Narnia kalender

Det ska snart lanseras en Narnia kalender till stardoll. Kikade på stardolls framsida nyss och såg det, dock har jag inga stora förväntningar alls den här gången. Troligen kommer man öppna något fult vaje dag i luckorna som vanligt. Minns ramadan kalendern då det dök upp sketfula saker i luckorna, herrejösses. Men jag kan ju bara hoppas på att det kommer något fint i denna kalender, jag är 99 % säker på att sakerna är ruskigt fula ändå.

 

Hmm.. Det återstår att se. ;)

Stardoll frisyr IRL


Sökte runt lite i Google om stardoll (det är ju sketkul, haha) och sådant då bilden till höger kom upp. Den känner man igen direkt, finns en likadan frisyr på stardoll med som jag använder. Vad coolt! Tycker dock den ser bättre ut på stardoll om jag ska vara lite kritisk. :)

Snö på bloggen

I denna inlägg tänker jag visa er hur man får fallande snö på bloggen som många kanske vill ta del av. Ni ska följa med här steg för steg, denna guide fungerar till alla som använder blogg.se / webblogg.se.

Här är koden som ni ska kopiera:


Koden som ni kopierade ska ni klistra in innan </head> i kodmallen:


Lätt som en plätt! :) Har ni några frågor angående detta kan ni bara kontakta mig eller skriva här i kommentarsfältet.

Dagens köp 23/11

Köpte strumpbyxan till höger och de gråa glittriga bootsen som jag älskar! De är ju för snygga, aldrig sett tidigare såna version av boots i plaza. Najs med lite nytt i garderoben. :) Fick de tre andra plaggen till vänster gratis eftersom stardoll har lagt upp en gift-o-meter. Jag har glömt att blogga om det eftersom jag inte har haft lust, har inte ens bytit outfit på en vecka nu? :O Jösses.. nu ska jag verkligen byta outfit. Vi höres!

Rolig siffra

Vilken rolig siffra jag har på mina stardollars idag, men lite stardollars lär gå bort idag. Är en riktig slösmaja som de flesta nog vet. :) LöLö. Pillade förresten ihop en liten blå design häromdagen, blev nöjd med den men vet inte hur jag ska göra med headern.

 

Den blir bara fail, so sad.

Kedjebrev

Idag när jag loggade in så checkade jag in min mail, såg att jag hade fått två samma mail på raken. Något slags "fusk" som inte ens funkar, det är en vit lögn. Sånt brukar jag inte gå på. :) Men dock minns jag en gång när jag var väldigt yngre som gick på det. Blev ledsen och desperat när jag inte fick mina stardollars. Gud vad pinsamt, haha.

 

Djur i plaza

Jag har upptäckt att det har droppat in djur i plaza eller snarare affären Palazzo. Det finns möbler och kläder också, coolt tycker jag.

 

Oftast brukar djur hamna i suiteshopen enligt mig men nu är det tydligen ändring på det? Eller vad säger ni mina kära bloggläsare, haha. Nu ska jag verkligen sova! Idag var jag borta och firade mina kompisar som fyllde år samma dag, käkade middag och tårta bland annat. Gottgott. :)

Skräp kläder

Många på stardoll ink. jag själv ångrar plagg som vi har köpt dyrt. Bilden ovan är ett litet exempel på plagg som jag ångrar att jag köpte, fula och ruttna små korvar som aldrig används brukar jag kalla dem. Bilden visar inte allt jag ångrar eftersom jag inte fick mer plats men det är så mycket ruttna korvar i garderoben, det kan jag gott lova er. ;]

Vinter design


Kikade lite på StardollZerosv bloggen och såg att dem hade bytt design till en "vinter design" om man ska vara mer specifik. Detta gör mig så sugen på att byta ut den nuvarande designen. Tror dock jag endast vill byta färg och lite smågrejer på bloggen. Kanske blått eller något annat fint. :P Det återstår att se!

Tycker ni jag ska ändra bloggens färg?

Gratis halsband

För att få halsbanet ovan i skönhetssalongen, klicka HÄR och glöm inte att vara inloggad! =)

Nya hårfärger i plaza

Kikade runt i plaza som vanligt för lite nya godbitar, hittade däremot nya hårfärger som hade kommit. Det var på tiden, har velat ha lite nya färger ett tag nu. Köpte hårfärgen på översta raden längst till höger. När jag provade den på medollen såg det bra ut så jag tvekade inte på ett köpa den. :)

Kurator i AbsolutSwe


Vet ni vad? Jag ansökte om att bli kurator i AbsolutSwe och jag var en av dem 5 personerna som gick vidare! Känner mig jätte glad och stolt, har alltid haft ett intresse att hjälpa folk med saker och ting så detta är en bra chans för mig.

Om ni tycker jag förtjänar att vara kurator i AbsolutSwe, gå in HÄR och rösta på mig. Jag tvingar er inte till att rösta på mig, det är upp till var och en som sagt. :) ♥

Chatten

Många personer har börjat skriva till mig på chatten hela tiden vilket är lite irriterande när man håller på med något annat och det liksom ploppar upp någon ruta. Orkar inte heller svara nuförtiden, så det har blivit komplicerat för mig. Jag har bestämt mig för att inte använda chatten mer. Om ni skulle skriva något - så kan jag tyvärr inte svara tillbaka. Ta det inte personligt, hörni! =)

Topp 3 bästa frisyrer


Dem här frisyrerna gillar jag mest av alla. För er som är intresserade så använder jag den till vänster för tillfället, jätte fin är den ju! Passar superduper bra till outfits också om man testar sig fram i alla fall. LöLöLö. Allmänt flummhumör av colan kallar vi det här. ;)

Nya frisyrer

Woho! Äntligen har det droppat in lite nya frisyrer i skönhetssalongen, dock så är dem tillgängliga bara för superstars. Jag gillar frisyrerna jätte mycket faktiskt. Har redan börjat använda en också, den finns inte med på bilden ovan. :) Kommer strax plocka ut mina tre favoriter som jag sedan ska publicera det här i bloggen.

Gillade ni någon speciell frisyr?

Shopping

 

Det här har jag shoppat idag! Ingen storshopping som vanligt denna gång. Förresten, är det bara jag som blir extra glad när jag köper något från LUXE? =) Jag brukar känna mig lite rik varje gång jag tar med mig ett eller två ögonskuggor till skönhetssalongen, lol.

 

Nya LE kollektionen


Klicka för större storlek på bilderna!

Nya LE är ute i plaza, dundercoola plagg som vanligt och jag hade plånboken laddat denna dag men tyvärr så råkar jag vara borta hela dagen utan tillgång till en dator och dem bästa plaggen är slutsålda när jag kommer hem. Gillade verkligen tröjorna som var svart och vitt med blingbling eller kristaller (?) på! Lär inte hitta dem för ett rimligt pris i bazaar senare i alla fall verkar det som, haha. Ajaj!

Har ni köpt något än?

 

Photography


~ Förbered er för ett IRL inlägg..!

Jag älskar verkligen att fotografera IRL, dagar jag inte har något med ett enda kotte att göra så brukar jag gå ut oftast själv och fota naturen. Det har blivit som en hobby för mig kan man kanske säga? ;D Har alltid gillat att fota saker runt omkring mig, hemma kallas jag för "familjens fotograf". Hehe.

Bilden ovan fotade jag i somras när jag var i Liseberg jämt, är väl ingen proffs direkt + att bilden är helt oredigerad men det är en bra start i alla fall tycker jag.  Önskar mig en kamera till julklapp, en systemkamera om mamma eller pappa anstränger sig extra mycket och är lite snälla i år.

Red outfit

Idag använder jag min nya röda jumpsuit! Jag målade även läpparna röda för att få det lite extra glammigt. Frågan är nu om jag lyckades eller inte. Är alldeles för lat för att skriva vart alla plagg kommer från, så ni får snabbt och smidigt klicka HÄR istället för att checka in. :)

Hur man designar figurer

Det har droppat in lite frågor om hur man designar olika figurer, det är inte alls så svårt som man tror egentligen. Man måste bara lära sig knepet.

 

Videon som jag har lagt upp visar hur man designar en Hello Kitty design. Själv har jag börjat designa lite tröjor men vet inte om jag vågar välja att publicera den. ;)

Billig Interior


I suiteshopen finns det en jätte billig interior som kostar bara $4 stardollars och som är även tillgänglig för icke-ss också. Hur bra är inte det? Passa på nu allihopa och fynda, la också märke till att man kan även köpa den för play & earn pengar! :)

Dagens köp 14/11

Det här har jag köpt idag! Är nöjd med grejerna, vill använda den röda jumpsuiten genast. :D

Stardoll besök


Idag blev jag inte bara National Covergirl utan jag fick en vänförfrågan av själva ZIVYLE också! Jag har alltid beundrat denna tjej och hennes stil, fått massor av inspiration från henne osv. Hon har hamnat i "Bästa designer" listan och är lite populär. Det här är nog tredje gången hon besöker mig, denna gång skickade hon en vänförfrågan. ;D

Fars dag

När jag loggade in fick jag syn på ett paket i suiten från stardoll admin. Jag öppnade det och det var tydligen en blomma som jag tror alla har fått. Det är fars dag idag så det är inte konstigt att vi fick blomman, det står på kortet "I love dad". Hihi, gulligt! =D

National Covergirl



Nyss satt jag och gick genom gästboksinlägg som jag hade fått, det var ovanligt många och besökarna hade även stigit upp. Jag tänkte att det förmodligen hade något med P&E att göra men icke sa nicke. Såg vid den tidpunkten att en tjej hade skrivit "Grattis till National Covergirl", jag fattade inte en gnutta så jag kollade upp det fort och jo minsann. Där var man prydligt med i omslaget! :D

Jag har inte skickat någon broadcast eller reklamerat om mig själv (tycker det är jobbigt också), det bara liksom hände utav någon skum anledning. Är jätte glad över att ha vunnit något i alla fall, under hela min stardoll karriär eller vad man ska säga så har jag inte fått chansen att vara med någon omslag eller inte ens i rampljuset. Så man kan säga att min lilla dröm har blivit sann. Tack så hemskt mycket till alla röster som jag har fått, ni är guldvärda! ♥ ♥

Garderobsrummet


Halva delen av mitt garderobsrum har stått tom ett tag. Jag har inte haft lust eller ork till att inreda, hela suiten är kaos just nu men ändå får jag gästboksinlägg om att min suite är fin? Haha, blir väldigt glad ändå såklart. Det finns bara två rum som jag är nöjd med, resten är skit. xD

Penthouset står också tom. Har ingen aning om varför jag köpte den ens, lol. Jag får väl ta och fixa hela suiten snart.

Alice in Wonderland


Den här kollaget har Dalles. gjort, tyckte den förtjänade att visas upp här i bloggen. :) Jag gillar verkligen klänningen på bilden också.

Ang. uppdateringen, jag är medveten om att jag inte har bloggat så mycket på sistone men jag försöker så gott jag kan. Varje gång det finns något att blogga om så lägger jag upp det här. Finns inte så mycket att skriva om dessa dagar. Så är det ibland. ;)

Principals

BILD: Stardollzerosv


Det finns en affär i starplaza som kom idag, svenskarna kan inte se den eftersom den är gömd men det finns en länk som gör att du får kläderna i provrummet istället. Vad tycker jag då om affären? Jag gillar den mycket, köpte dem två handväskorna $6 stardollars styck. Men jag ska köpa lite av deras klänningar också. Dem var väldigt fina. :)

 

Klicka HÄR för att få kläderna i provrummet direkt.

Dagens outfit 11/11

Den här outfiten är jag jätte nöjd med! Fast det säger jag ju varje gång känns det som, haha. Frisyren sitter som den ska och den passar bra till outfits tycker jag. :) Måste nog tillägga att den är min favorit.

 

Eller vad tycker ni?

Nu måste jag hjälpa min kompis med att skriva sin novell, hon är latare än mig.

Leggins

Nyss så köpte jag två snygga leggins från Tingeling Halloween Couture som även har rea! $6 stardollars styck. Billigt tycker jag så det var ju ett bra köp. Nu när jag har tjänat ihop så mycket money så måste dem spenderas på plagg som jag har suktat efter när jag var icke-ss. Hehe.

Jag måste även passa på att köpa lite smink också, det skulle sitta fint! :)

Rik

Här känner man sig rik! :D Hihi. Jag har sålt en massa skit i bazaar på senaste tiden så det är inte konstigt. Testa ni också med att sälja bort alla stuff ni inte brukar använda, stardollars tackar man inte nej till.

5500 starpoints

Efter allt tjat här i bloggen så har jag äntligen lyckats få 5500 starpoints. Ni kan inte ana hur mycket jag har längtat varje dag! Belöningarna var som sagt två dammsugare och två frisyrer. :) Älskar mina nya frisyrer, var jätte trött på den förra.

Nu ska jag sluta tjata igen om hur glad jag är! Hihi. ♥

Dagens sålda plagg 5/11

Nu har jag sålt en massa plagg både igår och idag, men bilden ovan visar hur många jag har sålt idag. Lite stardollars i plånboken är aldrig fel, vet ni. ;)

Party time


Jag var på en party nyss som jag själv hade skapat, inredningen hade jag inte lust att fixa så det blev bara något miffad. Det är så kul att gå med alla roliga partyn, det var en del killar som ställde dumma frågor till mig också. Som "hej vill du bli ihop" och sådant. Gud vad jag garvade sönder mig, haha. :)

5500p imorgon

Jag kan inte fatta att jag kommer få 5500 starpoints imorgon, det är bara 2 ynka poäng kvar! Hihi. ;D På bilden kan man se frisyrerna som jag har tjatat om länge. Bara en dag kvar! ♥

Rösta på tussann

Vet ni vad? Imorgon fyller en mycket speciell person år. Nämligen tussann! Jag hade tänkt fira det med att rösta på tussann som National Covergirl, jag hoppas verkligen på att så många personer som möjligt medverkar. :) Det tar endast mindre än en minut att rösta på tussann!


[ Klicka HÄR för att rösta på tussann ]

[ Klicka HÄR för att komma till mitt tråd i AbsolutSwe ]

Superstar

Woho! Nu är det gjort. Äntligen säger jag bara. :) Det var på tiden att köpa superstar, 10 kr erbjudandet kom även upp så det var riktigt bra. Time for shopping!

Rea i Tingeling Halloween Couture


Det är rea i affären Tingeling Halloween Couture, förut kostade en klänning 40 stardollars men nu har stardoll sänkt till 20 stardollars istället så det är ju riktigt bra! Affären har en massa snygga kläder som jag skulle vilja ha i garderoben men förövrigt så är man pank och icke-ss. ;[

Dessa skor är otroligt snygga ↓

Partyn


När man kör igång en party så slipper man bjuda in folk utan vem som helst kan gå med partyt som du har gjort, dvs att det är öppet för exakt alla från hela stardoll. Det här tycker jag är riktigt bra och roligt för oss medlemmar, man får chansen att lära känna andra också! :)

Hmm, nu blir det fler party för mig! Haha, jätte kul är det så ni måste bara testa. ^^

 

Röstningen för MSW är avslutad

Nu är röstningen för Miss Stardoll World avslutad och vinnaren kommer att avslöjas snart enligt stardoll. Jag tycker det är så spännande, är helt ivrig på att få veta som kammar hem detta! Vem det än är så hoppas jag att den personen är någon jag känner i alla fall. Det finns så många personer som förtjänar detta så det var visserligen ett svårt beslut för mig, till slut gick min lilla röst till en person. :)

National Covergirl


Nu är jag riktigt glad! :D Alla vet att det är jätte kämpigt med att vinna covergirl platsen och man måste sno allas uppmärksamhet samt skicka en massa broadcasts för över 1000 stardollars. Men nu är det över med allt trams för nu kan man bli National Covergirl. Den som får flest röster från sitt land vinner National Covergirl! ;D Igår så var det Wican som blev Sveriges covergirl och idag är det ghtt1990 av dem jag känner.

Detta måste jag prova på när jag blir superstar igen för skojs skull. Hihi. Bra gjort av stardoll! ♥

Loggade just in

Hoppsan, titta vem som loggade just in! :D

Månadens djur - Orangutan


Det finns ett nytt djur att adoptera, orangutan nämligen! Jag tycker den ser söt ut på bilden ovan men IRL så är den lite läskig med allt hår på kroppen och den tjocka magen som sticker ut. :O Haha. Klicka HÄR för att adoptera den!

Så här ser den ut IRL ↓

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/05_01/Orangutan2_468x619.jpg

RSS 2.0