applicera kajal runt ögonen för att få det svart. Det ser ut som man har lagt lite ögonskugga.

Steg 4:


Vit kajal gör så att ögonen blir större. Men det är inte så viktigt att applicera det.

Steg 5:


Applicera lite ögonskugga ovanför ögonen. Försök att hålla det jämnt så det blir likadant på båda ögonen.

Steg 6:


Läppstift.

Steg 7:


Lite rouge på kinderna.

Steg 8:


Lägg lösögonfransar och sen är du klar! :)

Oychiels medoll

Har ni sett Oychiels söta medoll? Gud vad söt hon är i den! Jag tycker verkligen att hon passar med lila och rosa eller vad det nu är för färger. :)

 

[ Till Oychiel's suite ]
[ Till Oychiel's medoll ]

Dagens outfit

 

DKNY mössa - 2 SD (Finns i Starbazaar)

DKNY scarf - 6 SD (Finns i Starbazaar)

Abbey Dawn tröja - 10 SD (Finns i Starbazaar)

Denim shorts - 60 SD (Finns i Starbazaar)

Jordache gladiator - 5 SD (Finns i Starbazaar)

Besöksrekord


Jag kollade statistiken från igår, den låg på 28 besökare. :) Mitt första besöksrekord, hoppas ni stannar allihopa!

4000 starpoints

Idag hade jag 4006 poäng när jag loggade in, yay! ♥ Äntligen har jag lyckats kämpa mig upp till 4000 starpoints, som sagt är jag riktigt stolt. Just nu sitter jag och testar mitt nya frisyr hit och dit och sminkar medollen, passar bra i den! =D

Kreativ scenery

Jag hade inget vettigt för mig så jag fick för mig av ren slump att besöka tussann, kikade hennes sceneries lite och hittade en som jag föll direkt för! ♥ Den var så vacker och fin, hur kommer hon på allt? Den tjejen har mycket fantasi. :D



En dag på stan

Hellue everybody! :)

Nu är jag tillbaka från stan, vad skönt att få vila lite nu eftersom vi sprang mest runt och flummade hela tiden. Haha, det är så typiskt oss. Det hände lite grejer här och där, tappade 100 kronor men lät det inte förstöra mitt humör. Mina kompisar delade på sina pengar och bjöd mig på lite Mcdonalds. Jätte snällt eller vad? ^^
Min händelserika dag liksom. Hoppas ni har det bra där hemma!

Stan med kompisar

Nu bär det av till stan med mina två kompisar som vet hur man får en att skratta, det kommer bli så kul. Längtar mest efter att få käka på donken. Cheeseburgare, stor pommes frites och coca cola. =D

Senaste inköp

Idag köpte jag en hårfärg och "slingor", båda två har färgen grön vilket är snyggt enligt mig. Det känns som jag samlar på hårfärger eftersom jag har jätte många nu i Medoll Editorn. ;O

 

Man kan ju undra hur mycket jag har slösat på hårfärger som jag aldrig använder.. tänk att få den bunten i plånboken nu! Hahaha.

Nya hårfärger

 

Nya snygga hårfärger har kommit till Dorée. Äntligen med lite nya hårfärger, det var ju längesen faktiskt! =) Är intresserad utav den gröna hårfärgen så den ska jag köpa senare när en massa skoljobb är färdigt.. har jobbat med läxorna mycket nu.

 

Och sen att jag fått lite besökare på så lite dag är toppen. Tack till er alla som läser bloggen! ♥

24 starpoints kvar

Wihuuu, måste dela med mitt stora glädje här i bloggen. Om några dagar eller mindre så kommer jag få 4000 starpoints och b.l.a. en ny snygg frisyr som jag har längtat efter! =) Känns så spännande, är dessutom riktigt stolt över mig själv för att ha kommit såhär långt nu. ♥

 

Adoptera Panterlo

Ny finns det ett nytt djur att adoptera i Stardoll! Den här gången blev det tydligen en söt Panterlo, den mest sällsynta katten i världen enligt texten på bilden. :)



[ Klicka här för att adoptera en Panterlo ]
RSS 2.0