Vita Jeans

Jag föll direkt för den vita jeansen ovanför med detaljerna och bältet som kommer från jcpteen. Jätte snyggt, älskar dem! ♥ Hehe. Gjorde en snabb outfit med den så jag är rätt så nöjd dagens köp. Hmm.. en väska skulle suttit perfekt men gjorde ju den på bara 5 minuter.

 

HÄR kan ni få alla jcpteen plaggen i provrummet! :)

Gratis tulpaner

Klicka HÄR så kommer du till Minishopen där du kan köpa dessa fina tulpaner. Man kan även köpa den i ramadankalendern för er som undrar, så skynda och köp allihopa! :)

Dagens outfit 30/8

Den här outfiten gjorde jag för en dag sedan som jag är riktigt nöjd med, det var på tiden att använda dem stora gulda örhängena som jag köpte för längesen. Jag gillar dem väldigt mycket faktiskt, stora örhängen är ett stort plus hos mig.. haha. ;)

 

Här ser vi modellen Twiggy bära örhänget:

Ändring på munnen


Jag fick lust att ändra mun på stardoll eftersom det är många som använder munnen till vänster, det är lite tråkigt med samma sak hela tiden och man vill ju sticka ut lite i mängden? Anyways, den nya munnen riktigt är jätte söt! Brukade faktiskt använda den förr i tiden då man var ny.

EDIT: Okej.. stod inte ut längre, hahaha. Ändrade tillbaka! ;O

Stardoll And The City


En ny intressant affär har kommit på stardoll som heter Stardoll And The City, den glittriga texten längst upp är väldigt fin. Det finns en svart klänning som jag föll för fast den kostade hela $40 stardollars, hmm.. dags att börja spara lite stardollars kanske? ;)

Resten gillade jag inte så mycket. Gillade ni något?

7500p frisyren

Oychiel har ett projekt på sin blogg där man kan se sig själv i en starpointfrisyr, tyckte det verkade kul så jag anmälde mig. Ovan kan man se hur jag ser ut i 7500 frisyren, tycker jag ser riktigt fin ut i den. ;D Sminkningen passade inte så bra men jag får väl sminka mig på något annat sätt. Det är också lååångt kvar tills jag får frissan. ♥

 

EDIT: Det var 7500, jag trodde det var 7000.. haha. Tack Flican1! :)

5000 starpoints


Idag när jag loggade in såg jag att jag hade fått 5000 starpoints! :D Woh, nu är man ett steg närmare till mina favoritfrisyrer. ♥ Det lär ta ett tag men man får kämpa och hålla kvar tålamodet. Jaop, vissa kanske undrar vad belöningen är? Jo, ett jätte fint rum som ni kan se här ovanför! $10 stardollars kostade den.

Snacka om att jag är glad! =D

Sunny Bunny kollektion #2


Igår kom den nya Sunny Bunny kollektionen och denna gång blev man imponerad på sakerna faktiskt. Det finns ju massa söta saker där, måste säga att jag börjar gilla affären mer och mer nu. Linserna var en förbättring och lösögonfransarna var hur coola som helst. :) Köpte en hel del igår!

Sminkning

Jisses, vad nöjd jag blev med min sminkning! :) Det ser verkligen fint ut med lite LUXE smink och kattögon samt superstarhåret. Tycker att jag prickade in det rätt bra faktiskt.

 

Btw, sorry för ingen bloggning. Hade ingen lust att blogga alls idag så det var ju därför & sen så började nämligen skolan idag! Imorgon lär jag inte vara inne rätt länge heller. Jaop, då vet ni! ♥

Lite ändringar

Stardoll har tydligen ändrat lite hit och dit, tror de flesta som är en trogen stakkedollare har märkt det. ;) Men en del ändringar gillar jag absolut inte som ex. den gulda "ramen", det räckte väl med den stora stjärnan? Jaja, gjort är gjort. Vad tycker ni om dessa små ändringar?

Dagens köp 24/8

Dem här tre plaggen köpte jag idag eller alldeles nyss för att vara mer exakt, det blev ganska billigt. Tröjan till höger är designad av själva tussann, hon gör otroliga designer! :) Det här är inte allt jag har köpt egentligen, en hel del pengar gick till möbler också. Jag håller nämligen på med garderobsrummet och inreder nytt.. den gamla var hemsk måste jag tillägga. :P

Money

Woho, kolla in hur mycket jag har tjänat! Inte så illa, från $0 till $333 stardollars. Här ska det shoppas fullt, måste passa på innan mitt Superstar går ut! ;)

Blå klänning

Idag köpte jag den blåa klänningen som jag bloggade om här, den passade väldigt bra med halsbandet. :) Klänningen hittar man hos affären RIO för $10 stardollars. Jag mixade lite med färgerna också, klänningen har lite gulda detaljer så jag satte dit en väska och skor med samma färg. :P Resultatet är jag nöjd med, enkel och snyggt!

Hotbuys Halsband

Det verkar som jag får slänga in några inlägg idag, har absolut ingenting att göra. ;D Hur som helst, nyss så fick jag syn på en jätte fin halsband i plaza och var bara tvungen att köpa den. Den kostar $8 stardollars och är en Hotbuy. Lagom bra pris tycker jag. Ni måste checka in den ju.

 

Btw, visst är klänningen på bilden på fin? Hahaha, den ska köpas riktigt snart! ♥

Bad update

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag ska bli bättre på det, så fort den nya designen är klar kommer jag blogga massor. Blogglusten har tyvärr försvunnit helt. :| Dessutom händer det knappast något på stardoll och det är "back to school" för alla, till och med jag kommer börja skolan riktigt snart och måste fokusera mer på läxor än stardoll då.

Då vet ni läget, tjingtjong. Vi ses när blogglusten kommit tillbaka!! ♥

En tand

Gissa vem som har fått en farlig tand . . ? ;)

Miss Stardoll World


Stardoll har ordnat en speciell tävling för oss medlemmar som heter Miss Stardoll World, själv så tycker jag detta verkar jätte spännande. Jag är lite sen med det här men jag tänkte ändå skriva lite tankar och åsikter kring tävlingen! =)

Tävlingen och reglerna är ganska enkla, man anmäler sig sen kommer Stardoll välja 18 finalister från varje land, alltså 18 länder är med i tävlingen. Och dem kommer man kunna rösta på, en person från varje land kommer vinna titeln för sitt land som t.ex. "Miss Stardoll Sweden".

Priserna är riktigt bra också. Om man är finalist för sitt land vinner man 100 stardollars. Blir man vinnare för sitt land vinner man 1 månads Superstarmedlemskap, 500 stardollars, en vacker krona och en Miss Stardoll band. Men om man kammar hem hela titeln så vinner man 1 helt års superstarmedlemskap, 1000 stardollars, den exklusiva Miss Stardoll World kronan samt en band och en hel uppsättning lyxiga och trendiga kläder.


Det här låter kul och det känns som man har en stor chans att bli finalist för sitt land! Det finns självklart krav också & jag når alla dem. :D Lycka till allihopa!

Miss Stardoll World affär


Jag fick syn på den här nya affären som heter Miss Stardoll World, antar att den är tillägnad till den nya stora tävlingen där man kan vinna saftiga priser osv. Kläderna var dock inte så fina, gillade ingenting därifrån.

[ Klicka här för att komma till affären ]

Dagens outfit 20/8

LUXE Smink

Satt nyss och hade lite tråkigt så jag "bläddrade" förbi affärer om man säger så, kom till LUXE och kunde inte låta bli att köpa två ögonskuggor och en läppstift. Förut hade jag bara två saker från LUXE, men nu har jag fem! ;D Haha, mer ska det bli om jag har råd. Det sved lite grann i plånboken nu fast så kan det gå om man är en slösmaja.

Sarah_Pretty13 på Google

Jag sökte efter sarah_p på Google och då kom mitt namn automatiskt upp, vad kuligt att finnas med där! Inte ofta det här händer ju. :D Om man söker på mig så kommer en massa stuff upp som har med mig att göra. Google is my best friend. ♥

Videoklipp

Jag har gjort en liten video som jag har lagt upp på Youtube, fick själva video inspirationen från Oychiel. Jätte kul att filma skärmen med ett filmprogram och sedan visa er bloggläsare. Hoppas ni tycker om musiken också, en video utan musik är lite tråkigt ju? :D

 

Musiken är en remix på Lady Gagas låt som heter Alejandro för er som undrar.

AliceCullen_6

Tjejen ovan som heter AliceCullen_6 på Stardoll har verkligen lyckats att se ut som Alice Cullen från Twilight filmerna. Jag tycker det verkligen är rätt fränt när folk gör fixar till sina medolls till riktiga karaktärer, väldigt unikt och coolt ju. =)

Dagens outfit 17/8

Såhär ser jag ut idag! Men dock så har jag ändrat medollen två gånger idag, blev inte riktigt nöjd med den förra outfiten fast den här får duga. :D

Dagens köp 17/8

Jag köpte två fina klänningar från bazaar för ett tag sen, kan tillägga att jag är riktigt nöjd! Den korta gråa klänningen är från Miss Sixty, köpte den för $11 stardollars. Hade letat efter den rätt länge, men nu är den min. =)

Sorry

Här kommer en anledning till varför jag inte har bloggat, jag vet inte ens om jag orkar skriva denna inlägg? :( Hur som helst, saken är att jag är sjuk. Så fort jag sväljer något så gör det ont i öronen och det känns som mitt huvud brinner elller något.

Förvänta er inte världens uppdatering imorgon eller kanske på några dagar iallafall, men på Stardoll och MSN kommer jag ju alltid logga in. Ha det såååå bra ni, alla friska ungar! ;)

CutiieGirl..'s outfit

Visst håller ni med om att CutiieGirl..'s outfit är riktig fin och kreativ? Jag måste säga att jag älskar den här outfiten, en av mina favoriter helt klart.

 

Btw, majsen har börjat göra outfits med möbler nu. Rätt coolt tycker jag. ;D

Black Nails

 

Har suttit ett bra tag och målat om mina naglar till svart, färgen ser mycket bättre ut tycker jag om man jämför med den förra färgen som var rosa. Jag vet förresten inte varför mina fingrar är knas på bilden? Haha, lyckas alltid göra något fel på en bild. ;)

IdentiTee


Nu har den nya affären IdentiTee kommit. Jätte billiga plagg dessutom! :D Men dock tror jag inte jag ska köpa något, kanske en grön hoodie? Who knows, vi får helt enkelt se.

Dagens outfit 12/8

3 sålda plagg

Woho! Jag har tjänat lite stardollars idag eftersom jag la upp några plagg som jag inte behövde, dels från ELLE & Voile. Gammalt crap som folk brukar köpa helt enkelt. Kul med massa stardollars, det var ett tag sen jag kände mig rik. Oj då, det började lysa nyss så jag har tjänat lite till. ;D

Tussanns frisyr

Kolla vad fin tussann är idag, visserligen är hon det alltid men denna gången är det något extra med henne. Den nuvarande frisyren passar så himla bra till hennes medoll, själv så har jag aldrig tyckt om den frisyren så speciellt mycket. Det är själva tussann som gör den fin! ♥

 

Dessutom har hon liksom 50 starpoints kvar till 9000, det går ruskigt snabbt ju. ;D

Ramadan kalender


Det har kommit en ramadan kalender till Stardoll, vad kul! =) Som vissa har skrivit så funkar den precis som julkalendern, varje dag kan man öppna en ny lucka etc.

Starplaza kassar

Visst är dem nya Starplaza kassarna jättefina? Ingen speciell nyhet direkt, men jag gillar dem. Och då är jag tvungen att skriva det på bloggen.. bara för att? Hihi. ;D

Herve Leger är ute


Herve Leger som jag bloggade tidigare om är ute i plaza! Jag tycker faktiskt vissa klänningar var fina, fast dock inte så stilrent som man tänkte sig innan. Vad tycker ni om affären? :)

[ Klicka här för att komma till affären ]

Gratis nalle

Följ dessa 4 enkla steg nedanför då! :)


1. Gå till http://ukryj.info
2. Sök efter stardoll.com i rutan och logga in på ditt konto
3. Sedan söker du efter den här länken: stardoll.com/en/contest/finish.php?id=501
4. Nu är du klar och en söt nalle väntar i suiten! ♥

Hot Buys General Jacket

Kolla vilken fin Hotbuys jacka som finns i plaza, jag älskar dem gulda detaljerna på axlarna och armarna. Det ser ju riktigt fint ut och ger bra effekt. ;D Jackan kostar $13 stardollars och kan köpas i affären Bisou. Jag skulle absolut köpa den på stört. ♥

 

Haha, det känns som jag skriver om varenda Hotbuys som kommer ut varje gång.

Gratis klänning

Denna meddelande fick jag av Stardoll när jag loggade in, om man deltar i deras undersökning så får man en gratis Alexander McQueen inspirerad klänning! Jag deltog självklart för liksom, vem vill inte ha en gratis klänning..? :) Det tog jätte lång tid iallafall att svara på frågorna, det var mest frågor som t.ex. "hur ofta kollar du på TV?" eller "brukar dina föräldrar se vad du gör på datorn?".

 

Efter att ha svarat på alla deras frågor så gick jag till suiten, men fann inte min klänning där. :( Har det hänt så för er också?

Herve Leger

Jag läste i Stardolls officiella blogg att en ny tribute affär kommer komma till plaza som tydligen heter Herve Leger, själv så har jag ingen aning om vilken märke det är. Kläderna verkar dock vara väldigt fina som man kan se på bilden ovan. Det var på tiden, haha.

 

Denna affär kommer troligtvis vara väldigt dyrt eftersom hittills så har alla tribute affärer varit dyra, är det något ni vill köpa därifrån så bör ni spara era stardollars redan nu! ;)

Uppdateringen

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dem senaste dagarna, men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska blogga om egentligen. :/ Idag var jag i IKEA nästan hela dagen så det har därför varit väldigt dålig update. Jag kommer slänga in några inlägg lite senare. ♥

Dagens outfit 8/8

Den här outfiten är jag väldigt nöjd med, linnet som kommer från Miss Sixty fyndade jag från bazaar för $3 stardollars! =)

 

Linne (Taste Print Tank) - Miss Sixty $3 Finns endast i Starbazaar

Gråa shorts (Shorts) - Fudge $5

Väska (DKNY Orange Shoulder Bag) - DKNY $2 Finns endast i Starbazaar

Leggins (Pantyhose) - Fame $0 Finns endast i Starbazaar

Klackskor (Red Pumps) - Bisou $4

 

Pösiga byxor

Något jag verkligen inte gillar är pösiga byxor, dem som sticker ut lite på kanten längst nere. Det är liksom så himla fult och passar inte ens till en enkel topp tycker jag. Om vi tar byxorna ovan som ett exempel, det är precis det jag menar. =P Hahaha, usch.

 

Vad har ni för åsikter kring dessa s.k pösiga byxor?

21 prenumeranter

 

Stort tack till alla som prenumererar på min blogg, det betyder jättemycket. Ta åt er!! :) ♥

Sunny Bunny


Den nya butiken Sunny Bunny är här! Jag måste säga att jag älskar linserna, hade tänkt att köpa dem blåa och gröna från början men dem passade inte rätt så bra på min medoll. Jag köpte istället dem lila, rosa och svarta linserna samt en röd rosett.

Det verkar som många gillar den här butiken, en del saker är faktiskt icke-ss. Woho. =D

Ny bloggdesign imorgon

Förlåt för ingen uppdatering idag, hade något som alla bloggare brukar ha ibland - bloggtorka. Imorgon kommer det komma en överraskning nämligen en ny design! Jag kan inte avslöja så mycket men en ledtråd är grå. Nu har ni något att se fram emot, haha. ;D

Ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det vanlig uppdatering.

Gratis klänning och affisch

 

För att få den den här vackra klänningen och en affisch ska ni klicka HÄR och följa instruktionerna.

Kedja på axeln

När man använder t.ex en svart kavaj så kan det vara bra att piffa upp den lite med kedja på axlarna, det ser mycket snyggare ut och ger mer effekt. Ovan längst till höger ser ni en kedja från Evil Panda som jag använder ofta. =)

 

Min senaste outfit där jag använder kedja på axeln:

 

HotBuys Earrings

Kolla vilka fina Hotbuys örhängen det har kommit till plaza. Det är ett måste att köpa dem och de är ju så fina! :D Örhängena kostar bara $7 stardollars. Passar perfa till min blommiga topp, haha.

 

[ Klicka här för att få örhängena i provrummet ]

Dagens outfit 3/8

Callie.Stardoll Covergirl


Rätt lustigt att Callie.Stardoll är Covergirl idag när det finns många folk som broadcastar och spenderar pengar för att själva bli covergirl . . =P

DKNY Lip Print Scarf

Jag kan inte bli mer lyckligare! Titta vad jag lyckades få tag på, nämligen DKNY Lip Print Scarf för $3 stardollars.  Jag har velat ha den här scarfen rätt länge faktiskt, letat efter den som ett tok på bazaar men nu så ligger den i garderoben! Haha. Vilket kap alltså. =D

Månadens djur



Månadens djur är här och denna gången är det en valhaj. Dess prickar är väldigt fascinerande också, i Stardoll är den jättesöt iallafall! :D

[ Klicka här för att adoptera den ]
[ Klicka här för att se hur den ser ut IRL ]

AbsolutSwe's egna blogg



Ingen har väl missat att tussann har startat en blogg som handlar om AbsolutSwe? Bloggen är alltså AbsolutSwe's egna blogg! :D Jag kommer följa den dagligen och läsa den flitigt vilket jag tycker ni läsare borde också göra.

AbsolutSwe är värd att checkas in - en av Stardolls bästa svenska klubbar! Så fort jag loggar in är det ett måste att kolla in klubben. Klicka här för att komma till bloggen!

Första Augusti - Outfit




Här är månadens första outfit, den blev rätt så fin! Använde mina prickiga strumpbyxor också som jag älskar. Men tyvärr har jag noll koll på vad som är från bazaar eller inte så ni får checka upp det själva om ni vill. ;D

Dagens köp 1/8

Dotted Silk Gloves - Voile $3

Transparent Scarf - Voile $5

Pink Buckle Purse - RIO $2

 

Det här köpte jag nyss och allting kommer från bazaar, dem här plaggen kommer användas flitigt. =D Allt kostade sammanlagt $10 stardollars, vilket är helt klart värt det.

 

Den vinkande katten

Idag har jag varit ute på stan med mamma och min syster, det är ju därför jag inte har uppdaterat något alls. Vi åt på en kinarestaurang också, själva maten var jättegod och som vissa av er vet så älskar jag kinamat. ♥ ♥

 

När vi var vid kassan och skulle beställa mat till oss så såg jag plötsligt en katt som vinkade på hyllorna.. Den kände jag direkt igen, det var ju "den vinkande katten" på Stardoll. Lite cool kände jag mig efteråt, hahaha. ;D

 

Såhär ser den ut på Stardoll:

 

RSS 2.0