Tussanns projekt

BILD: tussann.webblogg.se


Tussann har ett projekt på sin blogg där man kan se sig själv i två valfria frisyrer starpointfrisyrer. Jag valde 8500 frisyren (den i mitten) och 9000 frisyren (den sista bilden). Så kommer jag alltså se ut i dem! Jag tycker jag passar i båda två men gillar nog mer 9000 frisyren! Får se till att sminka mig på något annat sätt då för just nu så ser det lite knäppt ut med den nuvarande sminkningen. :)

Ring Deco Purse

Igår fick jag syn på väskan ovan som är jätte snygg, gissa om jag blev störtkär i den direkt. Hihi, men den passar till de flesta av mina outfits så jag tvekade inte en sekund på att köpa den och dessutom så vart ju priset väldigt bra också. Passa på och köp alla fashionistas där ute! ;D

 

Ni kan hitta den i butiken Front Row Fashion.

Plugg



Jag har varit väldigt upptagen idag och har inte hunnit uppdatera någonting, det var för att jag hängde med en kompis direkt efter skolan. Vi köpte en påse godis för över 60 kronor, jätte mycket godis var det inuti påsen och den vägde mycket också. Det har vart en rolig dag helt enkelt. =)

Nu ska jag fortsätta skriva min jobbiga NO rapport som jag ska få betyg för. Hoppas på en VG i alla fall. Hihi. ♥ God natt.

Hello Kitty butik


BILD: StardollZerosv

Wihuuu, en Hello Kitty butik finns på plats i plaza. ♥ Jätte gulliga och söta plagg till salu och det bästa av allt är att nästan allting är för icke-ss. Fy fasen, hur bra är inte det? :) Själv så gillar jag butiken mycket. Vill ju nästan slösa cash och köpa allting. Men dock kan vi svenskar inte se butiken, men det finns alltid en länk som får alla plaggen i provrummet.

Vad tycker ni om butiken?
Klicka HÄR för att få plaggen i provrummet!

Två outfits i en smäll

Den första outfiten längst från vänster gjorde jag för några dagar sedan, tyckte mycket om den så jag behöll den i några dagar som sagt. Men jag kunde inte låta bli att göra en annan outfit idag eftersom jag har köpt många plagg som jag vill använda på en och samma gång. ;D

 

Måste skriva att jag är nöjd med båda två faktiskt. Två outfits i en smäll eller vad säger ni? ♥

Svar på tal - vilka bloggar följer jag?


Hej svej på dig själv också! :)

På bloglovin' prenumererar jag på 4 stardollbloggar som jag brukar läsa flera gånger om dagen (tussann, stardollzerosv, pettzgirl och swedishmagazine). Jag brukar självklart kika in på andras bloggar varannan dag, men inte lika ofta som dem jag prenumererar på för tillfället.

Jag försöker undvika att läsa allt för många bloggar, då blir det lättare att komma på egna saker att blogga om. :D

Rea shopping

Det här köpte jag från rean, det blev en massa fina plagg som jag verkligen tyckte om bland annat den blåa klänningen längst till höger.

 

Sammanlagt kostade allting $27 stardollars. Väldigt billigt. ;)

Brianna81194

En tjej som heter Brianna81194 har verkligen lyckats med munnen idag! Munnen som jag brukar kalla fjortismunnen eller pussmunnen ser jätte fin ut med lite LUXE läppstift och prickarna som hon har använt sig utav. Kreativt. :D

 

Jag brukade inte tycka om den munnen förut men nu gör jag det. Det är ser så himla gulligt om man prickar in det med rätt färg och låter kreativiten bara flöda.

Sarah_Pretty13 hissar & dissar




LUXE Smink

Sminket LUXE är absolut stardolls bästa smink. Glittrigt och det finns jätte många färger att välja mellan.




Haremsbyxor


Blä och usch, byxorna ovan som även kallas haremsbyxor är jätte fula enligt mig. :[ Jag skulle aldrig i livet kunna tänka mig ha på mig dem för en sekund. Men det finns säkert folk som passar riktigt bra i den och ni som tycker om byxorna behöver inte ta illa upp över vad jag tycker. 

Rea i Starplaza

Det är rea i plaza, woho! :) Har inte hunnit kika runt så mycket men jag återkommer med vad jag tycker och har köpt från rean lite senare.

 

Klicka HÄR för att komma till plaza!

Ellus Inspired Jacket

Igår hittade jag världens finaste jacka i RIO när jag skulle checka in affären, jag blev kär i den direkt. Jag har aldrig sett den tidigare om jag ska vara helt ärlig fullt ut. Hm, kanske för att jag har så dålig koll på plagg som kommer till plaza? Eller så har den funnits där länge som vissa läsare påpekade. Hur som helst, så ska den användas flitigt. :)

 

Vad tycker ni om jackan?

Man kan hitta den i RIO för $8 billiga stardollars.

Dagens outfit 22/9

Den här outfiten gjorde jag alldeles nyss som jag blev väl sådär nöjd med. Men scarfen som jag bara älskar gör susen. Love it. Det var ju längesen sist jag använde min chanel väska så det var ju verkligen dags att ta ut tummen ur röven och börja använda den.

 

För annars kommer någon sno den eller så kommer den ruttna i garderoben. Vem vet? :O

Desperat folk

Jag hade inget annat vettigt för mig så jag provade att söka runt lite på Youtube, testade att skriva Stardoll i rutan och helt plötsligt kom det en massa förslag upp mest om gratis saker, fusk koder och massa annat relaterat. :P Själv så tycker jag det är ganska dumt men ibland (när jag har tråkigt) så brukar jag faktiskt testa med fejkmedolls i sånna fall.

 

Gratis solglasögon

Om du vill ha solglasögonen ovan på bilden, så deltar du i tävlingen HÄR och skriver bara något löjligt på rutorna. Sedan går du till din suite och där bör du ha dem i en presentpaket. :)

Front Row


Jag kikade runt i plaza som vanligt och hittade en drös nya kläder, såg att det hade kommit en ny butik som heter Front Row. Jo.. så vad tycker jag och vad tycker ni? :) Vissa av kläderna var inte i min smak tyvärr och det är ju alldeles för dyrt. $20 stardollars är maxpriset.

Men vet ni, jag hoppas att ni gillade något i alla fall!

Shopping

Det här köpte jag alldeles nyss och mer kommer det bli. :) Är jätte nöjd över grejerna jag har köpt idag! När jag var icke-ss så ville jag verkligen ha dem.

Superstar

Gissa vem som har köpt superstar? Det var en sån jäkla tur att 30 kr erbjudandet kom upp, nu har jag $200 stardollars och är superstar i en månad till.

 

Här ska det shoppas! Visar senare vad jag har köpt såklart. :)

Nu är den här


WOHO! Nu är den nya designen äntligen här! Klicka F5 om ni inte kan se den. Fy fasen, vad skönt att det är klart nu och jag trivs jätte bra i den nya designen. Fin och stilren. :) Bloggen passar i färgen lila har jag märkt, det måste ni hålla med om? Tack till Oychiel som fixade designen!

Vad tycker ni? ♥

Sarah_Pretty13

Mitt namn på stardoll är Sarah_Pretty13 och jag blev medlem på stardoll 2008-07-15, så jag har hängt kvar ett bra tag. Användarnamnet på medollen är jag tyvärr inte nöjd med nu, vet inte vad jag tänkte på egentligen när jag valde namnet. Jag tycker om att shoppa i starplaza och starbazaar, älskar att knåpa nya outfits varannan dag och sminka min medoll. Mitt stil varierar inte så mycket, men jag jobbar på det. Haha, är väldigt fashion och söt om man ska uttrycka sig så. Det är det jag är riktigt bra på! :D

Mina mål på stardoll är nästan samma som alla, bli covergirl, kämpa med att nå 10.000 starpoints och till slut äga någon känd DKNY plagg som t.ex. Scuba dress.

Är det något ni undrar över så är det bara att ställa den frågan i min gästbok eller bloggsvar låda.

Den populära näsan


Den här näsan som MissEmilieA98, Pinkydolly, Oychiel och Britney070 har är väldig populär på stardoll numera. Väldigt många svenskar och även folk från andra länder har den, även jag brukar ha den ibland. Tycker den är rätt söt! =) Ibland kan det kännas tråkigt med många som använder den men jag tycker alla borde testa att använda näsan, haha.

Minns när det var i slutet av 2009 och jag hade den jämt. Inspirerades då av av en cool tjej som heter untitled_me på stardoll fast nu har hon slutat spela.

Fattig

DÅ:

 

NU:

 

Snacka om stor skillnad. :O Hahaha! Idag kommer jag troligtvis köpa superstar om mamma tillåter, får inte köpa utan hennes tillåtelse. Jag är jätte trött på att vara icke-ss med $0 stardollars.. verkligen trist.

 

Tänk att få summan på första bilden i plånboken just nu, damn. :P

Dagens köp 17/9

Det här köpte jag idag! Väskan köpte jag från Mortal Kiss med mina P&E pengar och handskarna för $3 stardollars från Evil Panda. :)

Stardoll om inloggningsproblemet

Minns ni den här inlägget jag skrev igår? Jag läste stardolls officiella blogg precis och hittade ett inlägg där dem har skrivit om varför man inte kunde logga in igår. Det var för att många personer runt hela världen var inne på hemsidan samtidigt, så därför har stardoll gjort sidan ännu större! :D Superbra ju.

Ändringar på klubbsidan


Stardoll har ändrat lite på klubbsidan och resultatet blev helt okej enligt min åsikt. Den förra klubbsidan var lite rörig och det var inte så lätt att hitta dem klubbar man ville gå in på. :P Nu är det mer ordning, det är enkelt att hitta till favoritklubben AbsolutSwe nu. Hahaha.

Dagens outfit 16/9

Såhär ser jag ut idag! Tycker väldigt mycket om mina shorts som jag stolt bär, hihi. :D

Tres Belles - Stardolls första digitala magasin


Majabellie har gjort en sprillans ny blogg som heter Tres Belles, hon har hållit på med den ganska länge och nu är den äntligen färdig med en fin och stilren design. Jag gillar verkligen namnet också. Stardolls första digitala magasin alltså, kommer bli riktigt spännande tycker jag. :)

Det är inte bara Majabellie som bloggar där själv, utan dem här tjejerna kommer också blogga tillsammans med henne: Oychiel, Mariem., RougeLips och Ghtt1990.

[ Klicka här för att komma till Tres Belles ]

Glow


Ny affär (stardoll börjar bli bättre med att uppdatera nya affärer!). Glow heter den och jag måste säga att jag gillar prylarna. :) Discokularna var coola så dem gillade jag mest av allt. Skulle definitivt köpa något om jag inte var icke-ss, kommer antagligen vara det ett litet tag i alla fall.

Gillade ni något?

Inloggningsfel



Tänkte blogga om detta tidigare men bestämde mig för att stänga av datorn istället, hade ingen lust efter att ha försökt logga in tusen gånger. :O I två timmar så krånglade stardoll och det gick inte att logga in.

När jag loggade in för första gången så gick det inte, fick lite panik och provade igen men det gick ändå inte. Då blev jag verkligen rädd och klickade på "Glömt lösenordet?" men det stog att stardoll uppdaterade sidan. Då tänkte jag "crap, någon måste ha hackat mig!" fast det var ingen som hade hackat mig egentligen. Fick syn på rutan till sist och då försvann paniken.. :D Haha. Men nu verkar det fungera!

Gratis skor

Alla medlemmar på Stardoll har fått ett par gula gratis skor! Tyckte dem var jätte söta. Jag har varit på jakt efter ett par gula högklackade skor sedan länge. Pangpoff, så får jag en gratis nu. ;)

Ny design på G


Snart säger vi hej då till dig! ;D

Nu nu nu mina kära läsare så är den nya fräscha designen på G! Inget mer att skjuta upp, inga mer ursäkter längre. :) Oychiel (som fixar alltid mina designer!) har gjort klart det mesta, nu återstår headern + lite småsaker. Var bara tvungen att skriva det till er så ni är medvetna om det.

Ska slänga in lite mer stakkedoll inlägg senare.

Besöksrekord

Kollade statistiken nyss och för två dagar sedan så hade bloggen 103 besökare! Alltså har vi gått över 100 strecket. Woho, vad kul! ♥ Detta har jag väntat på ganska länge nu, haha. :D Tack till er som läser bloggen och brukar kommentera ibland. Ta åt er!

Gratis tavla

Det finns en tavla som är gratis i plaza bland nyheterna just nu! Jag tror inte den kommer vara kvar där länge, så skynda er och köp. :D Klicka HÄR för att komma till Starplaza!

Dagens outfit 11/9

Blev väldigt nöjd med denna outfit! Älskar att mixa svart och vitt.  :D

Mortal Kiss


Ännu en ny affär på Stardoll som heter Mortal Kiss! Väääldigt fina plagg, det var några som jag föll för direkt. Den första och andra våningen är helt icke-ss dessutom, jätte najsigt. =D Nu får jag och även alla andra som är icke-ss chansen att shoppa lite snygga plagg. Det låter rättvist tycker jag, haha. Bra där Stardoll!

Besök av Callie.Stardoll

Någon är på hugget ser jag! ;) Loggade precis in på stardoll och läste som vanligt lite stardollbloggar bl.a. tussanns och hittade ett inlägg om Callie.Stardoll. Hon hade besökt flera svenskar som har anmält sig till Miss Stardoll World troligen. Jag fick också besök av henne som man kan se på bilden. Wuhuh, det här får mig att längta så otroligt mycket. ♥

Terry Hearts Gown

Jag klickade runt hos Pinkydolly's suite och hittade den blåa klänningen på bilden, det är lite konstigt eftersom jag har aldrig sett den tidigare hos någon på stardoll? :O Det är kanske en gammal klänning från 2007 eller 2008, vad vet jag men riktigt vacker är den i alla fall! Skulle kunna tänka mig bära den någon gång om jag hade den. Detaljerna på klänningen gillade jag mycket också.

Big love to the dress! :D ♥

Couture Tribute



En ny affär på Stardoll - Couture Tribute heter den! Jätte fina klänningar, blev sugen på att köpa den långa gulda klänningen som kostar $55 stardollars längst till vänster på andra bilden i mitten. Dock så är ju allting väldigt dyrt, kommer svida ordentligt i plånboken för som ska köpa något. Själv är man ju icke-ss så att köpa den där klänningen kan jag bara drömma om. :[

Drömklänningen ↓

Smuts på chatboxen

 

Uäh, känner mig sjuk för att skriva en hel inlägg om detta just nu men jag är riktigt förbannad på folk bakom skärmen som har inget liv. Jag tar inte åt mig så mycket, utan raderar smutsen bara och bannar skitungen från chatten. :) Det finns väl inte så mycket att göra åt det antar jag.

 

Well, back to study nu! Har massa läxor som ska göras klart. ♥

Sjuk + design stuff

Jag är sjuk.. igen. Väldigt trist faktiskt, den här gången har jag inte ont i öronen eller huvudet som tur är utan är bara jävligt förkyld. Snoret bara rinner och rinner, har tagit slut på en hel paket med näsdukar. Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, får se hur det blir imorgon. Hoppas på att bli lite bättre i alla fall! ♥

 

Angående lite saker i bloggdesignen - jag vet att headern ser helt miffad ut just nu men inom kort så kommer bloggen få en sprillans ny fin design. Mycket fräschare och stilrent, jag väntar bara på att Oychiel (som fixar min bloggdesign) ska logga in på msn så vi kan göra klart designen! Det skjuts upp hela tiden. Haha, gud vad det känns som jag klagar så mycket på sistone. :O Sånt är livet helt enkelt.

Bedrägeri



Sånt här brukar det ploppa upp ibland i inkorgen varje gång jag kikar in mina meddelande. För det första så brukar jag aldrig lita på folk som är ute efter mitt lösenord men det finns ju folk som bryr sig inte och ger ut sitt lösenord, det slutar ju alltid med att dem blir hackade. Hur sjutton vågar man ta en sån stor risk? :O Förstår mig inte alls på det, det finns inget fusk som kan ge dig stardollars eller starpoints!

Till sist.. Lita inte på någon som ber om ditt lösenord! :)

Smink

Dagens outfit 4/9

Klocka i garderobsrummet

Jag gillar hela idéen med en klocka i garderobsrummet, det passar riktigt bra där! Dessutom vet man hur mycket klockan är varje gång man är i rummet. Hahaha! ;D

Nya starpointbelöningar

Bild: Underneath Stardoll


Nu finns det nya starpointbelöningar att längta efter! Själv så tror jag inte att jag kommer längta efter dessa saker, dem är ju inte så fina direkt? Gud vad jag klagar. :O Dock så gillar jag hunden, den påminner mig lite om Paulina Porizkovas hund som heter Dexter. Jätte gullig. ♥

 

En liten nackdel med det här är att det är 1000 poäng mellan varje belöning, usch vad tråkigt och jobbigt. =s Tror inte någon har lust att vänta så mycket eller i alla fall jag.

Ny OTTO kollektion




Bild: Underneath Stardoll

En ny OTTO kollektion har släppts ut, fjärde kollektionen om man ska vara mer exakt. Jag hittade massa fina plagg som jag gillar, välgjorda och stilrent. Men dock så kan vi svenskar inte se affären eftersom den är gömd för oss fast det finns alltid en länk som gör så att man får alla kläderna i provrummet! =D Klicka HÄR för att få kläderna i provrummet.

Mina personliga favoriter ↓

Månadens djur - Trädkänguru


Stardoll har uppdaterat månadens djur ganska snabbt denna månad, redan första september! Väldigt snabbt med tanke på förra månaden om tänker efter. Trädkänguru heter djuret och är jätte söt IRL! ♥ Sökte efter en massa på den i Google, men det kom inga tydliga bilder upp så jag provade att söka på engelska istället. Hittade bara några bra bilder. :P

Klicka HÄR för att adoptera den.

En bild på den IRL ↓
http://ebible.org/mpj/gallery/TreeKangaroo.jpg
RSS 2.0