Tips inför nyår

Det är väl lika viktigt att vara snyggt klädd i stardoll som IRL också? Det tycker åtminstonde jag. Så ett litet tips inför nyår sitter aldrig fel. Jag checkade nyss plaza för första gången på evigheter och hittade en söt nyårsklänning som är dessutom billig. Endast $4 stardollars och för icke-ss!

Köpte den med en gång. Så passa på ni och fynda, play & earn pengarna kan ni slösa redan nu. ;)

Trött på suiten


Fy fasen vad jag är trött på min suite nu och det värsta av allt är att jag inte får köpa mer superstar av mamma pga räkningarna och all skit. Jag vill väldigt gärna ändra varenda lilla rum och inreda på nytt istället, har superbra idéer som jag funderat på i huvudet. En grej jag inte förstår mig på är när folk berömmer min suite, jag blir smickrad men ändå en liten smula förvånad. Har liksom bara två rum öppet nu och garderobsrummet är inte ens färdigt, halva delen är typ kvar. :[ Står verkligen inte ut längre..

Man tappar spelsuget på grund av detta men jag försöker hålla mig kvar för det är inte långt kvar tills jag når 6000 starpoints. YeeY! :)

God Jul


God jul på er alla!! Är väl lite sen med den här inlägget men bättre sent än aldrig som man brukar säga. :) Jag hoppas verkligen på att ni hade en trevlig julafton med eran nära och kära och att ni har fått många julklappar som ni är nöjda över. Själv firar jag inte jul men hade det ändå lite mysigt igår.

Stardoll Fashion Spin

Nu finns det tydligen en app för iPhone och iPod touch som heter Stardoll Fashion Spin, som stardoll beskriver det själv så kan man designa och styla sin egen medoll, få tillgång till outfits och medans man gör det så kan man samla poäng eller något liknande.. Jag fattar ingenting av det här spelet, dels för att jag inte har någon iPhone eller iPod touch.

 

Det här verkar vara ingenting för mig iallafall, ser inget kul med det här men man måste testa någon gång först innan man öppnar käften. Hahaha. :D

Här har vi några bilder som jag har printscreenat härifrån.

 

Fin Hot Buys klänning

Ojoj, kolla vilken fin Hotbuys klänning som har dykt upp! Jättefin och elegant. Det är ett måste att köpa den när jag blir superstar igen. Kostar $18 stardollars och kan hittas i affären Voile. ♥

Ny Luxe kollektion

Jag tror inte någon har missat att det har kommit en ny kollektion av Luxe! Mer vinterfärger och mer glitter möjligtvis? Gå till starplaza och döm själva då. Själv så har jag alltid gillat hela sminkmärket och deras smink, vill väldigt gärna köpa hela potten! :D

 

Men lilla jag har inte råd, hehe..

Starbazaar öppen för alla

Sedan några dagar tillbaka har denna stora nyhet spidits sig över hela stardoll - nu är starbazaar tillgänglig för alla medlemmar vilket betyder att icke-ss kan också handla plagg. Dock måste man ha över 500 starpoints och som vanligt får inte icke-ss sälja plagg utan bara köpa. :)

Tycker det här är riktigt bra, stardoll börjar bli mer spännande och roligare då med mer sån här typ av förändringar.

Fotografera i din egen suite

Förr kunde man ju fotografera partyn (det kan man väl nu också tror jag) men nu kan man även fotografera i sin egen suite! Det är ju en bra förändring tycker jag speciellt för oss egoister som måste ta kort på oss själva när vi känner oss lite fina. :)

 

Kameran fungerar precis som vanligt. Man kan rotera den samt zooma in och ut. Japp, det var väl allt. Har skrivit min egen åsikt men jag vill gärna veta era åsikter också. Vad tycker ni?

 

Gästboksinlägg


Tjena folks! Som ni säkert luskat fram så är jag inte lika aktiv längre som förr, det är jullov och jag vill verkligen ta vara på det! Och ja, fick ett fint gästboksinlägg av en person för tre timmar sen. Men gud vad snällt! Ser ju ingen anledning till att censuera namnet, snälla människor får ju stå för det dom skriver rakt ut. :D

 

Nu ska jag se till att slänga in några inlägg till sedan blir det god middag.

Vinnaren av Miss Stardoll World


Låt mig presentera vinnaren av Miss Stardoll World - nämligen Perilice2 från Turkiet! Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket längre men ett stort grattis till tjejen som vann hela potten! =) Måste kännas underbart och fantastiskt för henne, det kan jag nog tänka mig.

Jaja, här sitter man och småklagar. Och just det, vill bara tacka er läsare som läser min blogg dagligen och kommenterar lite. Det betyder så mycket för mig ska ni ta och veta! ♥

Rösta på din favoritbloggare

Åh vad spännande det här är! I stardolls framsida kan man se bilden ovan, man kan alltså rösta på sin favoritbloggare och den bloggaren som fått mest röster blir en stardoll docka tror jag? Haha, vad knasigt det lät. Eller som stardoll beskriver det själv "vinnaren blir en stardoll". Det finns några bloggare som jag känner igen så jag la min röst på Desirée Nilsson. :)

 

Vem ska ni rösta på?

Javascript

Kolla vad jag upptäckte nyss, sökte lite på google och hittade en kod som gör att man kan ändra vad man vill på en hemsida fast det sparas dock inte. Hahaha, inga kommentarer angående bilden ovan. :D

Här har ni koden: javascript:document.body.contentEditable ='true'; document.designMode='on'; void 0

Kopiera koden och klistra in bara koden i adressfältet, sen är det klart och du kan ändra vad du vill.

Vrid/zoom funktionen

När jag klickade in mig hos min egen suite så ploppade det fram en ruta som ni kan se ovan. Förstod inte ett skit när jag läste det första gången, tydligen har stardoll ändrat vrid/zoom funktionen. Jag hatar förändringar, vissa är bra men den här förändringen är dock inte bra! Känns så ihoptryckt på något sätt och möblerna i min suite har hoppat runt, ligger möbler huller om buller.

 

Man fick en klänning som "förlåt för besväret" tror jag, klänningen var ingen vidare fin. Saknar den gamla funktionen mer faktiskt! :[

Time to party


Skulle publicerats igår egentligen!

Ännu en gång gick jag på party! Det är lördag och jag behöver verkligen festa, även på stardoll.. *host* Haha,
skojar bara. :D Tyckte det var så himla kul och på bilden hälsar några av personerna som var med på partyt! Jag försökte få dem allihopa säga "hej alla läsare", första gången gick det inte men fjärde gången satt det fint.

Money

Vet ni, jag har suttit och funderat på en lustig sak.. Det finns faktiskt positiva saker med att vara icke-ss, det första är väl att man har passa stardollars kvar i pengabössan och den andra är att man hittar fina plagg i starplaza. Dvs plagg som man tidigare inte lagt märke till förut eftersom man har varit upptagen med att köpa det allra senaste. Hahaha. ^^

Ja då, där har vi något att tänka på kanske? ;)

Lykke199's outfit


Jag måste visa Lykke199's outfit som hon publicerade i AbsolutSwe, kände mig tvungen att tipsa om den på min blogg. Tycker den är skitcool som sticker ut och sminkningen gillade jag också, speciellt de fejka ögonfransarna från Sunny Bunny ifall någon undrar. :]

Ett inlägg till om outfit, hihi..

Dagens outfit 11/12

Gud vad längesen det var sist jag uppdaterade med en dagens outfit. Tycker det är på tiden att jag visar upp här för er min nya outfit som jag satt och knåpade ihop igår! Nu kanske man tänker såhär "vad fasen gör väskan där?" men man måste variera lite och låta kreativitet flöda som jag brukar säga. :)

 

Har lärt mig att inte använda samma färg hela tiden. Det kan bli lite tjatigt. Klicka här för att komma till min suite om du vill kolla var plaggen är köpta ifrån.

Gratis klänning i kalendern

Det finns en jättevacker klänning i Narnia kalendern som är helt gratis! Passa på nu. :)

Vinter-kollektion i Dot

Fick ett mail om den nya vinter-kollektionen i Dot, tydligen har det kommit lite vintrigt smink. Frostiga färger som stardoll har skrivit det i mailet. :)

 

Ska ni köpa något? Jag gillar inte Dot så mycket och har väl aldrig gjort det så länge jag kan minnas, Sephora var tusen gånger bättre med mer seriösare smink.

Lite förändringar

 

Jag loggade in en snabbis för att kolla läget i stardoll, det verkar som det har skett lite saker här och där. :) De gröna plupparna är borta nu som tur är för de var så fula tyckte jag, passade inte alls in i själva designen. Det har blivit mycket bättre nu jämfört med den förra.

Sorry för seg uppdatering. Har inte varit på humör och sen är det massa plugg som tar över ens liv. :O Men idag skrev jag sista provet inför jullovet, skönt att få det gjort! Nu kan man slappa och säga hej till datorn. ^^

Epiphany


En ny smyckeaffär har dykt upp i plaza! Affären heter Epiphany, gillar verkligen namnet. Låter lite proffsigt sådär. :D Smyckena var väldigt fina, kommer definitivt köpa en hel del när jag blir superstar igen vilket kommer ske om någon vecka för i nuläget har jag fullt upp med läxor och prov. Hinner inte mycket med stardoll då, förstår ni.

Enligt många stardollbloggar så kostade alla smycken $12 stardollars förut, det var tydligen en "glitch" som stardoll gjorde. Nu kostar vissa över $20 stardollars! Otur där..

Har ni köpt något ur butiken än? :)

Månadens djur


Nej men gud vad söt månadens djur är! Prizzlybjörn heter den och är en slags isbjörn. Visserligen är jag lite efter med det här, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. :)

[ Klicka här för att adoptera den ]

Julgranen

Förra julen fick alla superstars en gratis julgran, jag fick också den (som nu ligger och skräpar i förvaringboxen). I år är det många som efterlyser den har jag märkt, granen har blivit eftertraktad. Jag gick till minishopen för att kolla på lite möbler nyss och hittade granen för $60 stardollars! Helt crazy. Det är vad jag kallar det, vem slösar så mycket stardollars på en gran? Förmodligen tokiga människor. :)

Voile Holiday Shop



För några dagar sedan kom det en ny affär - Voile Holiday Shop heter den! Det första jag tänkte på när jag såg affären var snygg inredning. Jag gillar affärer med snygg och mysig inredning, det känns mycket bättre en aning. ;) Däremot så var kläderna inte riktigt min smak om man ska säga så.

Gillade ni något speciellt?

Billiga designer till salu

Källa: Stardoll Zerosv

 

Tänkte ta och tipsa er om en tjej som heter mano-moon och som säljer billiga och söta designer i sin bazaar. Endast $2 stardollars på alla tröjor! Hon har också andra små filurer till salu men dem har folk redan köpt. Antar att hon kommer fylla på hela tiden men om inte hon gör det, spring och köp nu!

 

Själv så köpte jag snabbt den rosa tröjan som föreställer tydligen den rosa pantern (sök på google om ni inte vet hur den ser ut och så). Nu ska jag skriva till designern om hur mycket jag älskar min nya tröja. Hehe. :) ♥

 

Stardolls framsida



Om man loggar in får man syn på den juliga framsidan + lite reklam som stardoll givetvis passar på att göra längst till höger om man ska vara lite petig. :D Känns som jag kommer blogga en hel del om nyheter som har med julen att göra den här månaden! Fintfint.

På bilden kan man se att jag har $73 stardollars men nu har jag precis tjänat lite extra cash. Är det någon som säljer något i sin bazaar? Ge gärna lite tips!

Julkalender

Nu är både Narnia kalendern och julkalendern tillgängliga! Man kan alltså öppna en lucka redan nu eftersom det är den första december idag. Själv hade jag ingen aning om att det skulle även komma en riktig kalender också, alltså julkalendern men det är ju bara bra. Right? ;)

 

Klicka HÄR för att komma till julkalendern

Klicka HÄR för att komma till Narnia kalendern

Hi Cupcake

Loggade in på stardoll, gick direkt till min suite och gissa vad jag hittade där? Nära garderoben stod det 16 presentboxar om jag minns rätt. Var väl lite ivrig, klickade på allihopa och hittade som vanligt Hi Cupcakes. Men jag blir alltid glad vad det än är för slags present. Älskar verkligen att en massa presentboxar står där vid garderoben, haha. Känns det inte så för er någon gång? :)

RSS 2.0