Min åsikt om Sweden klubben


Som de allra flesta vet så är Sweden en klubb där fejkdolls härskar fritt och ägaren är inte skötsam. Det resulterar till en dålig klubb. Det blir ganska kaxigt i diskussionerna också bland medlemmar som argumenterar hit och dit. Som någon nämnde i klubben så smittas man av kaxigheten direkt, det gjorde jag iallafall. På den senaste tiden har jag blivit mer aktiv där och en sak ska ni veta. Man blir så himla upprörd över de flestas åsikter, de vet inte vad fasen de snackar om.

Jag respekterar självklart alla åsikter. Alla får tycka och tänka precis hur de vill men där är det något annorlunda. Det händer påhopp hela tiden och medlemmarna verkar njuta av att trycka ner andra. Jag erkänner att jag har sagt en del grejer som inte är trevligt och överreagerat lite, men jag var så arg! Kunde absolut inte kontrollera ilskan och där satt jag. Skrev vad som helst. Men ja, kan inte rå för att vissa är så knäppa i huvudet.

Den klubben är rolig om man är på dåligt humör och vill släppa loss sin bitchiga sida men jag råder er att inte gå för långt. Jag gick över gränsen, bryr mig inte så värst mycket egentligen men ville skriva av mig lite till alla knäppisar som har ingen aning vad de snackar om..
En del säger "värst vad sarah_pretty13 är så kaxig, i absolutswe är hon så gullig", det där skiter jag fullständigt i. I AbsolutSwe är det något helt annat sak än vad det är i Sweden. Jag menar, det händer ju knappt att man behöver försvara sig där just för att den klubben är SKÖTSAM!

Jag hoppas på att ni fick ett ordentligt svar på tal, då vet ni alla hur det ligger till så våga inte komma med sånna dryga kommentarer. :)

Rea

Tänkte informera er lite kort om att det pågår en rea i starplaza, halva priset på alla varor som plockas bort. Gillade skorna till höger! De har jag redan köpt. :)

En av mina kollage

Det är sällan jag brukar publicera bilder på mina egna kollage så nu tänkte jag göra det en gång för alla. Kollaget ovanför är den nyaste jag har gjort hittills, är väl nöjd med den fast det känns som jag borde ha lagt till mer möbler. På bakgrunden ser det lite tomt ut.

 

Äesch, vi kan bara kalla det ett enkelt men fint rum där jag, Oychiel och Pettzgirl softar. :)

 

Februari Hot buys

Här har vi februari Hot buys! Tröjorna och klänningarna var inte precis en hit för mig. Gillade däremot den rosa väskan skarpt. Den påminner mig lite om LE. Hoppas bara på att man är superstar tills dess, nu har det gått månader och jag klarar det galant. Tycker det räcker, har fått min spelsug tillbaka tror jag vilket är sketabra! :D

 

Dagens outfit 28/1

Jag blev lite trött på den gamla stilen som går ungefär såhär: kavaj, topp, kjol och skor. Därför tänkte jag använda min fina klänning istället med Dotted Tights som jag gillar mycket. Passar grymt bra!

 

Två outfitsinlägg på raken.. Hehe. :)

Dagens outfit 26/1

Är så himla nöjd. För första gången på länge ÄLSKAR jag min medoll! ♥

Starpoint belöning - 6000p



Idag fick jag min belöning som väntat - 6000 starpoints samt nya frisyrer! Är stolt över mig själv som lyckats nå såhär långt, kommer väl hänga med ett tag till förmodligen. En av mina mål är att få ihop 10000 starpoints sedan kan man bara slappna av och ta det lugnt med allt starpoint tjat. :)

Nya ändringar


Nu har det ytterligare skett en del ändringar i skönhetssalongen igen. Det är jag lite trött på om jag ska vara ärlig. Tydligen kan man zooma in och ut sin medoll och bakgrunden har ändrats osv, gillade mest den fina bakgrunden. Den förra var lite "huller om buller" om man ska uttrycka det. :)

Tänkte meddela er om att imorgon kommer det hända något kul! Kan ni gissa varför? Hehe.

30p kvar till 6000


Nu är jag riktigt nära 6000p som jag har längtat efter, har legat på 5000 ett bra tag så det känns kul att gå över till en ny siffra om ni fattar vad jag menar! På bilden får ni se vad för belöning jag kommer få. Två frisyrer, en godiskål och en rosa dammsugare. :)

Tycker frisyren längst till höger är jättefin, den kommer användas flitigt. Nu får man bara vänta och tjäna starpoints i tre dagar till sen smäller det.

Stardolls smajlisar

När stardoll hade bytte design så bytte dem också smajlisarna som många verkade gilla. De nya smajlisarna blev inte så omtyckta till en början, men nu verkar alla ha vant sig vid det även jag. Brukar faktiskt använda dem rätt ofta än förr, jättegulliga små gubbar.

 

Ängeln är en av mina favoriter dessutom. 

Dagens outfit 22/1

Den här outfiten satt jag och gjorde igår. Man kan säga att jag är nöjd med den, lite färger som har blandats ihop. Som ni kanske har märkt så har jag ändrat min frisyr och ansiktsdelar också. Trivs så bra med min nya look! :D

Haha

Märkte det här alldeles nyss, fyfan vad jag dog av skratt.. HAHAHAHHA! Min knasiga humor kallas det här. Det ser ju bara för konstigt ut. Undrar varför jag inte har märkt det förrän nu. o.o

Mitt blonda hår

En av mina kännetecken på stardoll är mitt blonda hår antagligen. Jag har bara någon enstaka gång bytit hårfärg sistone men annars är jag alltid blond. Det är för att jag älskar hårfärgen, känns som jag inte passar i något annat. Svart eller brunt, jag är lika ful. xD

Intressant inlägg? Ohja, det kan du banne mig ge dig på..

Hur ser Callie.Stardoll ut?

BILD: Perez Hilton Of Stardoll

 

Den frågan kanske man har undrat på någon gång, nu finns det bildbevis på det. Checka in bilden som jag har publicerat ovan, hittade den på google som sedan länkade iväg bilden till Perez Hilton Of Stardoll. Ja, den där kvinnan som sitter på stolen är alltså självaste Callie.

 

Hur trodde ni att hon skulle se ut? Hade ni några stora förväntningar?


Själv trodde jag från början att Callie var en 40årig snubbe som satt bakom skärmen. Se där, haha. Man hade tydligen fel. ;)

Mette.Stardoll

Vet inte om ni har märkt det eller inte, men det finns en ny ägare till klubben Stardoll Royalty. Den här ägaren vars namn är Mette.Stardoll verkar riktigt söt, hon svarar till och med på vänförfrågningar och gästboksinlägg. Hur många arbetare på stardoll svarar på ens gästboksinlägg egentligen? Det tycker jag är riktigt snällt av Mette som tar sin tid. :)

 

Hon har även skrivit sina utländska kollegors namn på sin presentation så om ni verkar intresserade av att se hela gänget kan ni gå in på Mettes sida och checka in!

 

Besök henne HÄR!

Skönhetssalongens uppdatering



Värst vad stardoll uppdaterar hit och dit men den här uppdateringen / ändringen är häftig. Som sagt tidigare har ju skönhetssalongen ändrats lite, nu har de ändrat lite till. De har gjort om näsorna och munnen som jag diggar starkt, munnen märker man inte så mycket. Å andra sidan är näsorna så välgjorda. :D

Creds till stardoll! Jag älskar det här men samtidigt kommer man sakna det gamla ansiktet, den gamla stilen. Lär väl byta stil sen också, hehe.

Månadens djur


Månadens djur är den söta näbbdjuret på bilden. Som sagt, den verkar riktigt söt så jag adopterade den med en gång. Föreslog en av tussanns djurklubb också så det var ju ok, nu får man hålla tummarna så att klubben hamnar där. Den har hamnat där förut också, men det skadar ju inte igen? =)

Klicka HÄR för att adoptera näbbdjuret!

Ghtt1990's suite


Varje gång jag besöker Ghtt1990 faschineras jag över hennes kreativitet och hennes passion till att inreda rum. Hennes suite är absolut bland det bästa jag har sett! Det skräpar lite grejs här och där i hennes suite vilket jag gillar så mycket, hon får allting se ut "back to reality" liksom. ;)

Håller ni inte med? Well, det får ni avgöra själva genom att besöka hennes suite HÄR!

Vitt på kinderna

Det har blivit en ny slags trend med att ha lite vitt på kinderna. Men vem kan motstå det? Själv tycker jag det är snyggt och passar till det mesta outfits, har duttat lite på kinderna jag med. Och jag råder er att göra detsamma, det får sminkningen att se fräsch ut.

 

Känner flera svenskar som har det också. Cooligt eller hur? ;D

Tussann på skridskobanan


Ett supergrymt och kreativt kollage som Lady_Gaga-97 har gjort. :)

90 miljoner medlemmar

BILD: tussann.webblogg.se

 

Nu är vi 90 miljoner medlemmar, det är inte illa tycker jag. Gick väldigt fort som alla gånger, stardoll börjar växa mer och mer för varje dag som går. Vi har ännu inte fått gåvor eller kläder som går att köpa i plaza för att fira. Men det bör väl komma snart som vanligt. :)

 

Tror det är någon skruttgrej man kommer få den här gången, men på 100 miljoner så kanske man får något exklusivt?

Ögonprickar

Dessa ögonprickar eller vad dem nu kallas köpte jag alldeles nyss! Finfina grejer tycker jag, dem kan passa så himla bra till svart sminkning på ögonen. Besökte pettzgirl och fick se på en skitbra exempel som visar hur snyggt det kan bli.

Kolla här nedan! ↓

Hot or not?

Klänning

Hittade denna glamourösa klänningen i plaza idag på jakt efter ögongodis (är ju inte superstar, men man får väl drömma sig bort, hehe). Den var ju fin, måste köpas sen enligt mig. Jag behöver verkligen lite nytt i garderoben så den här ska jag tänka på när jag blir superstar igen! :)


Kostar $9 stardollars och finns hos Pretty in Pink.

Dagens outfit 14/1

Såhär ser jag ut idag! Outfiten gillar jag massor, passar alltid vid speciella tillfällen. Enkelt men snyggt, IRL skulle jag kunna tänka mig att bära dessa plagg. Varför inte liksom? ;)

90 miljoner medlemmar snart

Gud vad det går fort, väldigt snart kommer det bli 90 miljoner medlemmar! Kolla bilden ovan. ↑ Vad tror ni stardoll kommer ge oss den här gången då? Gratis kläder / ballonger? Själv tror jag nog så men man vet ju aldrig. Men en sak är säker, något stort kommer vi få när det höjer sig till 100 miljoner.

Skönhetssalongen

Checkade in skönhetssalongen nyss för att sminka om medollen då jag upptäckte den nya funktionen som ni kan se på bilden ovan! =) Tydligen kan man ändra ögonbrynens färg och bestämma hur genomskinlig den ska vara. Vad coolt, nu får man väl sitta och välja på olika ögonbryn och se om det passar med färgerna osv. Haha, det tänker jag göra iaf.

 

Klicka här för att ta dig till skönhetssalongen (glöm inte att vara inloggad)!

Gold & black

Ännu en enkel och chic outfit som jag har gjort! Är väl sådär nöjd med den fast outfiten verkar ju uppskattas av flera som har skrivit i gästboken och skickat vänförfrågan. Och har jag någon gång nämnt att jag älskar örhängena som jag har använt förut några gånger? :D Nja.

 

Chatbox borta

Hej på er! Jag har inte uppdaterat alls på jättelänge, hela bloggen har stått tom men ändå finns det 15-20 som tittar in här varje dag. Otroligt måste jag säga! Tror jag tog en paus fast inte medvetet, hursomhelst ska jag börja slänga in några inlägg ikväll. Funderar också på att göra en make-up video imorgon.

En annan liten viktig sak som ni bör veta är att jag har officiellt tagit bort chatboxen.
Jag stod verkligen inte ut med den, ingen skrev ju något där knappt eftersom mina besökare har sjunkit de här senaste månaderna. Men nu tänker jag uppdatera oftare även om skolan har börjat. Tog en rejäl paus under lovet och spenderade all tid med nära och kära, det var underbart! Råder er datanördar att göra detsamma någon gång, hahaha. :)

Jeffrey Campbell

 

Tänkte ta och visa er världens snyggaste skor kanske, det dömer ni själva men i mina ögon är den helt ljuvlig! Definitivt ett måste att ha i garderoben. För $6 stardollars kan den bli din så spring iväg till Archive och köp ett par till dig själv! ;) Skorna är designade av själva Jeffrey Campbell.

 

Vill väldigt gärna köpa den men tyvärr är den för superstars och i nuläget är jag icke-ss. Tänker dock vänta ett tag till med att köpa nytt. Vi får väl se hur detta går, har klarat det en bra bit så ska nog gå bra. Eller vad säger ni? :D Hehehe.

Pink beauty

Bild fotograferad i min suite

 

Jag är kär i färgen rosa just nu, det är allt jag har att säga. :D

RSS 2.0