Stardollfriends

Här har vi en blogg där fyra tjejer bloggar om stardoll tillsammans. Den har en stilren och personlig design och alla inlägg är oftast intressanta, själv började jag läsa den för första gången igår. Man fastnar verkligen. Ta en titt på bloggen!

 

[ Klicka här för att komma till stardollbloggen ]

 

Nya hudtoner

Fick det här meddelandet i min inkorg nyss, antar att ni också fått den med. Nu kan man tydligen byta hudton i skönhetssalongen men detta gäller endast superstars. Det är en pil som man får dra fram och tillbaka över en skala. Ni kan checka in alltihop själva. :)

 

Inget jag kommer att använda nu iallafall. Jag är rätt nöjd med min hudfärg men i framtiden kanske den behövs någon gång. Återstår att se! Vad tycker ni om funktionen?

~ Lite nytt

Jag fick tag på dem andra bruna Jeffrey Campbell till slut i bazaar för $5 stardollars. Vilket kap! Den var svår att hitta till en början men man fick ha lite tålamod ändå. Är ni lika intresserade som jag så kan ni bara söka på affären Pretty in Pink och sätta igång med att leta! :)

 


 

Skorna som kostade $40 stardollars från början var tydligen en bugg och har nu ändrats. En nolla mindre. Det var konstigt från början att se ett par helt vanliga skor kosta så mycket. Nu är allt som vanligt igen!

 

LIVE chatt med Emily Osment

På lördag kommer man kunna chatta med Emily Osment som är känd för Hannah Montana. Det är alltså hon som spelar Hannah Montanas bästa kompis. Okej, ska inte gå in på det mer. Måste erkänna att jag brukade titta på den serien förut, haha. Gamla goda tider!

 

Ni som är intresserade av det här kan klicka HÄR och läsa lite mer information. Det här är visserligen ingenting för mig men jag tror lillasyrran kanske hakar på eftersom den lilla sketungen är helt besatt. :D

 

My medoll

Vet ni hur nöjd jag är med min medoll för första gången på riktigt länge? Det har varit lite tomt utan superstar de senaste månaderna, har inte kunnat köpa kläder och smink och det var trist att logga in på stardoll utan att fixa och trixa outfits eller sminka medollen. En av dem största anledningarna till att jag finns kvar här på stardoll egentligen om man tänker efter riktigt noga.

 

Det känns så himla kul att få inreda ett nytt rum som jag hade planerat länge och så byta medollen förstås. Nu är allt mycket roligare, det instämmer till max. Fått mycket komplimanger också vilket gör mig jätteglad! :D Glömde förresten nämna att jag har fått blogglusten tillbaka. Det är väl bra det, eller vad säger ni?

Shopping

Köpte lite plagg nyss! Har jag nämnt någon gång om hur jag mycket jag tycker om leopardmönster? Jackan var så snygg. Skorna har jag designat själv. Enkla och höga klack, that's the shit.

 

Nu ska jag ut på jakt igen efter små godbitar. Kommer självklart visa vad jag köpt imorgon. :)

Skor som säljs dyrt

Såg först ett ämne om dessa skor i AbsolutSwe och jag var bara tvungen att kika närmare på priset. Tror jag behövde förstoringsglas för att tro mina ögon. $40 stardollars för ett par jättefula skor?! Jag skulle inte ens vilja ha skorna om jag fick dem gratis.

Skulle det vara någon bugg så skulle stardolls personal ändrat det vid det här laget, men det är ingen bugg tydligen. Det finns nog inte en unge på stardoll som tycker dessa skor är snygga och värda för priset. Det där är alldeles för högt och dumt (ni som gillar skorna behöver inte alls ta illa upp över vad jag tycker).

Gold

Det var en tjej som frågade om varför jag inte bytte outfit så ofta, därför knåpade jag ihop en ny. Vad tycker ni? Själv är jag nöjd med den, ångrar verkligen inte att jag köpte klänningen idag från RIO! Jag älskar klänningar som den här, ni kommer få se flera outfits framöver med fina klänningar.

1183

När jag skulle lägga mig igår kväll så la jag lite plagg till salu i bazaar, mest plagg som är värda en del pengar och som jag inte ens behövde längre.

 

När jag vaknar upp ser jag detta:

 

Jösses! Det var riktigt längesen då jag hade en sån här siffra, något år sedan tror jag. Nu ska jag njuta av den här siffran väldigt länge och till slut köpa alla saker som jag velat ha ett tag. ♥
Mitt tips till er som vill ha stardollars är att rensa garderoben och sälj massa skräp som du inte har nytta av längre. Gör det helst på natten för då nappar det mest. :)

New room

Hela dagen satt jag och jobbade med ett nytt sovrum, den liknar lite mitt förra rum men har gjort en del ändringar och den blåa bakgrunden tog jag som inspiration från Blocket. Visst blev det fint? Det tog sin lilla tid innan jag blev nöjd.

 

Nu har jag ont i ryggen efter allt datasittande sen morgonen. CYAA! (:

Dagens sålda plagg 18/2

Köpte superstar idag! Klarade mig alldeles fint de senaste månaderna men idag fick det bli stopp. Som tur kom 10kr erbjudandet upp så det blev ju billigt. La även lite grejer som jag inte behöver i bazaar och fick napp direkt, folk lär köpa mer eftersom jag fyller på min bazaar med skräp.

 

Känner mig rik på väldigt länge! :)

Alla hjärtans dag interior

Fick det här mailet idag i min inkorg när jag skulle checka in meddelanden, hoppas på att ni också har fått den. Det är tydligen ett erbjudande för alla hjärtans dag. Man får en interior om man köper superstar och stardollars. Passa på, det här erbjudandet gäller tills onsdag! :)

Själv tänker jag inte ta del av det. Inte något direkt för mig, hehe..

Jeffrey Campbell skor

Jag hade varit på jakt efter dessa svarta Jeffrey Campbell skor väldigt länge nu. Idag fick jag äntligen köpa dem av söta Manar_f för $9 stardollars. Woho!! :D Är jätteglad och jag kan lova er att skorna kommer användas flitigt framöver. Nu är det dags för nästa jakt, dem andra bruna skorna. Vi får se om jag hittar något snart i bazaar.

 

Såhär ser det ut just nu:

Dagens köp 14/2

Köpte dessa fina tröjor för $2 stardollars styck ur bazaar alldeles nyss. Det var på tiden att köpa lite plagg med play and earn pengarna, jag hade glömt bort det helt. Finns i Bisou och Pretty in Pink.

Stardolls första Covergirl

Har ni någonsin undrat vem som blev stardolls första covergirl? Det gjorde jag alldeles nyss och bestämde mig för att kolla upp det. Till slut hittade jag en artikel för 53 månader sen där det stod att dudette var stardolls första covergirl! Hon är 16 år gammal och är till och med svensk. :)

 

Sist hon var inne var för en vecka sedan så det måste betyda att hon kikar in då och då. Klicka HÄR förresten för att se artikeln som jag hittade!

Dagens outfit & facelook

Idag ser jag ut som ett litet troll i den där frisyren som jag aldrig tyckt om egentligen. Men den passar på något sätt till outfiten, tycker inte ni det?

Fick tag på den randiga tröjan också i bazaar för $9 stardollars, hög summa men den kunde jag inte motstå. Snygg pnygg var den och jag är glad över att jag köpte den! (:

Provrummet



Jag upptäckte igår att provrummet (när man testar plagg i starplaza) har ändrats. Även sminkboxet och smyckeskrinet! Det ser mycket bättre ut men dem har fortfarande en del grejer att ta igen funktionsmässigt, precis som tussann skrev i sin blogg. Där håller jag verkligen med henne och det tror jag nog att fler gör.

Ni som inte har upptäckt det ännu - klicka in er i starplaza och skönhetssalongen så märker ni rätt stora skillnader. :)

Valentine Gift-O-Meter

Nu har vi tillgång till en Valentine Gift-O-Meter! Hur kul är inte det? Jag tycker alltid positivt när det kommer sådana Gift-O-Meter, det finns fina plagg också som man inte tackar nej till dessutom. Men lilla jag kommer nog inte köpa så mycket, är icke-ss som sagt. :( Fast det ska nog gå bra ändå.

 

Här har ni länken till eran Gift-O-Meter räknare eller vad man ska säga, så klicka gärna in er och ta en närmare titt.

Dagens köp 8/2

Köpte dessa plagg från RIO alldeles nyss. Dem är bra att ha i garderoben vid olika tillfällen tycker jag. $4 stardollars kostar båda och det blir nog riktigt snyggt om man sätter korsetten på bustiern och har någon kjol till sen. Man får helt enkelt komma på något och använda sin fantasi. :)

 

Jag känner mig lite bloggsugen idag så räkna med ett par inlägg strax. Återkommer med nyheter!

Gratis diadem

För att få den fina diademet på bilden, klicka HÄR och följ instruktionerna noga! :)

 

Todays outfit

Mycket nöjd med outfiten den här gången!

Pretty in Pink Heart Shop



En affär för alla hjärtans dag har öppnat - Pretty in Pink Heart Shop heter den. Jag tyckte kläderna var fina och priset är lagom med tanke på stardolls skyhöga summor nuförtiden.

[ Klicka här för att komma till affären ]
RSS 2.0